Nikolakisg13 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπερα.. Σημερα εψαχνα τι να βαλω σε ενα αδειο τοιχο πανω απο το γραφειο.. Χαζευοντας δεξια και αριστερα επεσα πανω σε αυτο Τι λετε? Κανω ενα list απο κατω για το τι εχω Hardware PSU 550 CM GX550 MB Gigabyte p67 blablabla Ram Corsair xms3 4g CPU i3 2100 VGA Saph 5850 extreme Sound Creative bla bla bla HDD ssd 60+2x500+1x750 k/b+mouse Wired 24αρι μονιτορ με DP Επισης εχω προχειρο και ενα πανελ που θα τα τοποθετησω πανω.. Problem is.. H 5850 θελω να μπει ετσι οπως στην φωτο αλλα δεν βρισκω καλωδιο. Any ideas?
nikos16717 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Κάτι τέτοιο δεν είναι? http://www.amazon.co.uk/HOTER-Express-Riser-Flexible-Cable/dp/B005DD8TAC/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1328548008&sr=8-2 και από Ελλάδα αυτό http://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=5232 Χωρίς να είμαι σίγουρος όμως....
Nikolakisg13 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Ναι το βρηκα αυτο αλλα 15cm ειναι λιγο ρε γμτ Ty anyway!!
D4rkst3EL Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Σκέψου την κάρτα γραφικών να την βάλεις και κανονικά πάνω στη μητρική πάντως. Εμένα προσωπικά θα μου άρεσε πιο πολύ όπως θα ήμουν απο κάτω της και θα εξήχε να κοιτούσα τον ανεμιστήρα της. Μου αρέσει πολύ η ιδέα μόνο προσπάθησε τα καλώδια να είναι κρυμένα πίσω απο τη βάση και το αποτέλεσμα θα ναι φοβερό (άμα είσαι και καλλιτεχνικής φύσεως και το συνδυάσεις και με τπτ grafiti στον τοίχο πας για βραβείο ) edit 1: Ακόμη και το τροφοδοτικό αν έβρισκα τρόπο να το στηρίξω θα το έβαζα να εξέχει κατά το πλάτος του, μου κάνει πιο μπάνικο έτσι. edit 2: Αν ποτέ έβαζες και υδρόψυξη σε τέτοιο project θα ήταν λες και ο τοίχος είναι ζωντανός. Just food for thought
nikos73 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 αν σου αρέσει να έχεις το pc στον τοίχο πιστεύω πως έχεις αρκετές επιλογές για κάτι πολύ όμορφο και όπως λέει και ο φίλος πιο πάνω με υδρόψυξη θα έχει ένα πολύ όμορφο θέμα.προχωρατο και οποια βοήθεια χρειάζεσαι εδώ είμαστε.στείλε και pm αν θες
Nikolakisg13 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Παιδες το ξεκιναω το project σιγα σιγα. Εχω τελαρο 100χ70 για βαση με 2 επιπεδα για να κρυφτουν τα καλωδια απο πισω. Φοντο θα κανω εκτυπωση σε μουσαμα εικονα πιθανον αυτη @D4rkst3EL το τροφοδοτικο οντως ετσι θα ειναι γαματο..Δεν το ειχα σκεφτει..!! Θα μονταρω την εικονα και θα την ριξω παραγγελια στο μαγαζι που τυπωνω λογικα αυτες τις μερες.. Το προβλημα μου ειναι οτι εχω ψυχολογικο με τα επιπλα στο δωματιο και τα αλλαζω καθε 3 κ λιγο ρε γμτ.. Πρεπει να αποφασισω που θα μπει το pc γτ δεν το βλεπω να ξανακουνιεται απο κει... Θα ανεβασω εικονες του χωρου να ριξετε καμια ιδεα.. Ευχαριστω!!!
D4rkst3EL Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Παιδες το ξεκιναω το project σιγα σιγα. Εχω τελαρο 100χ70 για βαση με 2 επιπεδα για να κρυφτουν τα καλωδια απο πισω. Φοντο θα κανω εκτυπωση σε μουσαμα εικονα πιθανον αυτη @D4rkst3EL το τροφοδοτικο οντως ετσι θα ειναι γαματο..Δεν το ειχα σκεφτει..!! Θα μονταρω την εικονα και θα την ριξω παραγγελια στο μαγαζι που τυπωνω λογικα αυτες τις μερες.. Το προβλημα μου ειναι οτι εχω ψυχολογικο με τα επιπλα στο δωματιο και τα αλλαζω καθε 3 κ λιγο ρε γμτ.. Πρεπει να αποφασισω που θα μπει το pc γτ δεν το βλεπω να ξανακουνιεται απο κει... Θα ανεβασω εικονες του χωρου να ριξετε καμια ιδεα.. Ευχαριστω!!! Προχώρα και εμείς εδώ είμαστε όπως μπορούμε θα βοηθάμε. Αν θες την άποψη μου για να πετύχεις ωραίο αποτέλεσμα, σε ένα πρώτο στάδιο προσπάθησε τα καλώδια να είναι κρυμένα απο πίσω απο το panel σου. Με λίγα λίγα λόγια θέλει τρύπες για cable management. Οσο για το που πρέπει να είναι αυτές οι τρύπες μπορείς να πάρεις πάμπολες ιδέες από τα συμβατικά cases που κυκλοφορούν. Αν πάλι δε θες να μπλέξεις σε κάτι τέτοιο υπάρχει και η πιο εύκολη και ίσως και όμορφη λύση του sleeving. Και τα καλώδια να είναι κολημένα πάνω το πάνελ σου το ένα δίπλα στο άλλο έτσι ώστε να σχηματίζουν σαν ράγες/γραμμές μεταφοράς σε τέτοια φάση (την εικόνα που έβαλες για κάποιο λόγο δε μπορώ να τη δω)
overpower Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 και εγω δεν μπορω να δω την εικονα που εβαλε......
karmen1983 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 @Nikolakisg13 σε τι υλικό πάνω σκοπεύεις να βάλεις το hardware?
Nikolakisg13 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Ξύλο (οχι mdf) με φυλλο αλουμινιο κατω απο m/b-psu και δισκους
Luciddream Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 ωπ τώρα το είδα αυτό... προχώρα το οπωσδήποτε... και εγώ χύμα το έχω το pc σε ξύλο πάνω... αν και ήθελα να το κάνω όπως το σχεδιάζεις εσύ αλλα κατάλαβα οτι δεν θα ήταν τόσο λειτουργικό. εδώ μια παλιά φώτο (με την παλιά μητρική):
Heatspreader Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=KIjUxMd-ZPc
vagos456 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Αν έχεις όρεξη για εργασίες,θα σου πρότεινα να ανοίξεις τρύπες στο αλουμίνιο αυτό που στέκονται τα parts για διαχείριση καλωδίων,και επίσης να σκάψεις τον τοίχο με καλέμι και σφυρί για να κρύψεις όλα τα καλώδια! Μετά στοκάρισμα και βάψιμο όμως! Έχει δουλειά,αλλά θα γίνει άψογο! Και επίσης το να βάψεις και το αλουμίνιο ότι χρώμα σου αρέσει,ακόμα και γκράφιτι! Θα είναι πρώτο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα