spacefart Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Απλα αποδέχεσαι την χασούρα χωνεύεις το μάθημα οτι δεν πρεπει να συναλλάσεσαι στα τυφλα ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ και συνεχιζεις την ζωη σου. Και αστειο ηταν το ποσο που σου εφαγε αν θες να ξερεις εδω εχουμε ακουσει τρελα ποσά. ναι αυτο να κανει αν θελει να νιωθει μαλακας δλδ ο μαγκακος τουφαγε τα λεφτα.. εχει γδυσει κοσμο και κοσμακη.. και στηριζεται σε αυτο.. οτι δε θα τον κυνηγησουν λογω της ταλαιπωριας για 100 ψωρο ευρω.. εγω 100 ευρω δε τα βρισκω στο δρομο ουτε τα χεζω καθε πρωι για να μου περισσευουν.. αν ο φιλος που την πατησε ταχει και του περισσευουν, τοτε καλος ας το ξεχασει αν οχι τοτε να κατσει να σκεφτει τι ενεργειες να κανει.. και "πως" μυαλο θελει , οχι ηττοπαθεια.. οσο εσεις καθεστε και το "αναλυετε" ο κλεφτης τυπακος κανει τη ζωουλα του με τα λεφτα σας.. και νιωθει αρχοντας οσο εσεις νιωθετε μαλακες.. σας αρεσει?
sir_platanight Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Όχι ρε συ τι να μ αρέσει μακακας νιώθω...αύριο θα μιλήσω και με αλλα άτομα που την εχουν πατήσει να δω τι εχουν κανει;σε τι στάδιο βρίσκονται με αυτόν τον @@@@δα....απλα μόνος μου για να μπλεξω με δικηγόρους και να μου κοστίσει ο κούκος αηδόνι δεν αξίζει τον κόπο..ας τα πάρει σε φάρμακα και τα δικα μου και όλων όσους έχει κλέψει το κωλοπαιδι... Sent from my iPhone using Insomnia
scullyist Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 ..όπως και να έχει παιδια ο τύπος ύστερα οι βοήθεια παιδιών στο άλλο φόρουμ βρέθηκε..και είναι μεγάλο λαμογιο..έχει εξαπατήσει πολυ κόσμο..!εδω έχει στείλε και άτομα που τον βρήκαν(2 αστυνομικούς)φυλακή για εκβιασμό!!οι οποίοι τον βρήκαν και του ζήτησαν τα λεφτά τους!!εν τω μεταξύ έχει οριστεί και δικασιμος αλλα δεν έχει γίνει κάτι ακόμα!!εχει βγάλει τρελό χρήμα ο μάγκας!!και δεν μιλαμε για ποσά 50-100€ μιλαμε για χιλιαρικα!!τεσπα ο τύπος δίνει το όνομα Γιώργος αργυριαδης Τωρα... μοιάζει η υπόθεση του και μπερδεύομαι, ή είναι όντως ο ίδιος που είχε γίνει βούκινο πέρισυ? (αναφέρθηκε κ κάπου παραπάνω η υπόθεση του) Ο ίδιος πρέπει να είναι.. Κ συνεχίζει ακάθεκτος την δράση ε? Σούπερ
sir_platanight Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Λογικα ο ίδιος με πέρυσι και γενικότερα τα τελευταία χρόνια πρέπει να βγαίνει το λαμογιο της χρονιάς!!αυτο είναι περίεργο πολυ που δεν τον εχουν σηκώσει ακόμα... Sent from my iPhone using Insomnia
fylatos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Τι εννοείς αυτοί που τον υποστήριζαν;ποιους εννοείς;;τεσπα..το χειρότερο είναι πως ενώ εχουν γίνει τόσες καταγγελίες αυτο το καθικι είναι ακόμα ελεύθερο και κοροϊδεύει ακόμα τον κοσμάκη...γιατι απλα είμαστε στην ελλάδα και όχι σε κάποια άλλη χώρα που όλα λειτουργούν άψογα!! Sent from my iPhone using Insomnia Μην το λες απατεώνες υπάρχουν παντού. Πχ http://www.insomnia.gr/topic/435637-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AD%CE%BB%CE%B1%CE%B2%CE%B1-%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%AF-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%80%CF%89%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%AE-%CF%84%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CF%89/page__st__30 Εγώ την έπαθα γνωρίζοντας μέχρι και τη διεύθυνση του άλλου, απλά δεν έχω δει και κάποιον να με καλύπτει για την ώρα. Αλλά έπρεπε να επιτρέπεται η οπλοφορία στην Ελλάδα όπως και στην Αμερική (trolling)
Star_Light Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 ναι αυτο να κανει αν θελει να νιωθει μαλακας δλδ ο μαγκακος τουφαγε τα λεφτα.. εχει γδυσει κοσμο και κοσμακη.. και στηριζεται σε αυτο.. οτι δε θα τον κυνηγησουν λογω της ταλαιπωριας για 100 ψωρο ευρω.. εγω 100 ευρω δε τα βρισκω στο δρομο ουτε τα χεζω καθε πρωι για να μου περισσευουν.. αν ο φιλος που την πατησε ταχει και του περισσευουν, τοτε καλος ας το ξεχασει αν οχι τοτε να κατσει να σκεφτει τι ενεργειες να κανει.. και "πως" μυαλο θελει , οχι ηττοπαθεια.. οσο εσεις καθεστε και το "αναλυετε" ο κλεφτης τυπακος κανει τη ζωουλα του με τα λεφτα σας.. και νιωθει αρχοντας οσο εσεις νιωθετε μαλακες.. σας αρεσει? Φιλε μου αργα η γρηγορα ολοι θα πέσουμε θυματα καποιας απάτης , εχω πεσει και εγω στο παρελθον και τι θα κανεις? Αντε παρε ενα κουμπουρι και βγες εξω να τον κυνηγησεις.... χασε και αλλο το χρονο σου κυνηγησε τον... γραψε τα ολα με μονο σκοπο να τον κυνηγησεις και να τον βρεις... και αντε τον βρηκες και τι καταφερες? Δεν υπαρχει καμια ηττοπαθεια. Ο καθενας μπορει να πιαστει κοροιδο επειδη απλα μια Χ στιγμη δεν εβαλε το μυαλο του να δουλεψει. Αν εσυ εισαι τοσο ανασφαλης ωστε να νομιζεις πως επειδη καποιος σε κοροιδεψε σε προσβαλλε ανεπανορθωτα και πρεπει να τον πιασεις αντε τρεχα. Παρε το κουμπουρι βρες τον σκοτωσε τον και μετα μπες και φυλακη Όχι ρε συ τι να μ αρέσει μακακας νιώθω...αύριο θα μιλήσω και με αλλα άτομα που την εχουν πατήσει να δω τι εχουν κανει;σε τι στάδιο βρίσκονται με αυτόν τον @@@@δα....απλα μόνος μου για να μπλεξω με δικηγόρους και να μου κοστίσει ο κούκος αηδόνι δεν αξίζει τον κόπο..ας τα πάρει σε φάρμακα και τα δικα μου και όλων όσους έχει κλέψει το κωλοπαιδι... Sent from my iPhone using Insomnia http://www.youtube.com/watch?v=L0Y0bWL9u3I Λεβεντίζεις φιλε λεβεντίζεις χαχαχαχαχα
firewalker Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν τον έχουν επισκεφτεί ακόμη μερικοί από τα θύματα...
chill Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 να πάρω μια 5850 ακόμα να τελειοποιησω τον υπολογιστή μου...έχει κανείς;; Φίλος,εχω εγώ μια στην δίνω 100 ευρώ με τηλεφωνική επιταγή από τα ΕΛΤΑ κ τα έξοδα αποστολής δικά μου. Ενδιαφερεσαι?
sir_platanight Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 χαχαχαχα.....εννοειται εχω αλλα 100€ για πεταμα!! λεβεντιζω δεν λες τιποτα...ακριβως αυτα που λεει λεω!!χαχαχα....
kanesaxo Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Λογικα ο ίδιος με πέρυσι και γενικότερα τα τελευταία χρόνια πρέπει να βγαίνει το λαμογιο της χρονιάς!!αυτο είναι περίεργο πολυ που δεν τον εχουν σηκώσει ακόμα... Sent from my iPhone using Insomnia Αυτος θαναι. Εδω και τρία χρόνια κάνει τα μαγικά του. Αυτός είναι ο μόνος που έπιασε το νόημα σε αυτή τη χωρα. Αυτός που δίνει ελπίδα, πως ΚΑΙ οι μικροαπατεώνες μπορούν να επιζήσουν εύκολα,άνετα και έξω απ'τα κάγκελα. Εύγε. Αν δεν απατώμαι πήγε και δικαστήριο πέρσυ και δεν έγινε τίποτα. Δε θυμάμαι σε ποιο φόρουμ είχε γίνει η κουβέντα του. Είχε βγεί και το όνομα του. Και απο πολύ γνωστή (και φραγκάτη) οικογένεια της θεσ/νίκης. (αν λέμε όλοι τον ίδιο).
QQTilt Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Φιλε δικαιολογημενη η πικρια που βγαζεις αλλα σκεψου οτι ηταν αρρωστος μπορει να πεθανε κιολας! Μακάρι να πέθανε αν του δάγκωσε το κατοστάρικο. Ας αρχίσει τρώγοντας το σε φάρμακα. Και άλλη φορά αντικαταβολή φίλος. ναι αυτο να κανει αν θελει να νιωθει μαλακας δλδ ο μαγκακος τουφαγε τα λεφτα.. εχει γδυσει κοσμο και κοσμακη.. και στηριζεται σε αυτο.. οτι δε θα τον κυνηγησουν λογω της ταλαιπωριας για 100 ψωρο ευρω.. εγω 100 ευρω δε τα βρισκω στο δρομο ουτε τα χεζω καθε πρωι για να μου περισσευουν.. αν ο φιλος που την πατησε ταχει και του περισσευουν, τοτε καλος ας το ξεχασει αν οχι τοτε να κατσει να σκεφτει τι ενεργειες να κανει.. και "πως" μυαλο θελει , οχι ηττοπαθεια.. οσο εσεις καθεστε και το "αναλυετε" ο κλεφτης τυπακος κανει τη ζωουλα του με τα λεφτα σας.. και νιωθει αρχοντας οσο εσεις νιωθετε μαλακες.. σας αρεσει? Ένας λογικός άνθρωπος επιτέλους. Μηχανάκι, κράνος και έναν φίλο σου χρειάζεσαι. Και παίρνεις εννοείται και ότι έχει πάνω του εκτός απ τις φάπες..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 κι άλλη φορά αγορές από άτομα που έχουν αρκετές αξιολογήσεις (από γνωστά άτομα) ή από έμπιστα-γνωστά άτομα του forum... από άγνωστους μόνο χέρι με χέρι και μόνο με εγγύηση...
QQTilt Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 κι άλλη φορά αγορές από άτομα που έχουν αρκετές αξιολογήσεις (από γνωστά άτομα) ή από έμπιστα-γνωστά άτομα του forum... από άγνωστους μόνο χέρι με χέρι και μόνο με εγγύηση... Ακόμη περιμένω την GTX 460 που σου χω πληρώσει 80ε πριν ένα μήνα φίλος..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Ακόμη περιμένω την GTX 460 που σου χω πληρώσει 80ε πριν ένα μήνα φίλε.. fixed...
QQTilt Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 fixed... axaxaxaxax μ αρέσει που δε ψαρώνεις Να μου αρχίσεις τα τι λες ρε φίλε είσαι καλά κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα