Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω εαν αλλαξω καρτα γραφικων θα χρειαστει να αλλαξω και επεξεργαστη??τι ακριβως χαρακτηριστικα πρεπει να σας στειλω για να το ελεγξουμε??

Δημοσ.

επεξεργαστης

AMD Athlon 64 3200+

Orleans 90nm Technology

και η μητρικη ASUSTeK Computer INC. M2A-VM (Socket AM2 )

αυτο ειναι ακριβες γιατι ειμαι και λιγο ασχετος?

Δημοσ.

ok γιατι θελω να αλλαξω καρτα γραφικων για κανενα παιχνιδι οπως gta 4 και κανα pro και κανενα battlefield 3 και σερνεται και θελω να δωσω μεχρι 100 ευρω το πολυ..πες μου αν βγαλεις καμια ακρη και αν ξερεις καμια καλη καρτα..ευχαριστω

Δημοσ.

ok γιατι θελω να αλλαξω καρτα γραφικων για κανενα παιχνιδι οπως gta 4 και κανα pro και κανενα battlefield 3 και σερνεται και θελω να δωσω μεχρι 100 ευρω το πολυ..πες μου αν βγαλεις καμια ακρη και αν ξερεις καμια καλη καρτα..ευχαριστω

Θα σε κρατησει πισω αυτος ο επεξεργαστης ειδικα για gta 4 και bf3..Δεν μπορω να σου προτεινω με σιγουρια κατι.

Δημοσ.

αρα θα χρειαστω και επεξεργαστη ε??αν αλλαξω και επεξεργαστη περιπου ποσα θα χρειαστω και για καρτα και για επεξεργαστη ωστε να σηκωνει αυτα τα παιχνιδια??τα λιγοτερα πες μου αν θελεις

Δημοσ.

Δεν θα μπορείς να τα παίξεις αυτά φίλε μου ότι κάρτα και να πάρεις με αυτό το pc. Πας για αλλαγή.

αρα θα χρειαστω και επεξεργαστη ε??αν αλλαξω και επεξεργαστη περιπου ποσα θα χρειαστω και για καρτα και για επεξεργαστη ωστε να σηκωνει αυτα τα παιχνιδια??τα λιγοτερα πες μου αν θελεις

Για να παίζεις κάπως αξιοπρεπώς (τέρμα και υψηλές αναλύσεις αποκλείονται) θέλεις 200-220 ευρώ αλλά δεν αξίζει γιατί και πάλι θα θέλεις αναβάθμιση σε κάνα 2 χρόνια.

Βασικά εγώ θα σου π΄ροτεινα ή να πάρεις καινουριο pc ή κάποια κονσόλα να πάιζεις με την ησυχία σου.

Δημοσ.

Ο καινουργιος επεξεργαστης δεν παει μονος,παει με μητρικη και μνημες,πολλες φορες και τροφοδοτικο αναλογα με το τι εχεις ηδη.Θες μια 400-500αρα το λιγοτερο αμα πας για κανεναν επεξεργαστη phenom και καμια 6850 καρτα γραφικων..

Αλλιως οπως λεει και ο φιλος παρε μια κονσολιτσα να παιζεις τα παιχνιδια σου και εισαι μια χαρα,εξαλου στην τιμη που περνεις την κονσολα pc δεν φτιαχνεις.

Δημοσ.

Άν πάρεις μέσω των αγγελιών του φόρουμ κανα 120 ευρώ πιστεύω. Τώρα αν θέλεις απο μαγαζί υπολόγιζε πολλά παραπάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...