bluesattack Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Αλλά μπορείς να πας να ρωτήσεις, να μάθεις. Πες μου .Τι να μαθω ? Αν εχεις συννενοηθει με τον πωλητη και αν το υποκαταστημα courrier το εχεις κανας γνωστος , τον παρεις τηλεφωνο , παρει και αυτος τον οδηγο του ,η αν ειναι φιλος ο courrier οποτε καπου θα βρει χρονο για σενα,ε ναι, τοτε μπορει να του ψησεις καφε και να δοκιμασεις την καρτα.
*Kezar* Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 και τι ειναι!!?επειδη ειμαι ο αμεσα ενδιαφερομενος! το μελος λεγοταν ZODIAC..Μπορει να ειναι καποιο απ τα ψευδονυμα του!! απο που ανεφερες οτι ητανε αυτος? γιατι το θεμα που ειχα με τον ''ανθρωπο'' ητανε απο καλαμαρια ζη... το επωνυμο του.
sir_platanight Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 δεν το ανεφερα καπου!!εμενα απο αθηνα!!
*Kezar* Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 ενα ειναι το μαθημα.. δεν στελνουμε ποτε με αντικαταβολη.. μονο με καταθεση σε τραπεζα. χερι με χερι.. η εντολη αγορας απο κουριερ.. και τελος..εγω την επαθα μια φορα ο ''ανθρωπος'' ητανε και 40+ χρονων και εκανε οτι δεν ειχαμε μιλησει ποτε..ξ3φτ1λ3ς.
sir_platanight Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 γ@μστ φιλε μου και μενα 40 χρονων δικηγορος και μακακιες τετοιες!!
washcloud Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Πες μου .Τι να μαθω ? Αν εχεις συννενοηθει με τον πωλητη και αν το υποκαταστημα courrier το εχεις κανας γνωστος , τον παρεις τηλεφωνο , παρει και αυτος τον οδηγο του ,η αν ειναι φιλος ο courrier οποτε καπου θα βρει χρονο για σενα,ε ναι, τοτε μπορει να του ψησεις καφε και να δοκιμασεις την καρτα. ...Αν πήρες στα σοβαρά το "ψήσιμο καφέ", δεν έχουμε κάτι να πούμε.
bluesattack Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Το 'περιμενε να δω' πηρα στα σοβαρα.Αν εκανες πλακα ,πασο
washcloud Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δεν ήταν απλώς "πλάκα", σαρκασμός ήταν. Το λιγότερο προσήκον δηλαδή όταν ο άλλος σκέφτεται φτωχά ότι "ω ναι, θα έρθει ο κούριερ κι εγώ θα του ανακοινώσω ότι ξες, μια κάρτα γραφικών μου έφερες, κάτσε να την βάλω να τρέξω κι ένα Furmark να δω τί πεξιλοψάρια πιάνει". Που δεν δικαιούται να σκεφτεί αναλόγως πτωχώς, όταν έχω εξηγήσει επακριβώς την διαδικασία που μπορεί (διακιούται και του παρέχεται ως δικαίωμα) ν' ακολουθήσει, για να διασφαλιστεί απέναντι σε τυχόν λαμόγιο.
bluesattack Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Ο υπάλληλος μπορεί άλλωστε να περιμένει κατ' εξαίρεση (και μετά από τη συνεννόηση που είπαμε, μεταξύ γραφείων), τουλάχιστον 10 με 15 λεπτά (ανάλογα την εταιρία) αν συντρέξει λόγος (είναι υποχρεωμένος) ΧΩΡΙΣ να...απαιτηθεί "χρονοχρέωση αναμονής κούριερ". Που ειναι γραμενο οτι ο courrier πρεπει να περιμενει 10-15 λεπτα τον καθε πελατη και μαλιστα ειναι <υποχρεωμενος> αν συντρεξει ''λογος'' .Δειξε μου μια τετοια πολιτικη που εχει ενα γραφειο courrier να σου δωσω δικιο.Αλλιως μην οριζετΕ σαν υποχρεωση οτι θα θελατε εσεις.
Star_Light Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Που ειναι γραμενο οτι ο courrier πρεπει να περιμενει 10-15 λεπτα τον καθε πελατη και μαλιστα ειναι <υποχρεωμενος> αν συντρεξει ''λογος'' .Δειξε μου μια τετοια πολιτικη που εχει ενα γραφειο courrier να σου δωσω δικιο.Αλλιως μην οριζετΕ σαν υποχρεωση οτι θα θελατε εσεις. Σιγουρα οχι. Θα ρωτουσαμε τι μπορουμε να κανουμε χθες το ειπα αλλωστε ! Μπορουμε να ρωτησουμε πρωτα και να ενημερωθουμε για ολα !
washcloud Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Που ειναι γραμενο οτι ο courrier πρεπει να περιμενει 10-15 λεπτα τον καθε πελατη και μαλιστα ειναι <υποχρεωμενος> αν συντρεξει ''λογος'' .Δειξε μου μια τετοια πολιτικη που εχει ενα γραφειο courrier να σου δωσω δικιο.Αλλιως μην οριζετΕ σαν υποχρεωση οτι θα θελατε εσεις. ...βρε άνθρωπε, γιατί δεν εννοείς να καταλάβεις αυτά που διαβάζεις; ΔΕΝ θα τον παλουκώσεις κάτω με το που θα σου έρθει, έτσι απλά. Τέτοιου είδους "εκπλήξεις", ΒΕΒΑΙΩΣ και δεν χωράνε με τις λειτουργίες των κούριερ. Αν του πεις άουτ οφ δε μπλου να κάτσει να κάνεις ό,τι γουστάρεις, θα γυρίσει ο διανομέας και θα σου πει "λυπάμαι, αλλά δεν γίνεται. Η υποχρέωσή μου σταματάει στην παράδοση και καλό σας απόγευμα". Όσο για το "δείξιμο", δεν έχω κάτι να σου "δείξω", παρά να σου υποδείξω να πας από μια κούριερ και να τους ρωτήσεις την διαδικασία όπως (ΑΚΡΙΒΩΣ όμως) την περιέγραψα αρχικά. Και για την ακρίβεια, μόλις έγινες εκνευριστικός, τονίζοντας να μην κάνΟΥΜΕ αυτό που ο ίδιος κάνεις : χωρίς να γνωρίζΕΙΣ, θεωρείς πράγματα όπως τα νομίζεις ο ίδιος.
bluesattack Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Κατ'εξαιρεση' ελληνικη.Οπως να περιμενει ο πιτσαδορος κανα 20λεπτο γιατι ο πελατης βλεπει τηλεοραση με τον ηχο τερμα και δεν εχει βαλει ονομα στο κουδουνι.Ετσι να περιμενει ο courrier να κατεβασει ο πελατης τους τελευταιους catalyst και γιατι οχι να στησει και στα γρηγορα το pc να δει αν η mobo που του εστειλαν ειναι λειτουργικη .Ενταξειιι wan
washcloud Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Τέρμα η κουβέντα από 'μένα, γιατί απλά λες όχι "ό,τι θες", αλλά ό,τι σου καπνίζει, σε σχέση με όσα έγραψα. Απρόσμενα δυστυχώς μάλιστα.
bluesattack Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Απρόσμενα δυστυχώς μάλιστα. Παραδεξου οτι δεν ειναι υποχρεωση , δεν θα παθεις τιποτα.Οτι ειναι το πολυ πολυ εξυπηρετηση.Αλλιως λινκαρε την πολιτικη του γραφειου.Τι να παμε να μαθουμε ?
sir_platanight Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 μ αρεσει που εισαστε εντος του θεματος παντως!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα