JohnVani18 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Πριν μερικες ωρες στο προφιλ του Point Man στο facebook, ανεβηκε η παρακατω φωτογραφια. Ειναι αναμενομενο να κυκλοφορησει και 4ο μερος στη σειρα, αλλα οχι τοσο γρηγορα. Συνηθως για να βγει νεος τιτλος FEAR, χρειαζοταν 2 με 4 χρονια (FEAR-2005, FEAR2-2009, FEAR3-2011). Ισως ειναι απλα ενα teaser, ισως καποιοι να θελουν να μας ξεγελασουν οπως ειχε γινει με την Valve και τη μπλουζα του HL3. To μονο σιγουρο ειναι πως ο καιρος θα δειξει.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Το 3 ήταν πολύ ωραίο σαν shooter αλλά το λιγότερο horror απ'όλα. Τώρα και 4ο...; :/ Edit: Μετά το F3AR (Fthreear που το έλεγε και ο Yahtzee), το FE4R(Fefour? ). Αφήστε τα νούμερα έξω από τα ονόματα!
ex3Lmei Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Το 3 ήταν πολύ ωραίο σαν shooter αλλά το λιγότερο horror απ'όλα. Τώρα και 4ο...; :/ Edit: Μετά το F3AR (Fthreear που το έλεγε και ο Yahtzee), το FE4R(Fefour? ). Αφήστε τα νούμερα έξω από τα ονόματα! Μην φοβάσαι γιαυτο! Μετά το FE4R θα περασουν αλλα 2 sequels μεχρι το 7ΕΑR και μετα FEA8 το πρωτο Seven Encounter Assault Recon και το αλλο First Encounter Assault eight που θα ειναι το τελος! χαχα! Αμαν πια με τα κρυπτολεξα!
Bigi444444 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Το μεθεπόμενο θα λέγεται δηλαδή fea5 και τα λοιπά όπως λέει και ο ex3Lmei; Το χουν ξεφυτυλίσει ναούμ... Εγώ πάντως δεν έχω παίξει ούτε το πρώτο ακόμα παρόλο που το έχω από κάποιο περιοδικό.Δε με άξιξε ποτέ ούτε στο ελάχιστο σαν σειρά.
antonl Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 [...] Εγώ πάντως δεν έχω παίξει ούτε το πρώτο ακόμα παρόλο που το έχω από κάποιο περιοδικό.Δε με άξιξε ποτέ ούτε στο ελάχιστο σαν σειρά. Ελπίζω να εννοείς άγγιξε κι όχι άξιζε :Ρ
outlaw star Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Ελπίζω να εννοείς άγγιξε κι όχι άξιζε :Ρ +1 το πρώτο ειδικά ήταν παιχνιδάρα....
Bigi444444 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Ελπίζω να εννοείς άγγιξε κι όχι άξιζε :Ρ E ναι, είναι προφανές νομίζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα