Προς το περιεχόμενο

ps3 και .avi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα παιδια , επειδη ειμαι καινουργιος στην κονσολα θα ηθελα την βοηθεια σας. μου ειπαν οτι η κονσολα παιζει ταινιεσ αν ειναι σε .avi εχω λοιπον μια ταινια αλλα την βαζω με φλασακι στην κονσολα και ενω βλεπει το φλσακι δεν βλεπει την ταινια.

θελει μηπως καμια ρυθμισει η κονσόλα????????????

Δημοσ.

στο root του στικ φτιαχνεις φακελο VIDEO

Μεσα σε αυτον περνας τις ταινιες

Οτι θες να δεις απο στικ πρεπει να ειναι μεσα στους αναλογους folders στο root directory του στικ

PICTURE <-- jpg

VIDEO<-- avi, mp4 (mkv δεν υποστηριζονται εκτος αν ειναι jailbroken η κονσολα)

MUSIC<-- mp3, wav

Δημοσ.

Επίσης δοκίμασε και αυτό που είχε πει ο χριστάρας:

το official απ οτι θυμαμαι Mp4 παιζει με ενσωματωμενους υποτιτλους κιολας(αν δεν στο εβγαζε πατα στο στικακι Δ->display all(νομιζω)στην κατηγορια βιντεο) αν δεν στο εμφανιζει ουτε ετσι μαλλον χρειαζεται αλλη κωδικοποιηση η ταινια(ειτε στο βιντεο ειτε στον ηχο)

mkv οχι.

Δημοσ.

ενταξει τι να πω πιο γρηγορη και απο την σκια σας . χιλια ευχαριστω. αν και δεν πολυκαταλαωα αυτο που λεει ο χρησταρας.

για ενσωματωση υποτιτλων στην ταινια μου ειπαν για το aviaddxsub. ειναι καλο? υπαρχει κατι αλλο πιο ευχρηστο?

μολισ το εκανα. παλι βλεπει το στικ και μολισ το παταω μου βγαζει "unsupported data "

Δημοσ.

ενταξει τι να πω πιο γρηγορη και απο την σκια σας . χιλια ευχαριστω. αν και δεν πολυκαταλαωα αυτο που λεει ο χρησταρας.

για ενσωματωση υποτιτλων στην ταινια μου ειπαν για το aviaddxsub. ειναι καλο? υπαρχει κατι αλλο πιο ευχρηστο?

μολισ το εκανα. παλι βλεπει το στικ και μολισ το παταω μου βγαζει "unsupported data "

Δοκίμασε μόλις συνδέσεις το στικ στο ps3 να πατήσεις μέσα στην κατηγορία βίντεο Δ (τρίγωνο) και Display All (ή όπως λέγεται). Άμα δεν στο βγάλει ούτε έτσι τότε θέλει άλλη κωδικοποίηση. Να υποθέσω πως το usb στικ σου είναι φορμαρισμένο σε fat 32 έτσι? :rolleyes:

Δημοσ.

naruto14:Αφου λεει οτι βλεπει το φλασακι,λογικα σε fat32 ειναι.

karvelinio:Κατι παρομοιο αντιμετωπισα και εγω πριν μερικες μερες.Οταν σου βγαζει το "unsupported data " σου βγαζει και εναν κωδικο.Εμενα δεν υποστηριζε το format ηχου της ταινιας.

Δημοσ.

naruto14:Αφου λεει οτι βλεπει το φλασακι,λογικα σε fat32 ειναι.

karvelinio:Κατι παρομοιο αντιμετωπισα και εγω πριν μερικες μερες.Οταν σου βγαζει το "unsupported data " σου βγαζει και εναν κωδικο.Εμενα δεν υποστηριζε το format ηχου της ταινιας.

Στο εγχειρίδιο του playstation 3 δεν αναφέρει τι υποστηρίζει και τι όχι? Στις τηλεόρασεις πάντως έτσι γίνεται.

Δημοσ.

Στο εγχειρίδιο του playstation 3 δεν αναφέρει τι υποστηρίζει και τι όχι? Στις τηλεόρασεις πάντως έτσι γίνεται.

Τα αναφερει,αλλα οπως λεει και ο mtzs ποιος το κοιταει(και που να ειναι αραγε,ουτε που θυμαμαι).Εμενα παντως μου εβγαζε και εναν κωδικο του τυπου 800κατι.Τον πατησα στο νετ και ελεγε οτι δεν υποστηριζει καποιο συγκεκριμενο format ηχου.Μολις κοιταξα την ταινια ειδα οτι ο ηχος της ηταν στο format που δεν υποστηριζε το ps3.

Δημοσ.

οντως. βλεπει το στικακι, βλεπει τον τιτλο τις ταινιασ και μολισ παταω για να παιξει γραφει "data not supported" kai τον κωδικο 800288co

οποτε πρεπει ν κατεβασω αλλο αρχειο ?

η ταινια οταν παω ιδιοτιτεσ βγαζει αυτο AVI Video File (.avi)οποτε λογικα το υποστιριζει η κονσολα

Δημοσ.

οντως. βλεπει το στικακι, βλεπει τον τιτλο τις ταινιασ και μολισ παταω για να παιξει γραφει "data not supported" kai τον κωδικο 800288co

οποτε πρεπει ν κατεβασω αλλο αρχειο ?

η ταινια οταν παω ιδιοτιτεσ βγαζει αυτο AVI Video File (.avi)οποτε λογικα το υποστιριζει η κονσολα

δεν ειναι μονο θεμα τυπου αρχειου avi, mp4 αλλα και τι codec χρησιμοποιειται μεσα στο συγκεκριμενο αρχειο

Δες εδω για supported codecs

http://manuals.playstation.net/document/en/ps3/current/video/filetypes.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...