HERTHAN Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Ο δημόσιος τομέας παγκοσμίως κατά μέσο όρο καλύπτει ποσοστό 10-35%. Τα στατιστικά που παρέχεις είναι ανακριβή. google it και θα καταλάβεις. Στην Γερμανία γύρω στο 15% είναι. Επειδη δεν ξερεις τι λες τωρα μολις θα παει 1η ο μηνας (ερχεται η ωρα) και δεν θα παρουν φραγκο ελα τοτε να μου πεις google it και οτι αυτα που λεω ειναι ανακριβη. Εδω σου λεω οτι δεν βγαινει ρε αδερφε στην Ελλαδα αυτη η αναλογια κι εσυ μου λες google it. Δεν μεταδιδω αλλο.
Ather Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Των ΔΕΚΟ δεν είναι ΔΥ, το δημόσιο είναι μπλεγμένο στο διοίκηση. Οι ΔΕΚΟ παράγουν χρήμα μόνες τους (λογαριασμοί ΔΕΗ κλπ κλπ). Ως δημοσίου μετρήσαμε και τους ένστολους, αστυνομικούς κλπ κλπ. !!!!!
Toufas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Ατυχές το παράδειγμα της Σουηδίας γιατί είναι η χώρα με το μεγαλύτερο ποσοστό δ.υ (33%) και με πολύ βαριά φορολογία. Αλλά σίγουρα εκεί δεν παίρνουν σχεδόν διπλάσιο του βασικού όπως εδώ... Ο δημόσιος τομέας παγκοσμίως κατά μέσο όρο καλύπτει ποσοστό 10-35%. Τα στατιστικά που παρέχεις είναι ανακριβή. google it και θα καταλάβεις. Στην Γερμανία γύρω στο 15% είναι. Ξεχνας την διαφορα παραγωγικοτητας.
HERTHAN Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Των ΔΕΚΟ δεν είναι ΔΥ, το δημόσιο είναι μπλεγμένο στο διοίκηση. Οι ΔΕΚΟ παράγουν χρήμα μόνες τους (λογαριασμοί ΔΕΗ κλπ κλπ). Ως δημοσίου μετρήσαμε και τους ένστολους, αστυνομικούς κλπ κλπ. !!!!! Πλακα κανεις? Link
παπι Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Των ΔΕΚΟ δεν είναι ΔΥ, το δημόσιο είναι μπλεγμένο στο διοίκηση. Οι ΔΕΚΟ παράγουν χρήμα μόνες τους (λογαριασμοί ΔΕΗ κλπ κλπ). Ως δημοσίου μετρήσαμε και τους ένστολους, αστυνομικούς κλπ κλπ. !!!!! Ενω το "δημοσιο" δεν παραγει χρημα με εισφορες, φορους κλπ κλπ....
Dropsreef Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Χαίρομαι που ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπήκε στον κόπο να εξηγήσει το γενικότερο φαινόμενο οικονομικού μαρασμού που παρατηρείται στον Ευρωπαϊκό νότο.(post #103 σελ 11,#140 σελ 14). Εκεί όπου δεν υπάρχουν μόνο ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.Εκεί όπου παράγουν,εκεί όπου δεν εκλέγονται οι ίδιοι και οι ίδιοι, εκεί όπου δεν υπάρχει το ΠΑΜΕ να κλείνει λιμάνια και να θίγει με άμεσο τρόπο τον τουρισμό,εκεί όπου δεν υπάρχει η έννοια ψηφοθηρία,εκεί όπου ο λαός δεν είναι εξευτελισμένος. Συνεχίστε για την απογραφή των δημοσίων υπαλλήλων.. Προς ενημέρωση η ανεργία στην Ισπανία βαράει κόκκινο,ο Μόντι προσπαθεί να σώσει(σε μπόλικα εισαγωγικά) την κατάσταση και οι Πορτογάλοι πάνε ολοταχώς για δεύτερη δανειακή σύμβαση μιας και η πρώτη βοήθεια πήγε άκλαυτη.
παπι Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Χαίρομαι που ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπήκε στον κόπο να εξηγήσει το γενικότερο φαινόμενο οικονομικού μαρασμού που παρατηρείται στον Ευρωπαϊκό νότο.(post #103,140). Να εξηγησουμε και το φαινομενο της Β.Κορεας;
Dropsreef Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Οχι. Μου αρκεί να μου εξηγήσεις πως σε μία οικονομική και νομισματική ένωση ο Νότος βαράει διάλυση(και ο Νότος δεν περιλαμβάνει μόνο νεο-Έλληνες τεμπελόσκυλα,λαμόγια,που με μαγειρέματα μπήκαν στην Ο.Ν.Ε) ενώ ο Βοράς βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση.
DrLo Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Χαίρομαι που ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπήκε στον κόπο να εξηγήσει το γενικότερο φαινόμενο οικονομικού μαρασμού που παρατηρείται στον Ευρωπαϊκό νότο.(post #103 σελ 11,#140 σελ 14). Εκεί όπου δεν υπάρχουν μόνο ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.Εκεί όπου παράγουν,εκεί όπου δεν εκλέγονται οι ίδιοι και οι ίδιοι, εκεί όπου δεν υπάρχει το ΠΑΜΕ να κλείνει λιμάνια και να θίγει με άμεσο τρόπο τον τουρισμό,εκεί όπου δεν υπάρχει η έννοια ψηφοθηρία,εκεί όπου ο λαός δεν είναι εξευτελισμένος. Συνεχίστε για την απογραφή των δημοσίων υπαλλήλων.. Προς ενημέρωση η ανεργία στην Ισπανία βαράει κόκκινο,ο Μόντι προσπαθεί να σώσει(σε μπόλικα εισαγωγικά) την κατάσταση και οι Πορτογάλοι πάνε ολοταχώς για δεύτερη δανειακή σύμβαση μιας και η πρώτη βοήθεια πήγε άκλαυτη. - Μα πως ζητάς να εξηγήσουμε τι συμβαίνει σε χωρες στις οποίες δεν έχουμε ζήσει και δε ξέρουμε τι προβλήματα έχουν. - Γιατί τα συνδεεις αυτά τα πράγματα. Μπορεί άλλα πράγματα να φταίνε στην Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία , Ιρλανδία, Ισλανδία (οι 2 τελευταίες αν δεν τις κούνησαν τελευταία δεν ανήκουν στο νότο). Το ότι δεν αποκλείουν πιθανότατα τα λιμάνια αλλού δε σημαίνει ότι αυτό δε κάνει ζημιά εδώ ?
Moderators Malthador Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Ο δημόσιος τομέας παγκοσμίως κατά μέσο όρο καλύπτει ποσοστό 10-35%. Τα στατιστικά που παρέχεις είναι ανακριβή. google it και θα καταλάβεις. Στην Γερμανία γύρω στο 15% είναι. Πολύ ενδιαφέρον το παράδειγμα της Γερμανίας. Δεν ξέρω τι ισχύει στο ευρύτερο Δημόσιο της Γερμανίας, αλλά όταν είχα πάει στο δημαρχείο του Krefeld που δουλεύει μια φίλη μου, στο λόμπι (εκεί έχουν και τέτοιο) είχε μια τεράστια τηλεόραση η οποία ήταν χωρισμένη σε κάμποσα παραθυράκια, ένα για κάθε υπάλληλο του δημαρχείου. Κάθε παραθυράκι ήταν συνδεδεμένο με κάμερα η οποία έκανε capture real-time τον κάθε υπάλληλο για να βλέπουν οι πολίτες αν έχει ή δεν λεχει δουλειά εκείνη τη στιγμή ώστε να καταλαβαίνουν αν μπορεί ή δεν μπορεί να τους εξυπηρετήσει. Τι λέγαμε για το Δημόσιο της Ελλαδίτσας μας;
DrLo Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Πολύ ενδιαφέρον το παράδειγμα της Γερμανίας. Δεν ξέρω τι ισχύει στο ευρύτερο Δημόσιο της Γερμανίας, αλλά όταν είχα πάει στο δημαρχείο του Krefeld που δουλεύει μια φίλη μου, στο λόμπι (εκεί έχουν και τέτοιο) είχε μια τεράστια τηλεόραση η οποία ήταν χωρισμένη σε κάμποσα παραθυράκια, ένα για κάθε υπάλληλο του δημαρχείου. Κάθε παραθυράκι ήταν συνδεδεμένο με κάμερα η οποία έκανε capture real-time τον κάθε υπάλληλο για να βλέπουν οι πολίτες αν έχει ή δεν λεχει δουλειά εκείνη τη στιγμή ώστε να καταλαβαίνουν αν μπορεί ή δεν μπορεί να τους εξυπηρετήσει. Τι λέγαμε για το Δημόσιο της Ελλαδίτσας μας; Και εγώ τη τελευταία φορά που πήγα στο Δημαρχείο της Νίκαιας (πολλά χρόνια πριν ομολογώ, μπορεί να έχουν αλλάξει τα πράγματα), πήγα στο λόμπι (/πληροφορίες) όπου αντι για TV υπήρχε ένας πάγκος με δύο τύπισσες για να δίνουν πληροφορίες και κατά λάθος δίκοψα αυτήν που έκανε μουτζούρες στη χαρτοπετσέτα (true story). Μια TV θα είχε λύσει το πρόβλημα.
kostas_dr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Εδώ το πιθανότερο είναι η Tv να μην δούλευε, ή να την είχαν κλέψει! Θυμάστε πριν απο λίγο καιρό τις κάμερες που ήταν μέσα στα μπαλόνια στην πλατεία Κοτζιά; Άφαντες! Μόνο τα σακιά με άμμο που είχαν σαν βάσεις άφησαν! Θα είχαν φαίνεται αρκετή άμμο, άσε που είναι και βαριά για να την κουβαλάς!
black_widow Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Για να μη ξεχνιόμαστε έχουμε διάφορα ωραία όπως ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ μετατροπή των συμβάσεων πλήρους απασχόλησης σε μερική. Στο μεταφρασμένο κείμενο που διάβασα δεν κατάλαβα τι ακριβώς παίζει με 13ο και 14ο ( αναφέρονται πάντως στο κείμενο ) , ο ποιητής μάλλον θέλει να πει για ενσωμάτωση στους υπόλοιπους μισθούς; Έχουμε επίσης κατάργηση ωριμάνσεων .
Pantelwolf Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 τι να τα κανεις τα λεφτα άμα δεν έχεις μια. Αγάπη ρε.
LRoi Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Σε μία χώρα με τόσο μικρό πληθυσμό και τόσο μεγάλο ΑΕΠ (πάντα συγκριτικά με το ΑΕΠ) κάποιοι συνεχίζουν να μιλάνε για αντιπαραγωγικό κόσμο. (παραγωγή δεν είναι μόνο η ντομάτα και η πατάτα αλλά και οι υπηρεσίες) Δουλεύω 12 συναπτά έτη, εκ των οποίων τα 8 σε επιχειρήσεις που με κρατούσαν 12 ώρες στη δουλειά, 6 ημέρες την εβδομάδα και με πλήρωναν με το αστρονομικό ποσό των 600€. Δεν ήμουν ο μόνος, ούτε η εξαίρεση. Η εξαίρεση είμαι τώρα που δουλεύω 8ώρο, πενθήμερο και παίρνω 900. Όσο όμως κυκλοφορεί κόσμος που χάφτει το παραμύθι του τεμπέλη Έλληνα, τόσο η κινεζοποίηση θα βρίσκει πρόσφορο έδαφος με τη βοήθεια των γιουσουφάκηδων και των σκυφτούληδων της χώρας. Γιατί ραγιάς δεν γίνεσαι, γεννιέσαι. (εν τω μεταξύ αν τους ρωτήσεις έναν προς έναν εδώ μέσα στο forum αν θεωρούν τον εαυτό τους τεμπελχανά και κοπρόσκυλο, θα σου απαντήσουν αρνητικά. Πάντα οι άλλοι λοιπόν είναι τα κοπρόσκυλα και οι τεμπελχανάδες και εμείς είμαστε οι εργατοπατέρες που δουλεύουμε για να τρώνε 5.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα