Costas00F Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπερα παιδια,ειναι δυνατο να πραγματοποιηθουν κλησεις απο το ipad με 3G? Υπαρχει καποιο προγραμμα που μπορω να κατεβασω? Ευχαριστω!
xristos636 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Ναι κάτι υπάρχει μόνο όμως για το 3G μοντέλο.επισης θα πρεπει να έχεις jailbreak την συσκευη σου.το όνομα του tweek ειναι phoneltipad
Costas00F Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Ναι κάτι υπάρχει μόνο όμως για το 3G μοντέλο.επισης θα πρεπει να έχεις jailbreak την συσκευη σου.το όνομα του tweek ειναι phoneltipad Ναι σιγουρα με το 3G θα ειναι,απλα πως γινεται αυτο? Το βαζω στο ipad και μετα τελος παιρνει κλησεις?
xristos636 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Ναι ακριβως οπως το ειπες.δες και το παρακατω βιντεο http://www.youtube.com/watch?v=-36qTeAdDMI
Costas00F Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Ναι ακριβως οπως το ειπες.δες και το παρακατω βιντεο http://www.youtube.c...h?v=-36qTeAdDMI Αυτο ειναι το 1 ρε συ,εγω το 2 εχω. ios4.3 με 3G.
xristos636 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Το iPad2 δυστυχώς δεν υποστηρίζεται ακόμη αλλα η εταιρία το δουλεύει. Για κλησεις δεν γνωρίζω άλλο προγράμμα που να δουλεύει τόσο καλα όσο αυτο αλλα μπορω κάλλιστα να σου προτείνω εφαρμογές σαν το Skype.εκτος απο video call η call έχει και τη δυνατότητα να κάνεις κανονική κλήση..
Costas00F Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Το iPad2 δυστυχώς δεν υποστηρίζεται ακόμη αλλα η εταιρία το δουλεύει. Για κλησεις δεν γνωρίζω άλλο προγράμμα που να δουλεύει τόσο καλα όσο αυτο αλλα μπορω κάλλιστα να σου προτείνω εφαρμογές σαν το Skype.εκτος απο video call η call έχει και τη δυνατότητα να κάνεις κανονική κλήση.. Το εχω ψαξει και εγω τωρα και βρηκα οτι θα ειναι διαθεσιμο μονο με το ios5.0.1 και οχι με την 5.0. Τωρα εγω εχω 4.3,αν το κανω αναβαθμιση στο 5.0 θα μπορω μετα να το κανω και στην 5.0.1 εκδοση?
xristos636 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μπορεις και απο εκει που εισαι να πας στην 5.0.1 απλα δεν ειναι γενικα διαθεσιμο για ipad2 οχι με την εκδοση.στο ios 5 παιζει κανονικα στο ipad 1.επισης εαν σε ενδιαφερει βρηκα ενα tweak που μπορει να στελνει μονο sms (για 3g μοντελο παντα) και οχι κλησεις.το ονομα του ειναι swirlysms εαν ενδιαφερεσαι.
Costas00F Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μπορεις και απο εκει που εισαι να πας στην 5.0.1 απλα δεν ειναι γενικα διαθεσιμο για ipad2 οχι με την εκδοση.στο ios 5 παιζει κανονικα στο ipad 1.επισης εαν σε ενδιαφερει βρηκα ενα tweak που μπορει να στελνει μονο sms (για 3g μοντελο παντα) και οχι κλησεις.το ονομα του ειναι swirlysms εαν ενδιαφερεσαι. Καλα ρε γμτ, το εχουν στο 1 και στο 2 δεν το εχουν?? Παραλογο!!!!!!!! Οπωσδηποτε,αυτο με τα μηνυματα δουλευει στο 2 ρε Χρήστο? 3G μιλαμε παντα.
xristos636 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπερα φιλε μου Ναι στο 2 δουλευει.Σχετικα με το phoneltipad στο site η εταιρια αναφερει οτι το hardware του ipad2 ειναι διαφορετικο απο αυτο του 1 και δεν ειναι τοσο smooth οσο στο 1.παρολα αυτα η εταιρια το δουλευει και λεει πως ελπιζει να βγει συντομα.στο 1 ομως δουλευει και στο ios 5. ελπιζω να καταλαβες τι εννοω γιατι τα γραφω γρηγορα
Costas00F Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπερα φιλε μου Ναι στο 2 δουλευει.Σχετικα με το phoneltipad στο site η εταιρια αναφερει οτι το hardware του ipad2 ειναι διαφορετικο απο αυτο του 1 και δεν ειναι τοσο smooth οσο στο 1.παρολα αυτα η εταιρια το δουλευει και λεει πως ελπιζει να βγει συντομα.στο 1 ομως δουλευει και στο ios 5. ελπιζω να καταλαβες τι εννοω γιατι τα γραφω γρηγορα Καλησπερα φιλος,ναι σε καταλαμβαινω! Εψαξα αρκετα το θεμα και βρηκα τa εξης, Call Text Free, FreePhoo, Vtalk, . Δωρεαν ειναι και δουλευει και στο 2! Να και η σελιδα http://tom2network.com/how-to-make-a-phone-call-on-ipad-2-step-by-step-guide/. Ευχαριστω για την ανταποκριση Χρηστο,να 'σαι καλα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα