The_Judas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Το ότι γράφει στο προφίλ ότι είναι δικηγόρος μάλλον ψαρωτικό είναι... για να προκαλέσει δέος στους αγοραστές. Το ότι παίρνει με απόκρυψη είναι επίσης πολύ ύποπτο όπως και οι φοβερές δικαιολογίες του. Κάτι τέτοιοι τύποι είναι ικανοί να <<πεθάνουν>> όλο τους το σόι για να δικαιολογήσουν τις πράξεις τους.
sir_platanight Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Πες το ψέματα...τεσπα..λες και τους χρωστάμε ρε γαμωτο..με τον αλητη!!ας τα πάρει σε φάρμακα... Sent from my iPhone using Insomnia
Star_Light Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπερα σε ολους παιδια,εχω απογοητευτει απιστευτα απο ενα μελος αλλου forum(δεν ξερω αν επιτρεπεται να το πω)που πηγα να αγορασω κατι...ολα ξεκινησαν στις 17/1 οπου ο κυριος αυτος μου εστειλε ενα μηνυμα οτι εχει την καρτα γραφικων που ψαχνω(ζητουσα την 5850)...ετσι υστερα απο καποια μηνυματα αποφασισα να την αγορασω..πηγα λοιπον την επομενη μερα και του εστειλα τηλεφωνικη επιταγη τα χρηματα(100€) απο τα ΕΛΤΑ οπως μου ειχε ζητησει αφου ειχε μονο εθνικη οπως μου ειπε(γινεται χαμος στην εθνικη και ειπα να μην μπλεξω εκει)...την ιδια μερα θα μου την εστελνε..να σημειωσω πως τα μονα στοιχεια του που εχω ειναι ονοματεπωνυμο,πατρωνυμο,περιοχη στην Αθηνα και ενα σταθερο το οποιο απ οτι εμαθα απ το 11880 ειναι απορρητο..κινητο μου ειπε οτι του το εχουν κλεψει..!!τεσπα πισω στο θεμα,δεν μου την εστειλε την ιδια μερα γιατι ηθελα και κατι Molex τα οποια ειχε και κρατηθηκαμε για την επομενη..μου ειπε πως θα εστελνε ενα φιλο του γιατι αυτος ειχε δουλεια..οκ του λεω απλα στειλε μου το tracking number...δεν εγινε ποτε κατι τετοιο γιατι και καλα η αποδειξη που ειχε ο φιλος του δεν ηταν ευαναγνωστο το tracking number..τεσπα φτασαμε στην παρασκευη,οπου δεν ειχα λαβει και παλι κατι!!με καλει το απογευμα και μου λεει ο φιλος μου ειναι χαζος..του ειχα δωσει 2 δεματα και τα εστειλε αναποδα!!εγω εν τω μεταξυ ουτε του αλλου το δεμα ελαβα ποτε!!ο φιλος του παρεπιπτοντως ειναι και κουριερ!!ελεος...τεσπα μιλαει με το παλικαρι που και καλα ελαβε το δικο μου δεμα και συμφωνησανε να του στειλει πισω το δικο μου και να του στειλει μετα το σωστο!!παλι προβλημα ομως αφου το παλικαρι ειχε την μαμα του στο νοσοκομειο και θα καθυστερουσε!!ειχε περασει ηδη μια εβδομαδα και ειχα αρχισει να χανω την υπομονη μου...στις αρχες της περασμενης εβδομαδας με πηρε και μου λεει μου την εστειλε την εχω στα χερια μου..γενικα ειχαμε μια αλφα επικοινωνια ειτε με Pm ειτε μου τηλεφωνουσε με αποκρυψη παντα...αποφασιζουμε λοιπον να μου την στειλει..μου λεει ειμαι λιγο αρρωστος θα στην στειλω μολις καλυτερεψω..οκ του λεω...μου στελνει την αλλη μερα μενω μονος μου και κατι τετοιες μακακιες και πρεπει να παω εσπευσμενα στο νοσοκομειο...με παιρνει το βραδυ και καλα που γυρισε απο το νοσοκομειο και μου λεει 1000 συγνωμη αλλα με κρατησαν για εξετασεις και ηθελαν να με κρατησουν και μεσα και κατι τετοιες μακακιες...οκ του λεω εχω ενα φιλο που προθημοποιειται να ερθει να την παρει απο το σπιτι σου(εγω ειμαι απο τριπολη και θα μου την εφερνε το παλικαρι)...δωσε μου διευθυνση του λεω να ερθει...οχι μου λεει και μην τον ταλαιπωρουμε κτλ....θα στη στειλω εγω το πρωι πριν παω στο νοσοκομειο με παραδοση σαββατου...ολα αυτα την πεμπτη!!απο τοτε λοιπον ο κυριος ουτε φωνη ουτε ακροαση!!και του εχω στειλει 5 μηνυματα και το εχω παρει και 5 τηλεφωνα στο σταθερο που μου εχει δωσει!!σορρυ αλλα δεν ειχα κατι αλλο να κανω...δεν με νοιαζουν τοσο τα λεφτα(γιατι εχω ριξει τις καταρες μου)...αλλα ελεος..τι ΑΛΗΤΕΣ υπαρχουν σε αυτον τον κοσμο...δεν ξερω τι αλλο να κανω εχω απελπιστει... φιλε μου εκει που σου ελεγε τις ιστοριες για τα νοσοκομεια κτλπ επρεπε να ξηγηθεις αλα στεφανος χιος http://www.youtube.com/watch?v=RmlWGv1wgm0 κατα τα αλλα σου πουλησε φιδια εξαρχης. Αυτα γινονται χερι με χερι. Εφοσον ηταν ιδιωτης και οχι καποια εταιρεια ή απο αλλη χωρα θα επρεπε να βρεθειτε πρωτα να δεις το μαραφέτι που θα σου δινε και μετα τα φραγκα. Και αν στο εστελνε αλλα τελικα ηταν μάπα φιλε μετα τι θα έκανες? :S τα θελε και σενα ο οργανισμος σου. Το ότι γράφει στο προφίλ ότι είναι δικηγόρος μάλλον ψαρωτικό είναι... για να προκαλέσει δέος στους αγοραστές. Το ότι παίρνει με απόκρυψη είναι επίσης πολύ ύποπτο όπως και οι φοβερές δικαιολογίες του. Κάτι τέτοιοι τύποι είναι ικανοί να <<πεθάνουν>> όλο τους το σόι για να δικαιολογήσουν τις πράξεις τους. εφοσον ειχαν προσωπικη επικοινωνια αυτα γινονται χερι με χερι. Ειναι δυνατον να δωσεις προκαταβολη σε καποιον χωρις να δεις τι σου δινει απο κοντα? μονο ενας αφελης θα το εκανε αυτο οπως ο φιλος μας. Ας ελπισουμε πως αυτο του εγινε μαθημα πλεον και θα ειναι πιο προσεκτικος στο μελλον.
kage Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 -voip τηλ? -πιθανον εχει βρει ελτα που δεν δινει ταυτοτητα... οι διαδυκτιακες απατες ειναι συνηθες φαινομενο.απ οσο θυμαμαι εναν τυπο που μετα απο εκατονταδες λαμογιες σε ολα τα φορουμ.τελικα τον πιασαν και τον αφησαν ελευθερο.ταυτοχρονα εκανε μηνυση στον αστυνομικο που πηγε να τον στριμωξει επειδη τον εξαπατησε..
Star_Light Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Παντως εγω οταν κανω μια πωληση δινω αριθμο κινητου..Εξαλλου η εταιριες μονο με εισαγγελικη παρεμβαση δινουν ονομα..Τρεχα γυρευε. Παντως φιλε μου μην το αφησεις ετσι.. Και ενημερωσε τους διαχειριστες να το μπαναρουν μην κανει το ιδιο και σε αλλους.. Και αφου ξερεις την διευθυνση του πες ενα φιλαρακι σου να παει απο κει.. Εγω θα πηγαινα και τοτε θα χρειαζοταν εξετασεις... Σε ποια διευθυνση να παει φιλε? στην ψευτικη? ο τυπος εχει γινει λουης τωρα. αν θελει οντως να κανει κατι ο τυπος ας μας δωσει το ψευδωνυμο του μπορει να υπαρχουν και αλλοι που μπορει να τον ξερουν αν και αμα κανει αυτες τις δουλειες χλωμο... θα χει 500 κλωνους νικς -.- φιλε θεματοθετη εν τελει αποδεξου πως πιαστηκες κοροιδο και αλλη φορα πριν κανεις δοσοληψιες με καποιους ή καποιες μην θεωρεις οτι ειναι φιλοι σου απο το πουθενα.
RottenLungs Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Ρε παιδιά δεν στέλνουμε 100€ στα κουτουρού. Μεγάλο λάθος. Τον άλλον τον ξέρεις και απο εχθές για να τον πιάσεις στο φιλότιμο μετά. Πρέπει να έχει εγγυήσεις και γενικότερα εγω δεν είμαι της άποψης να αγοράζω ή πουλάω κάτι χωρίς εγγυήσεις. Πάντα αντικαταβολή ή συνάντηση σε σπίτι. Δηλαδή θέλεις να πάρεις το PC μου έλα σπίτι και δές οτι δουλεύει αλλιώς κακό του κεφαλιού οσυ. Θέλω κάτι μεταχειρισμένο, θα το δώ πρώτα και μετά θα το πάρω. Πάντως γίνονται πλέον τόσες λαμογιές που προτιμώ αντί να πουλήσω κάτι να το χαρίσω στην αδελφή μου ή σε κανα φίλο ή την κοπέλα μου. Θα κάθομαι να τρέχω για το κάθε πούσ... για να κερδίσω 10-30€;;;
Star_Light Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Ρε παιδιά δεν στέλνουμε 100€ στα κουτουρού. Μεγάλο λάθος. Τον άλλον τον ξέρεις και απο εχθές για να τον πιάσεις στο φιλότιμο μετά. Πρέπει να έχει εγγυήσεις και γενικότερα εγω δεν είμαι της άποψης να αγοράζω ή πουλάω κάτι χωρίς εγγυήσεις. Πάντα αντικαταβολή ή συνάντηση σε σπίτι. Δηλαδή θέλεις να πάρεις το PC μου έλα σπίτι και δές οτι δουλεύει αλλιώς κακό του κεφαλιού οσυ. Θέλω κάτι μεταχειρισμένο, θα το δώ πρώτα και μετά θα το πάρω. Πάντως γίνονται πλέον τόσες λαμογιές που προτιμώ αντί να πουλήσω κάτι να το χαρίσω στην αδελφή μου ή σε κανα φίλο ή την κοπέλα μου. Θα κάθομαι να τρέχω για το κάθε πούσ... για να κερδίσω 10-30€;;; εμενα κατι μου βρωμαει παντως για ποιο λογο αυτος να ανοιξει θρεντ εδω? για να δημοσιοποιησει και καλα το οτι "πιαστηκε" κοροιδο? :/ και γιατι δεν μας λεει το ψευδωνυμο του υποτιθεμενου απατεωνα απο την μια "θα τον αρχισει στα.... καντηλια" αμα τον βρει σε κανα τηλεφωνο αλλα απο την αλλη χεζεται και πανω του μην του στειλει μπραβους ο αλλος και τον δειρουν? κατι βρωμαει εδω....
Ntinaras Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 εκανε μαλακια επρεπε να δημιουργησει δευτερο προφιλ,και να του πει να ξαναγορασει η πουλησει κατι απο αυτον. για χερι με χερι. και ενα ροπαλο κρυμενο πισω απο τη πλατη.
Star_Light Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 εκανε μαλακια επρεπε να δημιουργησει δευτερο προφιλ,και να του πει να ξαναγορασει η πουλησει κατι απο αυτον. για χερι με χερι. και ενα ροπαλο κρυμενο πισω απο τη πλατη. Δεν χρειαζεται να κανει τιποτα παραπανω ουτε βρισιες ουτε καντηλια στα τηλεφωνα ουτε να του την στησει ουτε τιποτα (αν οντως εξαπατηθηκε) και ειναι αληθεια ολα αυτα που λεει. Πληρωσε καποιον 100 ευρω για να του δωσει ενα ωραιοτατο μαθημα. Αν αυτο το μαθημα το κατανοησει σωστα θα γλιτωσει στο μελλον οχι απο απωλειες 100 και 50 ευρω αλλα απο απωλειες 10000 και πανω ευρω
Ntinaras Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 παραδιδω μαθηματα εναντια στην εξαπατηση. τιμες προσιτες. για περισσοτερες πληροφοριες pm me.
Star_Light Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 παραδιδω μαθηματα εναντια στην εξαπατηση. τιμες προσιτες. για περισσοτερες πληροφοριες pm me. Θα θησαύριζες πλακα - πλακα.
bluesattack Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 παραδιδω μαθηματα εναντια στην εξαπατηση. τιμες προσιτες. για περισσοτερες πληροφοριες pm me. Πως θελεις να πληρωθεις ?
Giorgos09 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Πες μας και το ονομα του. Γιατι να μην επιτρεπεται? Να ξερομε να φυλλαγομαστε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα