aklostr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Αξιοπρεπέστατο bluetooth headset 6.5€ στο eshop (με το zte blade μου δουλεύει άψογα)
paylidis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 το ειχα δοκιμασει και εγω (ενος φίλου) και μπορω να πω οτι εδινε εως και καλυτερο ηχο απο το νοκια μου που εχει 30+ (και μου ζουλάει και το αυτι )...
ripper386 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Ξέρει κανείς αν δουλεύει με το iPhone 4?
alexmm Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Ξέρει κανείς αν δουλεύει με το iPhone 4? Ναι, συνδέεται μια χαρά. Απλά κατά την προσωπική μου κρίση δεν είναι καθόλου καλό. Πολύ κακή ποιότητα ήχου ειδικά σε εξωτερικούς χώρους με θόρυβο. Κι εγώ φτηνά το πήρα (10 γιούρο από γερμανό) αλλά καλύτερα να είχα δώσει παραπάνω να είχα πάρει κανένα SonyEricsson ή Nokia....
asemnos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Το παρήγγειλα. Μιας και δεν έχω απαιτήσεις, πιστεύω ειδικά για τα λεφτά του θα με εξυπηρετήσει μια χαρά.
keras1 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Ευχαριστώ @aklostr για την ενημέρωση. Το παρήγγειλα, το βασικό του νομίζω είναι η μεγάλη αυτονομία. Εύχομαι να έχει και σχετικά καλό ήχο (η εμπειρία μου απο bluetooth Motorola ήταν καλή μέχρι στιγμής), αλλά και αν δεν είναι και το καλύτερο, είναι πολύ φθηνό για να "κλαίμε" τα λεφτά μας.
asemnos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Το έχω τρεις μέρες τώρα. Θετικότατες εντυπώσεις, αρκετά καλή ποιότητα ήχου, μεγάλη αυτονομία, 6,5 ευρώ. Τι παραπάνω να ζητήσει κανείς?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα