fdim Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Ενδιαφέρομαι για αγορά υπολογιστή ο οποίος θα είναι σε υπνοδωμάτιο οπότε θα ήθελα να είναι όσο αθόρυβος γίνεται! Η χρήση θα είναι για αναπαραγωγή ταινιών HD, μουσικής, downloads και λίγο gaming
val007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 θελεις οθονη tv? edit: καλως ορισες στο ινσομνια
fdim Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δεν θα χρειαστώ οθόνη γιατί θα είναι συνδεδεμένο σε τηλεόραση όπως επίσης ούτε πληκτρολόγιο και mouse. Βρίσκομαι στο Ηράκλειο Κρητης
karmen1983 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 fdim καλώς όρισες στο insomnia Ποια games Θες να παίζεις;
fdim Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Καλώς σας βρήκα! Όχι τίποτα συγκεκριμένο strategy games κυρίως! Η απάντηση που σου δίνω ξέρω δεν είναι ότι καλύτερο, αλλά θέλω να ξέρω ότι έχω ένα καλό μηχάνημα το οποίο για τα επόμενα 2 χρόνια δεν θα με απασχολήσει με αναβαθμίσεις
karmen1983 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Η γνώμη μου είναι ότι με λιγότερα κάνεις δουλειά και ειδικά αν μιλάμε για παιχνίδια χαμηλών απαιτήσεων Τεσπα μια και το Budget είναι μεγάλο κάνω μία πρόταση βάση Budget αλλά το μηχάνημα είναι υπερβολικό για την χρήση που κατάλαβα ότι θες να κάνεις. Πχ δεν θα έβαζα την 6850 η οπόια θα παίξει και πιο βαρυά παιχνίδια Θα έβαζα μία πιο low end κάρτα και θα είχα όλη την άνεση να πέσω και στο 430άρι τροφοδοτικό. (όχι ότι το 430άρι δε θα σηκώσει και την 6850) Ισως να κοιτούσα και μια προς AMD και FM1 socket
fdim Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Τη συγκεκριμένη θήκη την κοιτούσα και εγώ αλλά διάβασα σε κριτικές οτι δεν είναι και τόσο silent όσο λέει...παιδιά άσχετα από τη χρήση που βλέπετε...θέλω ένα δυνατό μηχάνημα...για τώρα μπορεί να φαίνεται "πολύ" για τη χρήση που θα του κάνω, αλλά ως γνωστόν είναι θνησιγενή προϊόντα και όπως είπα θέλω να μπορώ να τρέξω ένα πρόγραμμα μετά από δύο χρόνια και να μη σέρνεται. Μπορεί να ακούγομαι υπερβολική αλλά έτσι το έχω κάνει και στο παρελθόν και είδα ότι είχα δίκιο..
karmen1983 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Τη συγκεκριμένη θήκη την κοιούσα και εγώ αλλά διάβασα σε κριτικές οτι δεν είναι και τόσο ???
dimitrisOS Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Βασικα την συνθεση εσυ θα την κανεις ;
Δεινόσαυρος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα. Εγώ πάλι θα πρότεινα μια σύνθεση με AMD APU και FM1 όπως είπε και η κάρμεν. Γύρω στα 500 ευρώ και τα άλλα μπορείς να τα αξιοποιήσεις κατά το δοκούν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα