Gary12 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα.πρόσφατα αγόρασα ένα λαπτοπ.Win7 64 bit,intel i5 2.4 dual core,nvidia gt 555m 2gb kai 6 ram.Έχω και ένα πρόσθετο ψύχτη από κάτω.Όταν το ανοίγω η θερμοκρασία είναι γύρο στους 40-50 μετά απο πολύ ώρα φτάνει εώς 55.Το πρόβλημα είναι οταν ανοίγω κάποιο παιχνίδι φτάνει εώς 75!Το περίεργο είναι πως το έχω πάνω στην βάση και δεν καίει όταν το ακουμπάω απο κάτω.Είναι φυσιολογικό?
SpirosLouis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δώσε και το όνομα του laptop για να δούμε και στο internet αν υπάρχει σχετικό πρόβλημα γιατί πολύ μου φαίνεται 75.(αν και εμένα τόσο πιάνει το laptop περίπου αλλά είναι και 5 χρόνων) Επίσης το αγόρασες από μαγαζί ή από αγγελίες;
Gary12 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Notebook/Laptop/Turbo-X-Maestro-HR-i524-650-2VR.htm.Το πήρα πριν από 4 μέρες από πλαίσιο.
Xristaras12 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 λογικες μου φαινονται οι θερμοκρασιες σου παντως. ποια βαση πηρες; Ισως η βαση να μην κανει καλη δουλεια! το λαπτοπ δεν καιει απο κατω γιατι το φυσαει η βαση και κρυωνει το πλαστικο που εχει.
Gary12 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Laptop-Acc/Stands/Turbo-X-Notebook-Cooler-ALU20-Aluminum-Black-13-17-ALU20.htm .Δηλαδή δεν υπάρχουν πιθανότητες να καεί καμιά μητρικη?
D4rkst3EL Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Έχεις βάλει και το "Το" μέσα στο λινκ και δε λειτουργεί. Δε ξέρω αν είναι φυσιολογική θερμοκρασία με τέτοιο κρύο και ολοκαίνουριο λαπτοπ (δηλαδή το καλοκαίρι τι θα γίνει?) Μου θελες και εσύ turbo-x
Gary12 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Αυτό λέω και εγώ δηλαδή το καλοκαίρι θα πιάσει τους 90-100?Γιατί οι turbo-x έχουν κανένα πρόβλημα με την θερμοκρασία? http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Laptop-Acc/Stands/Turbo-X-Notebook-Cooler-ALU20-Aluminum-Black-13-17-ALU20.htm
georgemvg Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Να ρωτήσω και εγώ κάτι παρόμοιο. Λόγω ηλικίας δεν θυμάμαι τι θερμοκρασίες έπιανε παλιά το LG W1 με τον Τ5600. Πάντος σε απαιτητικά παιχνίδια έφθανε 87-90 και εκεί έσβηνε. 2 φορές στη ζωή του, δεν του το ξαναέκανα. Έχω την εντύπωση ότι εδώ και λίγες ημέρες παραζεστένεται. Με κανονική χρήση στον επεξεργαστή, 70-75 και αν δουλέψει λίγο, 80-85 κατευθείαν. Έκανα ένα undervolting για την ώρα και τώρα που γράφω είναι στους 65. Το θέμα όμως είναι ότι δεν θυμάμαι αν πήγαινε τόσο ψηλά. Υπάρχει περίπτωση να θέλει αλλαγή πάστας χωρίς να έχει αφαιρεθεί ποτέ ο επεξεργαστής; Το ανεμιστηράκι του και η ψύκτρα είναι καθαρά απο σκόνες. Υπάρχει περίπτωση η υψηλές θερμοκρασίες να είναι δέιγμα τέλους ζωής του επεξεργαστή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα