Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θέμα έχει ως εξής:

Στο ίδιο όροφο, βάζω τον κωδικό και συνδέεται. Δύο όροφους παραπάνω, ενώ το σήμα είναι 4 στα 5, δεν μπορεί να συνδεθεί. Απίστευτο. Μου έχει σπάσει τα νεύρα... Το modem είναι net faster iad 2. Πιάνω ακόμη ένα net faster iad, όχι δικό μας και λέω μπας και φταίει αυτό.Δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ..

Υπάρχει καμιά πρόταση?

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Λίγο περίεργο να πιάνεις σήμα 2 ορόφους πιο πάνω και 4 με 5 κουτάκια.... μάλλον σε αλλο netfaster προσπαθείς να μπείς

Δημοσ.

Εναλλακτικα αλλαξε το SSID στο νετ φαστερ και προσπαθησε να ξανασυνδεθεις. Σε περιπτωση που προσπαθεις να συνδεθεις σε γειτονικο ρουτερ.

Δημοσ.

Λέτε ρε παιδιά να προσπαθώ να συνδεθώ σε άλλο? 2 ορόφους πάνω και 4 κουτάκια από τα 5, μου ακούγεται νορμάλ. Δυστυχώς δεν μπορώ να αλλάξω ssid γιατί το internet δεν είναι δικό μου, αυτός είναι ψιλοάσχετος και μιας κάποιας ηλικίας και φοβάται να επέμβω. Μόνο τον κωδικό του μου έδωσε. Υπάρχει κανα πρόγραμμα που να έχει πιο αναλυτικά δεδομένα και να μπορώ να συνδεθώ από εκεί?

Δημοσ.

2 ορόφους επάνω και να έχεις 4 και 5 κουτάκια σήμα δηλαδή σχεδόν full ειναι απο δύσκολο εως αδύνατον και ειδικά με τέτοιο router (οχι οτι με άλλο θα ειχε και καμία διαφορά) εδώ 2 3 τοίχοι μπαίνουν ενδιάμεσα και πέφτει το σήμα ποσο μάλλον ορόφοι.

Δημοσ.

Παρήγγειλα ένα καλώδιο 4.5 μέτρων. Αν δεν γίνει κ πάλι τίποτα, μάλλον θα χρειαστώ repeater. Σας ευχαριστώ προς το παρόν, αν σας χρειαστώ θα σας ξαναενοχλήσω....

Δημοσ.

οπως ειπαν τα παιδια 4-5 σε δυο οροφους ειναι αρκετα χλωμο εως αδυνατο και οχι νορμαλ.εκτος αν ο καθε οροφος χωριζει απο τον αλλον με κανα γυαλι η καμια γυψοσανιδα και παλι δεν θα φτανε 4-5.

για πιο αναλυτικα πραγματα inssider .σου λεει mac address οποτε εκει θα καταλαβεις αν ειναι το ιδιο η οχι.

και καναλι σου λεει.

Δημοσ.

οπως ειπαν τα παιδια 4-5 σε δυο οροφους ειναι αρκετα χλωμο εως αδυνατο και οχι νορμαλ.εκτος αν ο καθε οροφος χωριζει απο τον αλλον με κανα γυαλι η καμια γυψοσανιδα και παλι δεν θα φτανε 4-5.

για πιο αναλυτικα πραγματα inssider .σου λεει mac address οποτε εκει θα καταλαβεις αν ειναι το ιδιο η οχι.

και καναλι σου λεει.

Στην εταιρία που δουλεύω εμείς και οι δίπλα έχουμε το ίδιο modem router. Κάθε μέρα έμπαινα κανονικά στο net όλα οκ ώσπου μια μέρα κάτι δε πήγε καλά και ήθελα να μου σπάσει τα νεύρα. είχε αλλάξει κατά περίεργο τρόπο η σειρά προτεραιότητας και προσπαθούσα να μπω στο router του γείτονα. Κι ακόμη κι αν την άλλαζα αυτό εκεί να προσπαθεί να μπει δίπλα. Διέγραψα από τη λίστα με τις σειρές προτεραιότητας και τα 2 πάτησα στο δικό μας και τα νεύρα μου επανήλθαν στη θέση τους. Αλλά όπως είπαν και όλοι παραπάνω αν ισχύει το 4-5 γραμμές 2 ορόφους πιο πάνω σε παρακαλώ κλονοποίησε το θα βγάλεις πολλά λεφτά. :-D

Δημοσ.

το θεωρω λιγο χαζομαρα να αφηνεις στο ρουτερ σου το ιδιο ssid ειδικα για router τα οποια δεν εχουν νουμερο διπλα οπως πχ ειναι τα Thomson που ειναι πχ thomson7183.αν εχει κατι generic πχ hol alu wlan η forthnet@home και τετοια εκει καλο ειναι να το αλλαζεις.αλλιως μετα με το inssider για να δεις τι παιζει.τωρα να εισαστε και στο ιδιο καναλι τι να πω.βεβαια εχει και mac address που βλεπεις οποτε εκει μετα ξερεις ποιο ειναι το δικο σου.βεβαια δεν ξερω μετα πως βλεπεις σε ποια mac address εχεις συνδεθει.

Δημοσ.

Τελικά, είχατε δίκιο παιδιά. Δεν πιάνω καθόλου σήμα στον 3ο. Πήρα το laptop παραμάσχαλα και έκανα συνέχεια refresh από τον 1ο για να βλέπω το σήμα και με κράτησε μέχρι τον 2,5. Να πάρει!! Ακόμα δεν ήρθε το καλώδιο (ebay). Ας δω πρώτα και με αυτό, και μετά το ξανακοιτάμε.

Ευχαριστώ πολύ μέχρι τώρα... :)

Δημοσ.

Τελικά, είχατε δίκιο παιδιά. Δεν πιάνω καθόλου σήμα στον 3ο. Πήρα το laptop παραμάσχαλα και έκανα συνέχεια refresh από τον 1ο για να βλέπω το σήμα και με κράτησε μέχρι τον 2,5. Να πάρει!! Ακόμα δεν ήρθε το καλώδιο (ebay). Ας δω πρώτα και με αυτό, και μετά το ξανακοιτάμε.

Ευχαριστώ πολύ μέχρι τώρα... :)

ε μην ξεχασουμε καιαυτα που ξερουμε.τι σπιτι ειναι αυτο?απο χαρτι?:P.

καλα για ενα καλωδιο δικτυου παρεγγειλες απο ebay?τι καλωδιο παρεγγειλες και γιατι?το καλωδιο ειναι φτηνο και εδω(ελλαδα) και δεν θα περιμενες.πιο ποολυ θα σου βγουν τα ταχυδρομικα

Δημοσ.

Χαχα, έλα ντε!! Καλώδιο usb παρήγγειλα, για την κεραία... Άστα, έχω κολλήσει με το ebay. Δεν μπαίνω καν στον κόπο να δω τα μαγαζιά εδώ, για τέτοια πράγματα...

Δημοσ.

Χαχα, έλα ντε!! Καλώδιο usb παρήγγειλα, για την κεραία... Άστα, έχω κολλήσει με το ebay. Δεν μπαίνω καν στον κόπο να δω τα μαγαζιά εδώ, για τέτοια πράγματα...

επεκταση Usb για την ασυρματη καρτα η sma για την κεραια?τι θες να κανεις?κολλησα.

Δημοσ.

Το πρώτο που λες. Δεν παρήγκειλα καλώδιο sma, γιατί πριν καιρό που είχα δοκιμάσει με ένα 3μετρο, αντί να βελτιώνει την κατάσταση, χειροτέρευε. Οπότε, παρήγγειλα καλώδιο usb 4.5 μέτρων και βλέπουμε. Αλλά όπως το σκέφτομαι τώρα, δεν νομίζω να καταφέρω ούτε έτσι τίποτα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...