Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

36MP :whistle: , θα θέλει κάρτα 100gb για να βγάλεις αρκετές φωτογραφίες

το σχολιο σου μου θυμησε τη διαφημιση με τον αλλο που ψαχνει κουσουρι στο αμαξι και τελικα βρισκει να πει οτι οι υαλοκαθαριστηρες ριχνουν πολυ νερο :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

για μενα ισως ξεπερναει σε οξυτητα και ποιοτητα καποιες επαγγελματικες βιντεοκαμερες μεγαλυτερου μεγεθους και τιμης.

http://vimeo.com/36305675

πραγματικά πολύ καλό το video αλλά κρατάω μια πισινή μήπως τυχόν αυτό δεν είναι legit, γιατί σε τέτοιο αποτέλεσμα μόνο με καμία καλή 4k videocamera και καλό εξοπλισμό το πετυχαίνεις (άντε ας πούμε και κάποια δημοσιογραφικής κατηγορίας HD camera).

ΑΝ πράγματι ισχύει κάτι τέτοιο, θα με έψηνε για αγορά. Κατά τα ψέματα στην αγορά υπάρχουν κάμερες που από ένα σημείο και μετά γδέρνουν στη τιμή. Δυστυχώς είμαι απαιτητικός :X αλλά ρε γμτ δεν μπορώ να βλέπω τις χάλια κάμερες των 500-1000Ευρώ να έχουν τόσο άθλια εικόνα. Οι σχετικά καλές ξεκινάνε από 2.500Ευρώ και οι τέλειες ως το άπειρο βέβαια.

Δημοσ.

πραγματικά πολύ καλό το video αλλά κρατάω μια πισινή μήπως τυχόν αυτό δεν είναι legit, γιατί σε τέτοιο αποτέλεσμα μόνο με καμία καλή 4k videocamera και καλό εξοπλισμό το πετυχαίνεις (άντε ας πούμε και κάποια δημοσιογραφικής κατηγορίας HD camera).

ΑΝ πράγματι ισχύει κάτι τέτοιο, θα με έψηνε για αγορά. Κατά τα ψέματα στην αγορά υπάρχουν κάμερες που από ένα σημείο και μετά γδέρνουν στη τιμή. Δυστυχώς είμαι απαιτητικός :X αλλά ρε γμτ δεν μπορώ να βλέπω τις χάλια κάμερες των 500-1000Ευρώ να έχουν τόσο άθλια εικόνα. Οι σχετικά καλές ξεκινάνε από 2.500Ευρώ και οι τέλειες ως το άπειρο βέβαια.

δεν ειναι ψευτικο φιλε μου. δες για το ιδιο βιντεο τα''behind the scenes''

http://vimeo.com/36306101

το θεμα ειναι οτι οι φακοι και τα τριποδια που χρησιμοποιησαν κανουν 10 φορες τη μηχανη αλλα ενταξει το βιντεο και παλι πιστευω θα ειναι κρυσταλλινο και με λιγοτερο ακριβους φακους

Δημοσ.

ποιες καμερες των 500-1000 εχουν χαλια εικονα? βιντεοκαμερες ή dslr?

αναφέρομαι αποκλειστικά για video-κάμερες και όχι φωτογραφικές.
Δημοσ.

Τί είναι το crop sensor;

μπορω να στο εξηγησω, αλλα θελω 2 σελιδες γιατι δεν ειμαι ειδικος! εδω εισαι

αναφέρομαι αποκλειστικά για video-κάμερες και όχι φωτογραφικές.

δεν εχεις δικιο. φιλος σκηνοθετης εχει παρει μια με 800-900 και ειναι αξιπρεπεστατη!

Δημοσ.

3k$ και crop sensor? σιγα ρε nikon! :confused:

Η μηχανή δεν είναι crop sensor, απορώ ποιος σου έβαλε +1, η μηχανή είναι full frame και έχει συμβατότητα με φακούς για crop sensor, καλό αυτό.

Δεν ήξερα ότι υπήρχε ISO 6400!!Τί είναι το crop sensor;

Full frame ονομάζονται οι αισθητήρες που έχουν ίδιο μέγεθος με το κλασικό φιλμ που δέχεται η πλειοψηφία τον φιλμάτων φωτογραφικών μηχανών, Crop sensor είναι αισθητήρες που έχουν μικρότερη επιφάνεια από το φιλμ(σχεδόν το μισό)

Στην παρακάτω φωτογραφία φαίνεται με μπλε το μέγεθος του crop sescor

digital_sensor-sizes.png

Δημοσ.

ορμομενος απο την ωραια αναλυση για full sensor και crop sensor θα ηθελα να ρωτησω. αληθεια το κλασσικο φιλμ το φωτοευαισθητο σε ποσα mpixel τωρινου αισθητηρα θα αντιστοιχουσε? μπορει να γινει αναγωγη? συγνωμη αν λεω βλακεια αλλα ετσι μου ηρθε η απορία...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...