HERTHAN Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 αν εχεις εθνικο νομισμα τυπωνεις οσο θες για να κυκλοφορει στην αγορα. μπορει τα εισαγομενα να ειναι ακριβα,αλλα τουλαχιστον θα χεις να φας και να ζησεις. εκτος κι αν θεωρεις ειδος πρωτης αναγκης τις καρτες γραφικων. Εαν εχεις εθνικο νομισμα και τυπωνεις οσο θες γινεται υποτιμηση νομισματος οπως καναμε τοσα ζρονια και την σκαπουλαραμε απο αυτα που χρωστουσαμε. Αν τυπωνεις το δικο σου νομισμα πως θα εχεις να φας θα στο χαρισουνε? Παλι πρεπει να δουλεψεις οπως και τωρα. Και να εισαγεις προιοντα με την διαφορα της τιμης αν επιστρεψουμε στην δραχμη ουτε ΜΠΟΡΜΠΟΤΣΑΛΑ δεν θα εχεις να φας.
pournaras Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 και τωρα,ουτε να εισαγουμε εχουμε,ουτε να κανουμε εθνικη καταναλωση. Τωρα ομως εχεις καποιον εστω να σε δανεισει. Αν αλλαξεις νομισμα, και απλα ο ξενος δε θα στο δεχεται; (δεν ειναι υποχρεωμενος να στο δεχτει). Τοτε τι κανεις; Τοτε πρεπει οπωςσδηποτε να εξαγεις να να παρεις συναλλαγμα ωστε να μπορεσεις να αγορασεις με αυτο, η να βρεις τις ελαχιστες ανεξαρτητες (και ισως αδιαφορες) χωρες, που ναι μεν να σου δεχονται το νομισμα σου, αλλα να μην εχουν τα προιοντα που θες.
lary7 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δυσκολο το διλλημα και χωρις να ξερουμε το μελλον: 300 ευρω και μεσα στην ΕΕ; 300 ευρω (αντιστοιχια σε ελληνικο νομισμα), και εξω απο την ΕΕ; Μαλλον το διλλημα ειναι 300 και μεσα στην ΕΕ 180 και δραχμη. Τα ποσα ειναι πολυ μικρα,ποτε δεν θα φτασουμε να παιρνουμε λιγοτερα απο βουλγαρια αλλα η αναλογια καπου εκει ειναι. Δραχμη=50%+ λιγοτερα σε μισθους και χασιμο των καταθεσεων. Εκει ειναι που θα χυθει και το αιμα
HERTHAN Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 αφου δε τους αφηνουν να γλιτωσουν απο το χρεος που εχουν,γιατι θελουν να τις ελεγχουν. και τι χρεος...αερας κοπανιστος. Πως να γλιτωσουμε δηλαδη να μας τα χαρισουν? Δεν τα πηραμε? Δεν τα φαγαμε? Ε θα πληρωσουμε πως αλλιως να γινει τωρα. Τωρα δεν παμε να δανειστουμε για να ξεχρεωσουμε? Ε θα μας βαλουν ορους πως θα γινει δηλαδη θα μας τα χαρισουν κι αυτα? Αν ησουν Τραπεζα κι ερχομουν εγω και δανειζομουν απο εσενα δεν θα μου εβαζες καποιους ορους τσαμπα θα μου τα εδινες ή θα τους εβαζα εγω τους ορους?
kostas_dr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Αν πάνε να πειράξουν τις καταθέσεις ...
green gordon Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Αν πάνε να πειράξουν τις καταθέσεις ... Καταθεσεις μπορει τις φανε. Αν τα λεφτα τα κανεις σπιτι πληρωνεις τοσους φορους πλεον που δε συμφερει. Οποτε για οποιον εχει λεφτα στην ακρη μια ειναι η λυση... Μασουρι και καραουλι στο σπιτι με χραπα χρουπα. Αν δεν εχεις στην ακρη λεφτα εισαι ο καλυτερος αυτη την περιοδο
HERTHAN Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Αν πάνε να πειράξουν τις καταθέσεις ... Τα λεφτα σου δεν γινεται να τα χασεις απλα οσα χρηματα κι αν εχεις στην τραπεζα θα μπορεις να βγαζεις εως ενα συγκεκριμενο ποσο. Σου δεσμευουν τα χρηματα σου μονο αν κρατικοποιηθουν ολες οι τραπεζες οπως στην περιπτωση της Αργεντινης το οποιο το θεωρω πολυ δυσκολο εως απιθανο να γινει αλλα ποτε μην λες ποτε.
kostas_dr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Μπορεί να τα μετατρέψουν σε υποτιμημένες δραχμές εν τω μέσω μιας νυχτός. Ξυπνάς μια ωραία πρωία και έχεις τα μισά ή και λιγότερα χρήματα απ' όσα είχες το προηγούμενο βράδυ Να τα αποσύρεις όλα και να τα κάνεις μασούρι κάτω απ' το στρώμα, ενέχει και άλλους κινδύνους. Θα βαράμε περίπολο όλο το βράδυ γυρω γύρω στο σπίτι;
lary7 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Μια χαρα πειραζονται οι καταθεσεις και με μια υποτιμηση γινονται 50% η και λιγοτερο σε αξια.Εχει ξαναγινει σε αλλες χωρες οπως και την ελλαδα στο παρελθον. Στην σερβια πχ ειχε γινει το 95' και απο τοτε ολοι μετατρεπουν τους μισθους σε ευρω και τα κρυβουν στο σπιτι,παρεα με ενα zastava(οχι το αυτοκινητο).
Ntinaras Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Πως να γλιτωσουμε δηλαδη να μας τα χαρισουν? Δεν τα πηραμε? Δεν τα φαγαμε? Ε θα πληρωσουμε πως αλλιως να γινει τωρα. Τωρα δεν παμε να δανειστουμε για να ξεχρεωσουμε? Ε θα μας βαλουν ορους πως θα γινει δηλαδη θα μας τα χαρισουν κι αυτα? Αν ησουν Τραπεζα κι ερχομουν εγω και δανειζομουν απο εσενα δεν θα μου εβαζες καποιους ορους τσαμπα θα μου τα εδινες ή θα τους εβαζα εγω τους ορους? επειδη πριν 3 χρονια δανειστηκαν κατι ζωα πρεπει να πληρωσουμε εμεις τωρα? και μαλιστα ξαναδανειζομαστε τωρα,ωστε σε 30 χρονια μετα να πληρωνουν τα 2πλασια τα παιδια μας. γαματο ποιος θεος το σκεφτηκε. Τωρα ομως εχεις καποιον εστω να σε δανεισει. Αν αλλαξεις νομισμα, και απλα ο ξενος δε θα στο δεχεται; (δεν ειναι υποχρεωμενος να στο δεχτει). Τοτε τι κανεις; Τοτε πρεπει οπωςσδηποτε να εξαγεις να να παρεις συναλλαγμα ωστε να μπορεσεις να αγορασεις με αυτο, η να βρεις τις ελαχιστες ανεξαρτητες (και ισως αδιαφορες) χωρες, που ναι μεν να σου δεχονται το νομισμα σου, αλλα να μην εχουν τα προιοντα που θες. μηπως καλο θα μας κανει? να καταλαβουμε επιτελους οτι για να αγορασεις κατι πρεπει να χεις λεφτα τα οποια τα κερδισες πουλωντας κατι αλλο.οχι δανειζοντας απο εβραιους που εχουν σκοπο να σου παρουν το σπιτι.
skiabox Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Ntinaras : Όταν από το 81 και μετά χρησιμοποιείς ,με προκλητικό τρόπο, μόνο το 1% του εγκεφάλου σου εννοείται ότι δανείζεσαι από τις επόμενες γενιές. Και μάλιστα όσα συμβαίνουν σήμερα είναι η φυσιολογική πορεία των πραγμάτων.Και αυτό γιατί ημέρα με την ημέρα έβλεπες και άλλους αμαρτωλούς σαν και εσένα να κάνουν το ίδιο πράγμα. Ο καπιταλισμός είναι πολύ σκληρός. Δεν συγχωρεί αδράνεια και μη χρησιμοποίηση του 100% του εγκεφάλου. Επίσης όσο πιο πολλοί χαλαρώνουν , τόσο πέφτει η συλλογική οργάνωση οπότε δεν παράγεται υπεραξία όσο έξυπνες μονάδες και αν διαθέτεις.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Ναι skiabox, ετσι ειναι. Σε ενα καπιταλιστικο συστημα πρεπει να χρησιμοποιεις το 100% του εγκεφαλου σου και δεν σου φταιει ο καπιταλισμος αν εσυ εισαι αδρανης. Τι αλλες χαζομαρες θα ακουσουμε.
kostas_dr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Άσχετο: επιτέλους κάποιος διόρθωσε το τίτλο του νήματος! Καιρός ήταν.
skiabox Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Balsamomenos : Θα μου επιτρέψεις, μιας και ανήκεις στα όντα αυτά που δε θεωρούν ότι όλες οι απόψεις είναι σεβαστές, άρα είσαι και συστηματικός flamer να σε βάλω στην ignore list μαζί με όλους τους άλλους που 'παίζουν κασέτες'. Ευχαριστώ.
benign Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Είναι πραγματικά αστείο να χρησιμοποιεί κάποιος την οφείλω να ομολογήσω ισχυρή εικόνα του κινέζου μπροστά στο tank σαν παράδειγμα για να παροτρυνει τον κόσμο. Μια στη πράξη αποτυχημένη προσπάθεια. Δεν παροτρυνα,εκανα μια ιστορικη αναδρομη και μια διαπιστωση οτι οταν ο λαος υποφερει,εξεγειρεται κατι που εχει αποδειχτει παμπολλες φορες στην παγκοσμια ιστορια. Δεν ξερω τι δουλεια κανεις και τι εισοδημα εχεις,αλλα επειδη προσωπικα συναναστρεφομαι τον μεσο πολιτη μεσω της δουλειας μου,σε πληροφορω οτι εχουν ερθει σχεδον ολοι στα ορια της απογνωσης. Εν τω μεταξυ,off topic λιγο,αυτο δειχνει ενδιαφερον. http://news247.gr/ellada/eidiseis/h_nea_filikh_etaireia_katakeraynwnei_th_merkel.1610066.html?fb_ref=recArt
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα