Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι για αγορά υπολογιστή ο οποίος θα είναι σε υπνοδωμάτιο οπότε θα ήθελα να είναι όσο αθόρυβος γίνεται! Η χρήση θα είναι για αναπαραγωγή ταινιών HD, μουσικής, downloads και λίγο gaming

Δημοσ.

Δεν θα χρειαστώ οθόνη γιατί θα είναι συνδεδεμένο σε τηλεόραση όπως επίσης ούτε πληκτρολόγιο και mouse.

Βρίσκομαι στο Ηράκλειο Κρητης

Δημοσ.

Καλώς σας βρήκα! Όχι τίποτα συγκεκριμένο strategy games κυρίως! Η απάντηση που σου δίνω ξέρω δεν είναι ότι καλύτερο, αλλά θέλω να ξέρω ότι έχω ένα καλό μηχάνημα το οποίο για τα επόμενα 2 χρόνια δεν θα με απασχολήσει με αναβαθμίσεις

Δημοσ.

Η γνώμη μου είναι ότι με λιγότερα κάνεις δουλειά και ειδικά αν μιλάμε για παιχνίδια χαμηλών απαιτήσεων

Τεσπα μια και το Budget είναι μεγάλο κάνω μία πρόταση βάση Budget αλλά το μηχάνημα είναι υπερβολικό για την χρήση που κατάλαβα ότι θες να κάνεις.

Πχ δεν θα έβαζα την 6850 η οπόια θα παίξει και πιο βαρυά παιχνίδια

Θα έβαζα μία πιο low end κάρτα και θα είχα όλη την άνεση να πέσω και στο 430άρι τροφοδοτικό. (όχι ότι το 430άρι δε θα σηκώσει και την 6850)

Ισως να κοιτούσα και μια προς AMD και FM1 socket

post-204649-0-89669800-1328604704_thumb.png

Δημοσ.

Τη συγκεκριμένη θήκη την κοιτούσα και εγώ αλλά διάβασα σε κριτικές οτι δεν είναι και τόσο silent όσο λέει...παιδιά άσχετα από τη χρήση που βλέπετε...θέλω ένα δυνατό μηχάνημα...για τώρα μπορεί να φαίνεται "πολύ" για τη χρήση που θα του κάνω, αλλά ως γνωστόν είναι θνησιγενή προϊόντα και όπως είπα θέλω να μπορώ να τρέξω ένα πρόγραμμα μετά από δύο χρόνια και να μη σέρνεται. Μπορεί να ακούγομαι υπερβολική αλλά έτσι το έχω κάνει και στο παρελθόν και είδα ότι είχα δίκιο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...