Προς το περιεχόμενο

24 μπαταρίες Philips Powerlife LR03 AAA Alkaline - 6€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τροποι για να κινηθει μια αγορα υπαρχουν (εκπτωσεις, προσφορες...κλπ)

Το αν ρισκαρουν ή δεν ρισκαρουν δεν με απασχολει. Στο κατω κατω η επιχειρηματικοτητα ειναι ρισκο απο μονη της.

Παλι δεν καταλαβες φιλε μου c_access,για να κανει προσφορα ενα καταστημα θα σου φερω ενα παραδειγμα πρεπει π.χ να δωσει 10.000 ευρω και να φερει απο εξω (η απο την Ελληνικη αντιπροσωπια) 50 laptop με κοστος χονδρικης 200 ευρω εκαστο,και να τα πουληση 300 ευρω αντι για 400 ευρω που θα εχει η τιμη λιανικης,το ενα.Και να πεις εσυ ουάου απο 400 ευρω στο skroytz το φτηνοτερο το δινει 300 ευρω super προσφορα τρέχτε ολοι.Αν αγορασει 5 λαπτοπ ο εμπορας θα τα παρει με 300 ευρω εκαστο και θα τα πουλαει 400 ευρω(παντα συμβολικες ειναι οι τιμες)

Που θα τα βρει ο εμπορας τα 10.000 ευρω για να κανει προσφορα ? γιαυτο μονο τα μεγαλα πολυκαταστηματα πλεον κανουν προσφορες επιτοπλειστον σε τετοια ειδη.

Ανεργια υπαρχει ήδη πολυ μεγαλη και θα αυξηθει, και οχι επειδη καποιοι ψωνιζουν απο το εξωτερικο.

Απο την αλλη οσο εχω δουλεια και μου το επιτρεπει η οικονομικη μου κατασταση να κανω αγορες, θα κοιταζω να κανω την καλυτερη και πιο εξυπνη. Αυτος που εχει το προβλημα ειναι ο ελληνας επιχειρηματιας που θα πρεπει να ψαξει να βρει τροπους να με κερδισει ειτε με καλυτερη τιμη (οχι απαραιτητα χαμηλοτερη απο το εξωτερικο) ειτε με την βελτιωση στο τομεα της εξυπηρετησης ειτε με την βελτιωση της αξιοπιστιας του.

Και απο αυτο θα αυξηθή η ανεργια οχι μονο απο αυτο,αλλα αυτο συμβαλει γιατι αν σκεφτομαστε 10.000.000 Ελληνες ετσι καταλαβαινεις ......

Συγνωμη κιολας αλλα ξεφευγει λιγο η κουβεντα. Πες μου πραγματικα, πιστευεις οτι η σημερινη κατασταση της χωρας οφειλεται στο οτι μια μεριδα του πληθυσμου κανει αγορες μικροαντικειμενων απο το εξωτερικο; Το οτι κανενας στην χωρα αυτη δεν φροντισε να προφυλαξει τις μικρες-τιμιες επιχειρησεις καθως και τους καταναλωτες που καθε μερα την πατανε απο λαμογια, αυτο πιστευεις δεν φταιει καθολου;

Και στο κατω κατω να σου πω κατι φιλε weather; εντελως φιλικα, δεν γινεται για το καθε τι κακο που συμβαινει στην χωρα αυτη να φταει ο απλος κοσμος. Καποια στιγμη αυτοι που εχουν τις ευθυνες θα πρεπει να τις αναλαβουν και να βρουν λυσεις στα προβληματα, συμπεριλαμβανομενου και του ζητηματος οτι οι μισθοι ειναι πεινας και οι τιμες Ζυριχης.

Ελπιζω φιλε weather να καταλαβαινεις το υφος μου και να μην το παρεις στραβα (δεν εχω ορεξη για τσακωμους)

Ζητω συγνωμη για το offtopic.

Δεν ειναι μονο αυτο, φιλε μου c_acces ,αλλα βαζουμε και εμεις ενα λιθαράκι σε αυτην την καταστροφη,δεν κανουν ολοι μικροαγορες.

Σαφως και σε καταλαβαινω φιλε μου καμμια παρεξήγηση,ισα - ισα αποψεις εκφράζουμε και αν διαφωνουμε καλο ειναι και αυτο,αλλοιμονο να συμφωνουσαν ολοι με ολους τοτε κατι δεν θα πηγαινε καλα.Αλλα καταλαβαινεις και ΑΑΑ μπαταριες απο το amazon και με την παραπανω σουμα που εκανα,ε καπου μου ακουγεται λιγο .....

Τελος και συγγνώμη και για το offtopic και απο μένα.

• Απαντ. 139
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Που θα τα βρει ο εμπορας τα 10.000 ευρω για να κανει προσφορα ? γιαυτο μονο τα μεγαλα πολυκαταστηματα πλεον κανουν προσφορες επιτοπλειστον σε τετοια ειδη.

Αν δεν μπορει να τα βρει ας αλλαξει επαγγελμα.

Οποιος δεν μπορει να παει αλλου να κανει αλλη δουλεια που δεν θα χρειαζεται τοσα λεφτα.

Δημοσ.

Παλι δεν καταλαβες φιλε μου c_access.....

Σιγουρα συμφωνουμε στο οτι δεν συμφωνουμε.

οπως σου ανεφερα και σε προηγουμενη μου απαντηση, δεν με ενδιαφερει μονο αν θα μου κανει καλυτερη τιμη. Με ενδιαφερει να ειναι ειληκρινης μαζι μου ( λανθασμενα - παραπλανητικα στοιχεια στο site) να εχω αμεση εξυπηρετηση ( και οχι να περιμενω να παραλαβω κατι επειδη ξαφνικα θυμηθηκε να μου πει ο πωλητης οτι ξεμειναν απο στοκ) Αυτα τα στοιχεια ειναι που θα με κρατησουν σαν πελατη και τηα με τραβηξουν. Αν μπορει να μου προσφερει και κατι σε δελεαστικη τιμη, ακομα καλυτερα.

Τα υπολοιπα ας τα αφησουμε εδω καθως εχει παρει πολιτικες διαστασεις η κουβεντα μας, και δεν φταινε σε τιποτα οι αλλοι που μπαινουν να διαβασουν.

• Moderators
Δημοσ.

Για ξαναδιαβασε το πινακακι... Αλλο λεει... (λεει δωρεαν μεταφορικα για αγορες ανω των 25 λιρων)

Τα μεταφορικα φαινονται ακριβως για καθε περιπτωση ΜΟΝΟ στο καλαθι κατα το checkout.

Δημοσ.

Αυτο ειναι η γενικοτερη πολιτικη του amazon για items τα οποια φερουν την ενδειξη free super saver delivery, και σημαινει οτι για τις χωρες τις οποιες αναφερει, για να παρουν κατι με δωρεαν μεταφορικα πρεπει να εχουν συμπληρωσει ελαχιστ ποσο παραγγελιας τισ 25 λιρες, αλλιως επιβαρυνεται με μεταφορικα το οποια στην προκειμενη περιπτωση £4.69

Δημοσ.

παιδια επαναφερω λιγο το θεμα γιατι θελω να αγορασω και εγω τωρα 4 eneloop επαναφορτιζομενες μαζι με εναν καλο φορτιστη αλλα ολα μαζι χωρις να φτασουν πανω απο 25€. τι λετε για αυτον το φορτιστη:http://www.ebay.com/itm/Maha-LCD-AA-AAA-Rechargeable-Battery-Charger-Discharger-Sanyo-Eneloop-Sony-/170783416120?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27c37c1f38#ht_5656wt_1163?? ειναι καλος? αξιζει τα λεφτα του για να φορτιζω τις eneloop? η να παω εδω:http://www.amazon.co.uk/Sanyo-charger-MQN04-4-3UTGA-Eneloop/dp/B004AP5X2Q/ref=pd_bxgy_ce_img_b?? ποιος ειναι καλυτερος και τι διαφορες εχουν?

μονο απαντηση στην ερωτηση δεν εχω παρει,αλλα απο οτι φενεται αναψα φωτιες :P ο καθενας εχει τη γνωμη του αλλα βγαινετε πολυ off topic παιδια απο το θεμα...

Δημοσ.

Τα υπολοιπα ας τα αφησουμε εδω καθως εχει παρει πολιτικες διαστασεις η κουβεντα μας

Καμμιά πολιτικη διάσταση δεν εγινε στο δια ταύτα,παρα μόνο τοποθετηση για μικροαγορες απο το εξωτερικο,που εχουμε διαφορετικη αποψη εκατέρωθεν.

Δημοσ.

μονο απαντηση στην ερωτηση δεν εχω παρει,αλλα απο οτι φενεται αναψα φωτιες :P ο καθενας εχει τη γνωμη του αλλα βγαινετε πολυ off topic παιδια απο το θεμα...

1ον, το λινκ για το ebay που εδωσες ειναι αμερικανικο, δεν θα στο συνιστουσα για να μην στο κρατησουν τελωνειο (βεβαια ειναι μικρο αντικειμενο, αλλα ποτε δεν ξερεις). Μπορεις να βρεις αντιστοιχα στο αγγλικο.

το δευτερο λινκ ειναι απλα ενας μετριος φορτιστης με πολυ καλες μπαταριες. Υπαρχουν και καλυτερα να βρεις. Ψαχτο ;)

Δημοσ.

τωρα θελω να αγορασω,τωρα το επανεφερα φιλε JohnyX. Που κολλαει η ερωτηση σου?

Γιατι το θεμα ειναι αλκαλικες μπαταριες

Και οχι επαναφορτιζομενες

Δημοσ.

παιδια επαναφερω λιγο το θεμα γιατι θελω να αγορασω και εγω τωρα 4 eneloop επαναφορτιζομενες μαζι με εναν καλο φορτιστη αλλα ολα μαζι χωρις να φτασουν πανω απο 25€. τι λετε για αυτον το φορτιστη:http://www.ebay.com/itm/Maha-LCD-AA-AAA-Rechargeable-Battery-Charger-Discharger-Sanyo-Eneloop-Sony-/170783416120?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27c37c1f38#ht_5656wt_1163?? ειναι καλος? αξιζει τα λεφτα του για να φορτιζω τις eneloop? η να παω εδω:http://www.amazon.co.uk/Sanyo-charger-MQN04-4-3UTGA-Eneloop/dp/B004AP5X2Q/ref=pd_bxgy_ce_img_b?? ποιος ειναι καλυτερος και τι διαφορες εχουν?

Ο 2ος φορτιστης παντως δεν αξιζει παρα μονο για εφεδρικος. Τον εχω. Φορτιζει ανα ζευγαρι και με ρευμα 250mA τις ΑΑ και 125mA τις ΑΑΑ. Σταματει τη φορτιση μονο με χρονοδιακοπτη που ειναι ρυθμισμενος στις 16ωρες. Δεν υπαρχει αλλο τροπος να σταματησει. Αν δηλαδη δεν υπολογισεις να βγαλεις τις μπαταριες οταν πρεπει τοτε θα στις υπερφοριτσει.

Τις 2000 eneloop θα πρεπει να τις βγαλεις μετα απο 10 max 12 ωρες. Ειναι δηλαδη αργος και επικυνδυνος για την υγεια των μπαταριων γιατι μπορει να τις ξεχνας πανω.

Δημοσ.

Ο 2ος φορτιστης παντως δεν αξιζει παρα μονο για εφεδρικος. Τον εχω. Φορτιζει ανα ζευγαρι και με ρευμα 250mA τις ΑΑ και 125mA τις ΑΑΑ. Σταματει τη φορτιση μονο με χρονοδιακοπτη που ειναι ρυθμισμενος στις 16ωρες. Δεν υπαρχει αλλο τροπος να σταματησει. Αν δηλαδη δεν υπολογισεις να βγαλεις τις μπαταριες οταν πρεπει τοτε θα στις υπερφοριτσει.

Τις 2000 eneloop θα πρεπει να τις βγαλεις μετα απο 10 max 12 ωρες. Ειναι δηλαδη αργος και επικυνδυνος για την υγεια των μπαταριων γιατι μπορει να τις ξεχνας πανω.

για τον πρωτο φορτιστη τι λετε? αξιζει? μπαταριες εχω βρει να παρω αλλα τωρα θελω και εναν αξιοπρεπη φορτιστη σε χαμηλη σχετικα τιμη για να μην χαλασει τις μπαταριες.

Δημοσ.

τελικη επιλογη... ποιον απο τους 2 προτεινετε παιδια?

1)http://www.amazon.co.uk/TechnoLine-BC-700-intelligent-Battery-Charger/dp/B004X4OZYG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1329520305&sr=8-1

2)http://www.ebay.com/itm/Maha-LCD-AA-AAA-Rechargeable-Battery-Charger-Discharger-for-Sanyo-Eneloop-Sony-/170783416120?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27c37c1f38#ht_5656wt_905

θα φορτιζω τις eneloop. αξιζει η διαφορα τιμης η να παω στον maha απο το ebay??

τα φωτα σας...

Δημοσ.

τελικη επιλογη... ποιον απο τους 2 προτεινετε παιδια?

1)http://www.amazon.co...29520305&sr=8-1

2)http://www.ebay.com/...8#ht_5656wt_905

θα φορτιζω τις eneloop. αξιζει η διαφορα τιμης η να παω στον maha απο το ebay??

τα φωτα σας...

Μιάς και ρωτάς θα σου πω την γνώμη μου για κάτι πιο ακριβό αλλά ίσως το καλύτερο που μπορείς να αγοράσεις.

http://www.skroutz.g...hrase=maha+9000

Ο φορτιστής είναι ίσως ότι καλύτερο υπάρχει σε δυνατότητες(μαζί με έναν άλλης μάρκας με παρόμοιες δυνατότητες που νομίζω ότι δεν τον φέρνει κανείς Ελλάδα). Τον έχω και τον έχω ευχαριστηθεί πολύ. Ξέρεις ακριβώς τι ψάρια πιάνει κάθε μπαταρία. Ψάξτε για review στο Νετ να καταλάβετε τι εννοώ. Το μόνο μειονέκτημα ότι ανάλογα τα αμπερώρια της μπαταρίας και κατόπιν επιλογής σου πρέπει να ρυθμίζεις το ρεύμα φόρτισης(λίγα πατήματα στα κουμπιά για κάθε μπαταρία) κάθε φορά που τις φορτίζεις, κάτι που είναι λίγο εκνευριστικό αν δεν σου κάνει το προεπιλεγμένο του 1 αμπέρ που ταιριάζει στις περισσότερες ΑΑ. Για τις μπαταρίες που δίνει στα λίγο ακριβότερα πακέτα δεν έχω άποψη αλλά και μόνο ότι τις δίνουν μαζί με έναν φορτιστή που τους μετράει την χωρητικότητα δεν νομίζω ότι θα είναι κάτι λιγότερο από πολύ καλές. Βέβαια την διάρκεια που κρατάει την φόρτιση η Eneloop(και οι παρόμοιες με αυτήν) σίγουρα δεν την έχουν όπως και καμία πάνω από 2000mAh αλλά αν τις θέλεις για άμεσο ξεζούμισμα(π.χ. ασύρματα τηλέφωνα) η μεγαλύτερη χωρητικότητα είναι πλεονέκτημα.

Στα υπόψιν πως όταν εγώ τον είχα αγοράσει είχα ψαχτεί για να τον φέρω από εξωτερικό αλλά η τιμή που έβρισκα αν και λίγο πιο φθηνή από του εδώ αντιπροσώπου ήταν πιο ακριβή τελικά με μεταφορικά. Γενικά θα έλεγα ότι ο αντιπρόσωπος τον δίνει σε τίμια τιμή. Τουλάχιστον αυτό ίσχυε όταν τον πήρα(πάνω από 2-3 χρόνια) και η τιμή είναι ίδια και απαράλλαχτη με τότε.

Αν έχεις την δυνατότητα να δώσεις παραπάνω χρήματα η συμβουλή μου είναι να τον πάρεις και θα με θυμηθείς.

Δημοσ.

Μιάς και ρωτάς θα σου πω την γνώμη μου για κάτι πιο ακριβό αλλά ίσως το καλύτερο που μπορείς να αγοράσεις.

http://www.skroutz.g...hrase=maha+9000

Ο φορτιστής είναι ίσως ότι καλύτερο υπάρχει σε δυνατότητες(μαζί με έναν άλλης μάρκας με παρόμοιες δυνατότητες που νομίζω ότι δεν τον φέρνει κανείς Ελλάδα). Τον έχω και τον έχω ευχαριστηθεί πολύ. Ξέρεις ακριβώς τι ψάρια πιάνει κάθε μπαταρία. Ψάξτε για review στο Νετ να καταλάβετε τι εννοώ. Το μόνο μειονέκτημα ότι ανάλογα τα αμπερώρια της μπαταρίας και κατόπιν επιλογής σου πρέπει να ρυθμίζεις το ρεύμα φόρτισης(λίγα πατήματα στα κουμπιά για κάθε μπαταρία) κάθε φορά που τις φορτίζεις, κάτι που είναι λίγο εκνευριστικό αν δεν σου κάνει το προεπιλεγμένο του 1 αμπέρ που ταιριάζει στις περισσότερες ΑΑ. Για τις μπαταρίες που δίνει στα λίγο ακριβότερα πακέτα δεν έχω άποψη αλλά και μόνο ότι τις δίνουν μαζί με έναν φορτιστή που τους μετράει την χωρητικότητα δεν νομίζω ότι θα είναι κάτι λιγότερο από πολύ καλές. Βέβαια την διάρκεια που κρατάει την φόρτιση η Eneloop(και οι παρόμοιες με αυτήν) σίγουρα δεν την έχουν όπως και καμία πάνω από 2000mAh αλλά αν τις θέλεις για άμεσο ξεζούμισμα(π.χ. ασύρματα τηλέφωνα) η μεγαλύτερη χωρητικότητα είναι πλεονέκτημα.

Στα υπόψιν πως όταν εγώ τον είχα αγοράσει είχα ψαχτεί για να τον φέρω από εξωτερικό αλλά η τιμή που έβρισκα αν και λίγο πιο φθηνή από του εδώ αντιπροσώπου ήταν πιο ακριβή τελικά με μεταφορικά. Γενικά θα έλεγα ότι ο αντιπρόσωπος τον δίνει σε τίμια τιμή. Τουλάχιστον αυτό ίσχυε όταν τον πήρα(πάνω από 2-3 χρόνια) και η τιμή είναι ίδια και απαράλλαχτη με τότε.

Αν έχεις την δυνατότητα να δώσεις παραπάνω χρήματα η συμβουλή μου είναι να τον πάρεις και θα με θυμηθείς.

ευχαριτω για τον κοπο που εκανες και εγραψες ολο το κειμενο φιλε και οντως ειναι απο τους καλυτερους απο οσα διαβασα αλλα δυστυχως ειναι αρκετα τα χρηματα. μπορω να δωσω max μεχρι 25-30 το πολυ ευρω. για τους 2 που σας εδειξα τι λετε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...