koslibpro Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπερα, Εφτασε στα χερια μου ενα tablet MID και θελω να παιξω λιγακι κανωντας root και βαζοντας καμια custom rom. Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω τι ακριβως να ψαξω για να το κανω αυτο,οποτε παρακαλω τους masters εδω μεσα να μου δωσουν ενα χερακι Υγ:ειδα στις πληροφοριες του οτι ειναι μοντελο MID Serials,αν βοηθαει πουθενα αυτο.. Ευχαριστω εκ των πρωτερων παιδια! Αποστολή από το Nexus S με τη χρήση Insomnia App
koslibpro Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Ακυρο το ξεφορτωθηκα,ξενερωσα ασχημα,καμια σχεση με το xoom μου.. Αποστολή από το Nexus S με τη χρήση Insomnia App
alexzzz Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Έχω την εντύπωση ότι τα μη επώνυμα tablet υστερούν ακόμα. Δεν φτάσαμε στο επίπεδο των smartphone και του zte blade, που ήρθε από το "πουθενά" (όχι ακριβώς μιας και η zte δεν ήταν εντελώς άγνωστη εταιρία) και σάρωσε γιατί πρόσφερε πολλά.
koslibpro Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Ακριβως..ειναι απογοητευση βασικα,γιατι υστερουν σε πολλα.καλυτερα να περιμενεις να βρεις καποια χ χρηματα παραπανω και να παρεις ενα "γνωστο",καθως μετα θα λες τσαμπα τα 100 ευρω που εδωσα. Ευτυχως δεν ανοικω στην τελευταια ομαδα ανθρωπων,καθως ηταν δωρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα