lepaterious Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 μηπως ειναι λιγο ακριβη;Λεω εγω τωρα Και που να δεις η leica ποσο κανει στις ιδιες δυνατοτητες
pOLoS Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 36MP , θα θέλει κάρτα 100gb για να βγάλεις αρκετές φωτογραφίες
SpirtouLisS Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 36MP , θα θέλει κάρτα 100gb για να βγάλεις αρκετές φωτογραφίες το σχολιο σου μου θυμησε τη διαφημιση με τον αλλο που ψαχνει κουσουρι στο αμαξι και τελικα βρισκει να πει οτι οι υαλοκαθαριστηρες ριχνουν πολυ νερο :mrgreen:
Pokemon640 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 για μενα ισως ξεπερναει σε οξυτητα και ποιοτητα καποιες επαγγελματικες βιντεοκαμερες μεγαλυτερου μεγεθους και τιμης. http://vimeo.com/36305675 πραγματικά πολύ καλό το video αλλά κρατάω μια πισινή μήπως τυχόν αυτό δεν είναι legit, γιατί σε τέτοιο αποτέλεσμα μόνο με καμία καλή 4k videocamera και καλό εξοπλισμό το πετυχαίνεις (άντε ας πούμε και κάποια δημοσιογραφικής κατηγορίας HD camera). ΑΝ πράγματι ισχύει κάτι τέτοιο, θα με έψηνε για αγορά. Κατά τα ψέματα στην αγορά υπάρχουν κάμερες που από ένα σημείο και μετά γδέρνουν στη τιμή. Δυστυχώς είμαι απαιτητικός αλλά ρε γμτ δεν μπορώ να βλέπω τις χάλια κάμερες των 500-1000Ευρώ να έχουν τόσο άθλια εικόνα. Οι σχετικά καλές ξεκινάνε από 2.500Ευρώ και οι τέλειες ως το άπειρο βέβαια.
soulnick Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 ποιες καμερες των 500-1000 εχουν χαλια εικονα? βιντεοκαμερες ή dslr?
SpirtouLisS Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 πραγματικά πολύ καλό το video αλλά κρατάω μια πισινή μήπως τυχόν αυτό δεν είναι legit, γιατί σε τέτοιο αποτέλεσμα μόνο με καμία καλή 4k videocamera και καλό εξοπλισμό το πετυχαίνεις (άντε ας πούμε και κάποια δημοσιογραφικής κατηγορίας HD camera). ΑΝ πράγματι ισχύει κάτι τέτοιο, θα με έψηνε για αγορά. Κατά τα ψέματα στην αγορά υπάρχουν κάμερες που από ένα σημείο και μετά γδέρνουν στη τιμή. Δυστυχώς είμαι απαιτητικός αλλά ρε γμτ δεν μπορώ να βλέπω τις χάλια κάμερες των 500-1000Ευρώ να έχουν τόσο άθλια εικόνα. Οι σχετικά καλές ξεκινάνε από 2.500Ευρώ και οι τέλειες ως το άπειρο βέβαια. δεν ειναι ψευτικο φιλε μου. δες για το ιδιο βιντεο τα''behind the scenes'' http://vimeo.com/36306101 το θεμα ειναι οτι οι φακοι και τα τριποδια που χρησιμοποιησαν κανουν 10 φορες τη μηχανη αλλα ενταξει το βιντεο και παλι πιστευω θα ειναι κρυσταλλινο και με λιγοτερο ακριβους φακους
Pokemon640 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 ποιες καμερες των 500-1000 εχουν χαλια εικονα? βιντεοκαμερες ή dslr? αναφέρομαι αποκλειστικά για video-κάμερες και όχι φωτογραφικές.
hyperspaced Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δεν ήξερα ότι υπήρχε ISO 6400!! 3k$ και crop sensor? σιγα ρε nikon! Τί είναι το crop sensor;
Sharx Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Η τιμουλα ειναι λιγο τσιμπιμενη οντως, αλλα ειναι εργαλειο.
soulnick Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Τί είναι το crop sensor; μπορω να στο εξηγησω, αλλα θελω 2 σελιδες γιατι δεν ειμαι ειδικος! εδω εισαι αναφέρομαι αποκλειστικά για video-κάμερες και όχι φωτογραφικές. δεν εχεις δικιο. φιλος σκηνοθετης εχει παρει μια με 800-900 και ειναι αξιπρεπεστατη!
Busdarovas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Full Frame Sensor έχει. Μην παραπληροφορούμε.
nickelodeon Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 3k$ και crop sensor? σιγα ρε nikon! Η μηχανή δεν είναι crop sensor, απορώ ποιος σου έβαλε +1, η μηχανή είναι full frame και έχει συμβατότητα με φακούς για crop sensor, καλό αυτό. Δεν ήξερα ότι υπήρχε ISO 6400!!Τί είναι το crop sensor; Full frame ονομάζονται οι αισθητήρες που έχουν ίδιο μέγεθος με το κλασικό φιλμ που δέχεται η πλειοψηφία τον φιλμάτων φωτογραφικών μηχανών, Crop sensor είναι αισθητήρες που έχουν μικρότερη επιφάνεια από το φιλμ(σχεδόν το μισό) Στην παρακάτω φωτογραφία φαίνεται με μπλε το μέγεθος του crop sescor
SpirtouLisS Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 ορμομενος απο την ωραια αναλυση για full sensor και crop sensor θα ηθελα να ρωτησω. αληθεια το κλασσικο φιλμ το φωτοευαισθητο σε ποσα mpixel τωρινου αισθητηρα θα αντιστοιχουσε? μπορει να γινει αναγωγη? συγνωμη αν λεω βλακεια αλλα ετσι μου ηρθε η απορία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα