Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΠάΜε, τα υπόλοιπα σε ΠΜ. Και σταμάτα με τις ιστορίες για ντρόγκες.

...και φαντάσου εκείνη τη στιγμή να θέλει κι ο σκύλος σου βόλτα για κατούρημα, και να τον δώσεις στον κούριερ όσο εσύ κάνεις φορμάτ. Έτσι. 

Εμ ναί να βρεί να κάνει κάτι και ο άνθρωπος μην περιμένει τζάμπα απέξω μέχρι να ολοκληρωθεί το format.

Δημοσ.

ΠάΜε, τα υπόλοιπα σε ΠΜ. Και σταμάτα με τις ιστορίες για ντρόγκες.

Στη πρώτη περίπτωση ήταν τούβλα,διακίνηση συναλλάγματος απ' τις Ειδικές Λειτουργίες της Εθνικής Τράπεζας,έχω τηλέφωνα-διευθυνσεις κλπ.

Στη δεύτερη περίπτωση κόπηκε στη μέση νήμα,μέσω Chronopost,υπάρχουν καταγεγραμμένα σε επίσημα κιτάπια.

Γιατί δεν με ακούτε ρε;Δεν πληρώνετε τπτ.

Θα σας περιμένω στη γωνία,άμα γράψω τα απομνημονεύματά μου,μπαγλαμά.:P

Δημοσ.

Ρε παναθεμά σε, για πολλοστή φορά (από τις άλλες φορές...), δε μιλάμε για ντρόγκες κι άλλα όμορφα. Για γραφοκάρτες μιλάμε. Και το τί κάνουν όσοι ανθίζονται βρώμα δεν έχει να κάνει με το "δικαίωμα του κούριερ" να ανοίξει το πεκέτο ΧΩΡΙΣ να το πληρωθεί πρώτα, είναι τελείως άλλου παπά κιτάπι (...για να μην πω ότι εδώ το θέμα είναι ότι ΜΠΟΡΕΙΣ κατόπιν συνεννόησης με μια κούριερ, να εξασφαλίσεις ότι δε θα φας πατάτα από παραγγελία). Συντονίσου πανάθεμα. Τί σου 'λεγα χθες; Συνέντευξη Ζέλικο; 

Δημοσ.

αυτο ηταν μαγκες εχω χασει καθε ελπιδα πλεον..εβαλα μια φιλη δικηγορο απο αθηνα να κοιταξει στον δικηγορικο συλλογο και ο τυπος δεν ειναι Εγγεγραμμένος πουθενα!!τωρα το μονο που μενει ειναι αν μπορεσω να κανω κατι με την αποδειξη που του εστειλα την τηλεφωνικη επιταγη!!

αφου στα ελεγα εχω απο χθες

τιποτα δεν μπορεις να κανεις.

Επεσε σε απατεωνα και φερθηκες με αφελεια

καταπιε το χαπακι να παμε παρακατω.

Δημοσ.

Κουράγιο φίλε. Πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν τέτοιοι τύποι που "χαλάνε την πιάτσα"...ειδικά στην Ελλάδα που το πρώτο που σκέφτεται κάποιος είναι το πως θα βγάλει λεφτά με τέτοιου είδους κόλπα. Πάντως αξίζει να το ψάξεις λίγο παραπάνω το θέμα γιατι απο οτι φαίνεται ο τύπος το έχει ξανακάνει και ξέρει καλά πως να κρυφτεί. Μου κάνει εντύπωση που δεν έχει βρεθεί και κάποιος άλλος να τον καταγγείλει. Ίσως μπορέσεις να "σώσεις" κι άλλους.

Οκ μπορεί να ήσουν λίγο αφελής που τον εμπιστεύτηκες έτσι χωρίς να ξέρεις κάτι παραπάνω...αλλά πολλές φορές το μυαλό σου δεν πάει στο κακό...δηλαδή δε μπορείς να πιστεψεις οτι ο άλλος για 100 ευρώ θα γίνει κλέφτης.

Δημοσ.

Εμ ναί να βρεί να κάνει κάτι και ο άνθρωπος μην περιμένει τζάμπα απέξω μέχρι να ολοκληρωθεί το format.

Βασίλη, έγραψες μαλακία αρχικά. Το χιουμοράκι το κατάλαβα, και δεκτόν και πάντα επιθυμητόν. Γι' αυτό και το συνέχισα. Όταν όμως πάει πακέτο με λάθος εντυπώσεις, χάνει την αξία του. Γι' αυτό, μην το συνεχίζεις. Κι αν θες εξήγηση, 3 λεπτά, αφού ΕΧΕΙ προηγηθεί συνεννόηση με το γραφείο, ανετότατα έχεις δικαίωμα να κρατήσεις τον διανομένα. Είτε είναι για να βάλεις την κάρτα γραφικών στο σλοτ και να μπουτάρεις, είτε να βάλεις το πλυτώνιο στον πυρηνικό αντιδραστήρα και να μπουτάρεις.

Όποιος πάλει θέλει να παίζει κορώνα-γράμματα με το να στέλνει προκαταβολικά τα φράγκα του, και να την τρώει όπως ο τόπικ στάρτερ, γούστο του και καπέλο του.

Δημοσ.

Εσύ το έσκισες. Ο διανομέας δε θα σκάσει εκεί και θα του πει ο άλλος στα καλά καθούμενα "κάτσε να σου πσήσω καφεδάκι, όσο δοκιμάζω την κάρτα γραφικών". 1) προσυνεννοημένη όταν είναι η διαδικασία με το γραφείο, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα β) (εδώ είναι που το έσκισες, βασικά) αν είναι έτοιμος, ΑΚΡΙΒΩΣ όπως περιέγραψα, 2 λεπτά αρκούν. Άντε 3, αν κάνει ΚΑΙ ρηστάρτ. Ένα, όχι μερικά. Αν έχει πάρει συγκεκριμένη εντολή από το γραφείο για να ακολουθηθεί συγκεκριμένη διαδικασία, δεν υπάρχει ούτε καν χρονοχρέωση αναμονής (που ούτως ή άλλως ξεκινάει από πολύ περισσότερο των 3', χρόνο).

Εκτος πραγματικοτητα ομως , εντελως.Καμμια επαφη δηλαδη.

Δημοσ.

Κουράγιο φίλε. Πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν τέτοιοι τύποι που "χαλάνε την πιάτσα"...ειδικά στην Ελλάδα που το πρώτο που σκέφτεται κάποιος είναι το πως θα βγάλει λεφτά με τέτοιου είδους κόλπα. Πάντως αξίζει να το ψάξεις λίγο παραπάνω το θέμα γιατι απο οτι φαίνεται ο τύπος το έχει ξανακάνει και ξέρει καλά πως να κρυφτεί. Μου κάνει εντύπωση που δεν έχει βρεθεί και κάποιος άλλος να τον καταγγείλει. Ίσως μπορέσεις να "σώσεις" κι άλλους.

Οκ μπορεί να ήσουν λίγο αφελής που τον εμπιστεύτηκες έτσι χωρίς να ξέρεις κάτι παραπάνω...αλλά πολλές φορές το μυαλό σου δεν πάει στο κακό...δηλαδή δε μπορείς να πιστεψεις οτι ο άλλος για 100 ευρώ θα γίνει κλέφτης.

ποια 100 ευρω ρε φιλε? αυτος δεν παιζει μονο με ενα ατομο.

αυτη τη στιγμη εχει διαφορα τετοια σε διαφορα φορουμς.

Κοροιδευομαστε τωρα? χαχαχαχα

σε τετοιες συναλλαγες αμα δεν ανοιξω το προιον να το δω λεφτα δεν παιρνεις

θα του ελεγα εγω. Θες? καλως... δεν θες? στο καλο.

p.s Και αυτοι που τον υποστηριξαν οταν μπηκες να τον "ξεφτυλισεις" ειναι τσιρακια του.

Παιζει να χει μεγαλη ομαδα για ξεκαρφωμα ο τυπος. ΚΟμπαρσοι.

Δημοσ.

σε τετοιες συναλλαγες αμα δεν ανοιξω το προιον να το δω λεφτα δεν παιρνεις

θα του ελεγα εγω. Θες? καλως... δεν θες? στο καλο.

Στο καλο θα σου ανταπανταγα και εγω αν ειμουν στην θεση καποιου πωλητη.Αν πεσει απο τα χερια σου , πχ ενας δισκος η η καρτα γραφικων ? Ξανα στο κουτι ως ακαταλληλη και επιστροφη στον πωλητη ? :D

Δημοσ.

Star_Light χωρίς να έχω κάτι μαζί σου και με όλη την ευγένεια που έχω...είναι πολύ εύκολο να τα λες όλα αυτά ΜΕΤΑ απο ένα τέτοιο γεγονός...αλλά δεν πιστεύω οτι όλοι λειτουργούν με αυτό τον τρόπο. Υπάρχουν κάποιοι μπορείς να τους πεις αφελείς μπορείς να τους πεις καλοπροαίρετους ή απλά μαλ.κες που δεν σκέφτονται οτι ο άλλος θέλει να τους φάει τα λεφτά και είναι "ελαστικοί" στις συναλλαγές τους...δηλαδή στέλνουν πρώτα τα λεφτά κτλ. Για μένα το λάθος στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν το γεγονός οτι δεν ήξερε τίποτα γι' αυτόν, και όχι το ότι έστειλε τα λεφτά μπροστά. Τέλος πάντων...είναι να μη σου τύχει.

Δημοσ.

Στο καλο θα σου ανταπανταγα και εγω αν ειμουν στην θεση καποιου πωλητη.Αν πεσει απο τα χερια σου , πχ ενας δισκος η η καρτα γραφικων ? Ξανα στο κουτι ως ακαταλληλη και επιστροφη στον πωλητη ? :D

Και καλα θα εκανες. ΕΦοσον δεν με εμπιστευεσαι εσυ γιατι να σε εμπιστευτω εγω φιλε?

Star_Light χωρίς να έχω κάτι μαζί σου και με όλη την ευγένεια που έχω...είναι πολύ εύκολο να τα λες όλα αυτά ΜΕΤΑ απο ένα τέτοιο γεγονός...αλλά δεν πιστεύω οτι όλοι λειτουργούν με αυτό τον τρόπο. Υπάρχουν κάποιοι μπορείς να τους πεις αφελείς μπορείς να τους πεις καλοπροαίρετους ή απλά μαλ.κες που δεν σκέφτονται οτι ο άλλος θέλει να τους φάει τα λεφτά και είναι "ελαστικοί" στις συναλλαγές τους...δηλαδή στέλνουν πρώτα τα λεφτά κτλ. Για μένα το λάθος στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν το γεγονός οτι δεν ήξερε τίποτα γι' αυτόν, και όχι το ότι έστειλε τα λεφτά μπροστά. Τέλος πάντων...είναι να μη σου τύχει.

Δεν ειναι ελαστικοτητα αυτο φιλε μου :D

τελοςπαντων δεν συμφωνω και δεν θα το εκανα.

Δημοσ.

Και καλα θα εκανες. ΕΦοσον δεν με εμπιστευεσαι εσυ γιατι να σε εμπιστευτω εγω φιλε?

Τα βλεπεις ? Το παν ειναι η εμπιστοσυνη :D

Σε αυτο βοηθαει οσο γινεται το συστημα αξιολογησης , κατι αλλο δυσκολο

Δημοσ.

Εκτος πραγματικοτητα ομως , εντελως.Καμμια επαφη δηλαδη.

Όντως, αυτά που έγραψες -και εννοούσες- είναι εκτός πραγματικότητας και μηδενικής επαφής. Αλλά μπορείς να πας να ρωτήσεις, να μάθεις.

Δημοσ.
Δεν ειναι ελαστικοτητα αυτο φιλε μου :D

τελοςπαντων δεν συμφωνω και δεν θα το εκανα.

και τι ειναι!!?επειδη ειμαι ο αμεσα ενδιαφερομενος!

το μελος πως το λεγανε?

εγω ειχα παρομιο προβλημα με το μελος fzpa1..

το μελος λεγοταν ZODIAC..Μπορει να ειναι καποιο απ τα ψευδονυμα του!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...