Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Nokia Belle είναι διαθέσιμο και στις ελληνικές συσκευές, υποστηρίζοντας τα κινητά τηλέφωνα Nokia 701, Nokia 700, Nokia 603, Nokia N8, Nokia C7 και Nokia C6-01.

Το "ελληνικές συσκευές" ίσως μπερδέψει κάποιους. Έκανα αναβάθμιση σε Ν8 από το επίσημο site της Nokia μόλις. Λοιπόν ελληνική γλώσσα ΔΕΝ έχει το Belle, αυτό σημαίνει πως όλα είναι στα αγγλικά και δεν μπορείς να γράψεις ελληνικά. 2η μαλακία είναι πως οι εφαρμογές που είχα εγκατεστημένες πχ GarminXT εξαφανίστηκαν, 3η μαλακία αν πατήσεις του κουμπί στο πληκτρολόγιο που γυρίζει τα γράμματα σε κεφαλαία μετά το πρώτο γράμμα που γράψεις το γυρνάει αυτόματο σε πεζά.

Ξέρει κανείς αν μπορώ να βάλω Symbian Anna πάλι ;;;

Δημοσ.
παιδια συγνωμη αν πω μαμακια...εγω πχ που εχω ενα nokia n73...μπορω να βαλω το belle? symbian δεν ειναι? φασκελωστε με αν πεταξα κοτσανα :P

Το Nokia n73 έχει symbian 9.1 v3 όπως το n80 που είχα.Οπότε όχι δεν γίνετε να κάνεις αναβάθμιση.

Αποστολή από το Huawei X5 Pro με τη χρήση Insomnia App

• Moderators
Δημοσ.

Το "ελληνικές συσκευές" ίσως μπερδέψει κάποιους. Έκανα αναβάθμιση σε Ν8 από το επίσημο site της Nokia μόλις. Λοιπόν ελληνική γλώσσα ΔΕΝ έχει το Belle, αυτό σημαίνει πως όλα είναι στα αγγλικά και δεν μπορείς να γράψεις ελληνικά. 2η μαλακία είναι πως οι εφαρμογές που είχα εγκατεστημένες πχ GarminXT εξαφανίστηκαν, 3η μαλακία αν πατήσεις του κουμπί στο πληκτρολόγιο που γυρίζει τα γράμματα σε κεφαλαία μετά το πρώτο γράμμα που γράψεις το γυρνάει αυτόματο σε πεζά.

Ξέρει κανείς αν μπορώ να βάλω Symbian Anna πάλι ;;;

1.Το πέρασα πριν λίγο στο C6-01. Ελληνικά έχει κανονικά και σαν γλώσσα των μενού και σαν γλώσσα γραφής (και τα δύο ήταν προεπιλεγμένα σε εμένα -ενώ πριν με το Anna είχα προεπιλεγμένα τα αγγλικά).

2.Όντως οι εγκαταστημένες εφαρμογές μου εξαφανίστηκαν από το μενού, αλλά με επανεγκατάσταση βλέπω ότι διατήρησαν τις ρυθμίσεις τους (πχ SportsTracker).

3. Αυτό που λες για τα κεφαλαία είναι φυσιολογική συμπεριφορά. Επίσης η λειτουργία CAPS LOCK υπάρχει, αν πατήσεις το SHIFT 2 φορές (εμφανίζεται διαφορετικό εικονίδιο για το σύμβολο του Shift (έχει κάποιες ραβδώσεις στο κάτω μέρος στο βελάκι)

Δημοσ.

1.Το πέρασα πριν λίγο στο C6-01. Ελληνικά έχει κανονικά και σαν γλώσσα των μενού και σαν γλώσσα γραφής (και τα δύο

Τελικά μετά από ψάξιμο ανακάλυψα πως το κινητό μου ήταν παραεισαγωγής και συγκεκριμένα με γερμανικό product code γι' αυτό μου προέκυψε το πρόβλημα με την γλωσσα. Έβαλα ένα firmware update βαλκανικό που περιέχει την ελληνική γλώσσα και το πρόβλημα λύθηκε. :-D

2.Όντως οι εγκαταστημένες εφαρμογές μου εξαφανίστηκαν από το μενού, αλλά με επανεγκατάσταση βλέπω ότι διατήρησαν τις ρυθμίσεις τους (πχ SportsTracker).

Οι εφαρμογές μου εμφανίστηκαν μετά από κάποια restart στα καλά καθούμενα λολ.

Παρατήρησα ένα πρόβλημα στο GarminXT, δεν μπορείς να εισάγεις κείμενο όπως πχ μια διεύθυνση για να την βρεις με το GPS. Δεν εμφανίζεται καν το πληκτρολόγιο.

http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=61272.0

http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?736141-Problem-with-Garmin-XT-in-Symbian-Belle-%28111-030-0607%29

Δημοσ.

εμεις που εχουμε το sαmsυng i8910 απο θεμα hαrdwαre ανετα πιστευω το σηκωνει αλλα εχουμε τα παλια symbiαn επωμενος μια τετοια συσκευη με τετοια χαρακτηριστικα που ακομα και τωρα μετράει,πάει για πέταμα?

Δημοσ.

εμεις που εχουμε το sαmsυng i8910 απο θεμα hαrdwαre ανετα πιστευω το σηκωνει αλλα εχουμε τα παλια symbiαn επωμενος μια τετοια συσκευη με τετοια χαρακτηριστικα που ακομα και τωρα μετράει,πάει για πέταμα?

vivaz, omnia hd, κλπ ΔΕΝ ειναι κινητα της Νοκια.

το Symbian πλεον ειναι μονο για συσκευες Νοκια, η Sony Ericsson και η Samsung το εχουν παρατησει το αθλημα.

ασε που το Ομνια σου ειναι 3 ετων τηλεφωνο.

μπορει να ειναι αρκετα δυνατο για την εποχη του (με περισσοτερη ραμ, καλυτερο επεξεργαστη και καρτα γραφικων σε σχεση με τα τοτε symbian της εποχης) αλλα οπως ειπα εχει καταργηθει, δεν ασχολειται η Samsung πια με αυτο αλλα και με το Symbian γενικοτερα.

οποτε καταλαβαινεις γιατι δεν γινεται.

ρε παιδια, ειναι απλα τα πραγματα, μην ρωτατε συνεχως τα ιδια

Symbian Belle θα παρουν μονο οι S^3 συσκευες και μετα

μονο αυτες:

Ν8, Ε7, C6-01, C7, Oro, E6, 700, 701, 500, X7

Δημοσ.

προφανώς ούτε λόγος για το vivaz. κινητό sony ericsson με λογισμικό της Nokia... το απόλυτο fail... καμία υποστήριξη... ξέρει κανείς τίποτα?

το vivaz ειναι symbian 5th edition.το belle μπαινει στα symbian ^3.τελειως διαφορετικες εκδοσεις.συν οτι η εριξον εχει παρατησει το συμπιαν εδω και 2 χρονια.δεν εχει καμια δουλεια η νοκια με το vivaz.

Δημοσ.

Τελικά μετά από ψάξιμο ανακάλυψα πως το κινητό μου ήταν παραεισαγωγής και συγκεκριμένα με γερμανικό product code γι' αυτό μου προέκυψε το πρόβλημα με την γλωσσα. Έβαλα ένα firmware update βαλκανικό που περιέχει την ελληνική γλώσσα και το πρόβλημα λύθηκε. :-D

Για δώσε και σε μας, αγαπητέ, το link που έχει αυτό το firmware update.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...