Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Πρόσφατα αγόρασα το συγκεκριμένο NAS απο γνωστή αλυσίδα καταστημάτων που ήταν σε προσφορά!

Ας μαζευτούμε λοιπόν εδώ όλοι οι κάτοχοι και να λύσουμε τις απορίες μας!

Ξεκινάω λοιπόν!

1. Οταν συνδέομαι στο NAS μέσω web δε μπορώ με κανένα τρόπο να ακούσω κάποια mp3 που έχω ανεβάσει μέσω του Player που προσφέρει το Zyxel. Έχω βάλει όλα τα Plugins που ζητάει (VLC & Windows Media Player) και πάλι τίποτα!! Τι κάνω λάθος;

Ευχαριστώ κ καλώς σας βρήκα!!

Δημοσ.

Εγω παρατηρησα οτι ειναι αργος στην Εγγραφη αλλα δεν κωλαει οταν ζητανε 2 ΠιΣι ταινια 1080p.

Στο θεμα σου δεν μπορω να σε βοηθησω σε κατι αλλα μου φαινετε Browser π@π@ρι@

Δημοσ.

Εγω παρατηρησα οτι ειναι αργος στην Εγγραφη αλλα δεν κωλαει οταν ζητανε 2 ΠιΣι ταινια 1080p.

Δεν ξέρω ρε γμτ και μου έχει σπάσει τα νευρα.

Συγκεκριμένα αν μπω απο το τοπικο δίκτυο (LAN) στο Interface του Zyxel μου παίζει κανονικότατα τα αρχεία ήχου μέσω του Player,αν μπώ στο ίδιο Player μέσω WAN τίποτα. Μόνο με iphone έχω δοκιμάσει να μπώ και τα παίζει όλα τέλεια ΚΑΙ απο WAN..

Πραγματικά έχω πελαγώσει, έψω φάει όλο το απογευμα και τίποτα ακόμα

Εσύ φίλε δοκίμασες να μπείς μέσω Internet (WAN);

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα...

Απόκτησα χθές και εγώ το ΝSA310 (4.40(AFK.0)).

Τον θέλω κυρίως για streaming HD ταινιών στο PS3.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το εξής

Αντιγράφω στον φάκελο Video τα αρχεία (ταινίες) και γίνεται ο απαραίτητος συγχρονισμός.

Όταν δώ οτι ο Media Server είναι Ready (αρα έχει τελειώσει ο συγχρονισμός) προσπαθώ να αναπαράγω τις ταινίες απο το PS3.

Οι ταινίες που είναι σε μορφή που μπορεί να παίξει το PS3 παίζουν τέλεια χωρίς πρόβλημα.

Αυτές όμως που χρειάζονται μετατροπή απο τον Media Server (συγκεκριμένα ΜΚV) δεν μπορούν να παίξουν (Unsupported file format).

Είναι δηλαδή σαν το σύστημα να λειτουργεί σαν απλός δυκτιακός δίσκος χωρίς λειτουργία Media Server ενεργοποιημένο (προφανώς έχω τικαρισμένο το "eneable media server")

Έχετε καμια ιδέα τι μπορεί να φταίει???

(Επιπροσθέτως να προσθέσω οτι στο starter utility το σύστημα παρουσιάζεται σαν unreachable παρ' ολο που κατα τα φαινόμενα είναι συνδεδεμένο)

Ευχαριστώ πολύ,

Βαγγέλης

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι ταχύτητες περίπου πιάνεις; Επεξ/σία από achilles_g_

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...