Προς το περιεχόμενο

seicento vs χιονια

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι να αγορασω για το φιατακι μου,αλυσιδες η αυτες τις καλτσες για τα λαστιχα?η κατι αλλο να με προτεινετε

Δημοσ.

τα πανια ειναι εναλλακτικη μονο εκει που δεν χωρανε αλυσιδες, σε ακριβες ζαντες κτλ...παντα με την αναλογη παραχωρηση ομως αυτου που ειπε και ο αποπανω.

κι εγω για χιονοκουβερτες το σκεφτομαι για το δικο μου, αλλα ειναι ακριβες οι ρημαδες. οποτε αν χρειαστω να παω σε χιονια, θα παρω καποιο αλλο της οικογενειας που εχει αλυσιδες :P

κατα τα αλλα..μονο αλυσιδες. φθηνες και αξιοπιστες.

Δημοσ.

εχω κατι αλυσιδες ,αυτες με το συρματοσχινο και τα πλαινα που τα ενωνεις αλλα δεν ξερω πως στο διαολο μπαινουν και με την εχει δωσει γι αυτο σκεφτομαι τα πανια

Δημοσ.

υπαρχουν ''αλυσιδες'' αυτοκινητου με συρματοσχοινο; :unsure:

Μαλλον θα εννοει το συρματοσχοινο που δενει τους κρικους μαζι και κουμπωνει στο επανω σημειο της ροδας

Vrwmiaris, δεν ειναι και πυρηνικη φυσικη, αμα δεις τα σχεδιαγραμματα που εχουν οι οδηγειες ή σου δειξει καποιος και δοκιμασεις σε στεγνο μερος μετα τις περνας και στα χιονια σε 2-3 λεπτα.

Δημοσ.

Εγω πηρα αυτες τις "κουβερτες" με κανα 60αρι. Οταν χρειαστηκαν στο βουνο μπηκαν-βγηκαν πολυ ευκολα και το αμαξι "συμπεριφέρθηκε" μια χαρα στον παγο-χιονι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...