mandos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 two thumbs up for amazon! με τα ΕΛΤΑ νομίζω είναι οκ, 30 μέρες είναι μεγάλο περιθώριο
Aspidas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Με 2 λόγια, θα σου στείλουν καινούργια σήμερα 16 του μήνα, θα παραλάβεις 20-24 Φεβ, χωρίς χρέωση. Λεει οτι θα σου στείλουν email να σε ειδοποιήσουν για την ακριβή αποστολη ή θα το δεις στο account σου στο amazon. Εσυ πρεπει να επιστρέψεις την οθόνη εντός 30 ημερών για να μη χρεωθείς εκ νέου. Η αποστολή πρεπει να γίνει με συστημένο πακέτο (δεν λεει ασφαλισμένο, περίεργο), τα έξοδα που θα κάνεις για την επιστροφή θα στα επιστρέψουν. (δεν κατάλαβα αν μπορείς να επιστρέψεις μέσω courier που είναι θεωρητικά καλύτερο, πάντως τα ΕΛΤΑ στέλνουν συστημένο και ασφαλισμένο δέμα με χαμηλό κόστος). Πρεπει να μπεις στο link που σου λεει και να φτιάξεις RMA ετικέτα, να την τυπώσεις και να ακολουθήσεις τις οδηγίες για το πακετάρισμα και τα χαρτιά/αποδείξεις που θα χρειάζονται προφανώς. ..αυτά σε γενικές γραμμές συμπληρώστε αν ξέχασα τιποτε, μη βαράτε τον μεταφραστή είναι 4μιση τα ξημερώματα.. Αυτό κατάλαβα περίπου και εγώ με τα ελάχιστα Αγγλικά που ξέρω, ήθελα μια επιβεβαίωση από κάποιον που ξέρει καλύτερα Είναι φοβεροί, έτσι? Δεν το περίμενα αυτό είναι η αλήθεια... two thumbs up for amazon! με τα ΕΛΤΑ νομίζω είναι οκ, 30 μέρες είναι μεγάλο περιθώριο Τα έξοδα αποστολής επιστρέφοονται αν κατάλαβα καλά? EDIT: Ναι, τα επιστρέφουν
pigeon Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Ναι πράγματι φοβερή εξυπηρέτηση, ούτε εγώ έχω ψωνίσει ποτέ από amazon τέτοιου είδους αντικείμενο Τα μεγάλα δέματα στα ΕΛΤΑ είναι Β' προτεραιότητας, σημαίνει οτι θα πάνε την επόμενη στο τοπικό κέντρο διαλογής και θα μείνουν 1-2 μέρες, μετά ΚΔ αεροδρομίου 1-2 μέρες και 1-2 μέρες εκεί όταν φτάσει το πακέτο. Συνολικά 7 ημέρες εργάσιμες το αργότερο, υπολογίζω πρόχειρα
Aspidas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Γνωρίζουμε τα έξοδα αποστολής στο περίπου? 5,2KG είναι το βάρος.
Aspidas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Hρθε η νέα και απροβλημάτιστη πλέον σήμερα Παρατηρώ ότι έχει καλύτερα χρώματα από την ίδια προβληματικιά
pigeon Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Τιμοκατάλογο ΕΛΤΑ θα βρεις εδώ, στο τέλος έχει τιμές εξωτερικού. Μου φαίνεται πως τα τέλη έχουν πάρει μια γενναία αύξηση από την τελευταία μου αποστολή, πρέπει να κοστίζει 38ε-42ε . Απ'οτι παρατηρώ πάντως, για Αγγλία μπορεις να το στείλεις α' προτ. με αυτόματη ασφάλιση μέχρι κάποιο ποσό (στήλη EPG). Πάντως στο τοπικό ταχυδρομείο θα σου πούνε με ακρίβεια, πήγαινε στο γκισέ με τα δέματα
Aspidas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Ρώτησα σήμερα πόσο κοστίζει η αποστολή 5Kg δέμα στο Ηνωμενο Βασίλειο και μου είπαν 45~ευρώ... Εγκεφαλικό αλλά πάλι καλά θα μου τα επιστρέψουν από το amazon
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα