corrupted Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Επειδη εχω τον φορητο συνεχεια πανω σε γραφειο, δεν χρησιμοποιω την μπαταρια. Ξερει κανεις πως πρεπει να την εχω αποθηκευμενη ωστε να παραμεινει σαν καινουργια? Φορτισμενη ή ξεφορτιστη? Επισης, πρεπει να τον φορτιζω ανα καποια χρονικα διαστηματα και να τον αφηνω να ξεφορτιζει μεχρι τελους, οπως μου ειπε καποιος?
antonl Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Φορτισμένη κατά 3/4 θα λεγα, δηλαδή όπως είναι συνήθως οι καινούργιες. Ναι, κάθε τόσο κάνε μια αποφόρτιση (μέχρι 10-15% ξέρω γω) και μετά πλήρη φόρτιση. Πάντως ό,τι και να κάνεις μην περιμένεις πως θα μείνει σαν καινούργια απλά θα φθίνει με πιο αργό ρυθμό
micos000 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Κάποιοι λένε ότι πρέπει να είναι φορτισμένη κατά 70% περίπου, κλεισμένη σε αεροστεγές και υδατοστεγές σακουλάκι και αποθηκευμένη στο ψυγείο ή στην κατάψυξη. Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά προσοχή να μην μπει υγρασία και παγώσει γιατί μετά πάει η μπαταρία. Γνώμη μου είναι να μείνει πάνω στο laptop και μια φορά τον μήνα να κάνεις μια αποφόρτιση μέχρι το 20% και ξανά φόρτιση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα