tsiki88 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω εαν αλλαξω καρτα γραφικων θα χρειαστει να αλλαξω και επεξεργαστη??τι ακριβως χαρακτηριστικα πρεπει να σας στειλω για να το ελεγξουμε??
k0nan Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Ποιό επεξεργαστή έχεις φιλαράκο και ποιά μητρική?
kostaks3 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δεν νομιζω να χρειαστει να αλλαξεις επεξεργαστη.Αρχικα δωσε μας τα στοιχεια του συστηματος σου
tsiki88 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 ASUSTeK Computer INC. ειναι η μητρικη μου και ο επεξεργαστης ειναι ο AMD Athlon 64 3200
k0nan Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Ακριβές μοντέλο δώσε μας φίλε μου για να βγάλουμε άκρη.
tsiki88 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 επεξεργαστης AMD Athlon 64 3200+ Orleans 90nm Technology και η μητρικη ASUSTeK Computer INC. M2A-VM (Socket AM2 ) αυτο ειναι ακριβες γιατι ειμαι και λιγο ασχετος?
tsiki88 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 ok γιατι θελω να αλλαξω καρτα γραφικων για κανενα παιχνιδι οπως gta 4 και κανα pro και κανενα battlefield 3 και σερνεται και θελω να δωσω μεχρι 100 ευρω το πολυ..πες μου αν βγαλεις καμια ακρη και αν ξερεις καμια καλη καρτα..ευχαριστω
ThanosWF Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 ok γιατι θελω να αλλαξω καρτα γραφικων για κανενα παιχνιδι οπως gta 4 και κανα pro και κανενα battlefield 3 και σερνεται και θελω να δωσω μεχρι 100 ευρω το πολυ..πες μου αν βγαλεις καμια ακρη και αν ξερεις καμια καλη καρτα..ευχαριστω Θα σε κρατησει πισω αυτος ο επεξεργαστης ειδικα για gta 4 και bf3..Δεν μπορω να σου προτεινω με σιγουρια κατι.
tsiki88 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 αρα θα χρειαστω και επεξεργαστη ε??αν αλλαξω και επεξεργαστη περιπου ποσα θα χρειαστω και για καρτα και για επεξεργαστη ωστε να σηκωνει αυτα τα παιχνιδια??τα λιγοτερα πες μου αν θελεις
Δεινόσαυρος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 ok γιατι θελω να αλλαξω καρτα γραφικων για κανενα παιχνιδι οπως gta 4 και κανα pro και κανενα battlefield 3 και σερνεται και θελω να δωσω μεχρι 100 ευρω το πολυ..πες μου αν βγαλεις καμια ακρη και αν ξερεις καμια καλη καρτα..ευχαριστω Δεν θα μπορείς να τα παίξεις αυτά φίλε μου ότι κάρτα και να πάρεις με αυτό το pc. Πας για αλλαγή. αρα θα χρειαστω και επεξεργαστη ε??αν αλλαξω και επεξεργαστη περιπου ποσα θα χρειαστω και για καρτα και για επεξεργαστη ωστε να σηκωνει αυτα τα παιχνιδια??τα λιγοτερα πες μου αν θελεις Για να παίζεις κάπως αξιοπρεπώς (τέρμα και υψηλές αναλύσεις αποκλείονται) θέλεις 200-220 ευρώ αλλά δεν αξίζει γιατί και πάλι θα θέλεις αναβάθμιση σε κάνα 2 χρόνια. Βασικά εγώ θα σου π΄ροτεινα ή να πάρεις καινουριο pc ή κάποια κονσόλα να πάιζεις με την ησυχία σου.
ThanosWF Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 αρα θα χρειαστω και επεξεργαστη ε??αν αλλαξω και επεξεργαστη περιπου ποσα θα χρειαστω και για καρτα και για επεξεργαστη ωστε να σηκωνει αυτα τα παιχνιδια??τα λιγοτερα πες μου αν θελεις Ο καινουργιος επεξεργαστης δεν παει μονος,παει με μητρικη και μνημες,πολλες φορες και τροφοδοτικο αναλογα με το τι εχεις ηδη.Θες μια 400-500αρα το λιγοτερο αμα πας για κανεναν επεξεργαστη phenom και καμια 6850 καρτα γραφικων.. Αλλιως οπως λεει και ο φιλος παρε μια κονσολιτσα να παιζεις τα παιχνιδια σου και εισαι μια χαρα,εξαλου στην τιμη που περνεις την κονσολα pc δεν φτιαχνεις.
k0nan Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Άν πάρεις μέσω των αγγελιών του φόρουμ κανα 120 ευρώ πιστεύω. Τώρα αν θέλεις απο μαγαζί υπολόγιζε πολλά παραπάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα