Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

AHGUNAIKAMEMAURA.jpg

Με μία λέξη μόνο περιγράφεται η συγκεκριμένη ταινία...

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!!

Ένα + στη σκηνοθεσία, κι ως εκεί. Είναι μια βαρετή... βαρετή... ΒΑΡΕΤΗ!!!... ταινία, όπου περιμένεις πότε θα συμβεί κάτι, κι αντιλαμβάνεσαι τελικά ότι απλά "τρώει χρόνο" με ανούσιες σκηνές. Ενδεχομένως συνολικά μισή ώρα της ταινίας να παίχτηκε στον διάδρομο του 1.ορόφου, όπου μια πόρτα δεν άνοιγε, ύστερα άνοιξε, ύστερα την έβλεπες από έξω 5' ώσπου να μπει ο πρωταγωνιστής μέσα, ύστερα άλλα 5' από μέσα για να κοιτάξει έξω.

Το παραμύθι των φαντασμάτων που αδικήθηκαν όσο ζούσανε και μετά ζητάνε εκδίκηση, έχει πλέον χιλιοφαγωθεί! Η ταινία δε τρομάζει, αν εξαιρέσεις κανά 2-3 απότομες σκηνές, που δεν έχουνε να κάνουν όλες με φαντάσματα... Δεν έχει έξυπνο σενάριο, δεν έχει πλοκή, δε σε βάζει καν να σκέφτεσαι ή να μένεις έκπληκτος με κάτι που δε περίμενες. Στο μεγαλύτερο κομμάτι της μπορείς να χάσεις πολλές σκηνές γράφοντας μηνύματα ή ακόμη και πηγαίνοντας WC ή να αγοράσεις ποπκορν την ώρα που παίζει, αφού όσο θα λείπεις, δε θα έχεις χάσει τίποτα!

Spooky? Προσπάθησε να αγγίξει, αλλά τελικά δε κατάφερε ούτε καν να πλησιάσει.

Το τέλος της είναι............ )(*&_@*(_{++#!_#)}(#}) Δεν υπάρχουν λόγια...............!!

Εδώ δεν ισχύει το "λυπήθηκα τα λεφτά μου" στο κινηματογράφο, αλλά το "λυπήθηκα ως και το χρόνο που έχασα για να τη δω"!

Ο Daniel Radcliff σε μια πολύ κακή επιλογή μετά τον Harry Potter...

Δημοσ.

Αφού δε σου άρεσε καθόλου η ταινία γιατί μπαίνεις στο κόπο και ανοίγεις ολόκληρο thread? Για να κράξεις? Κάντο και στο thread για το ποια ταινία είδαμε, θα κάνεις και οικονομία χώρου.

Από περιέργεια ρωτάω πάντως εμένα ποσώς με ενδιαφέρει.

Δημοσ.

Αφού δε σου άρεσε καθόλου η ταινία γιατί μπαίνεις στο κόπο και ανοίγεις ολόκληρο thread? Για να κράξεις? Κάντο και στο thread για το ποια ταινία είδαμε, θα κάνεις και οικονομία χώρου.

Από περιέργεια ρωτάω πάντως εμένα ποσώς με ενδιαφέρει.

Ένα forum υφίσταται για να ανοίγονται threads και να γίνονται συζητήσεις και σαφέστατα ανάμεσα στις συζητήσεις θα βρεθεί και κάποιος που θα πετάξει την εξυπνάδα του (καλή ώρα...), δηλώνοντας κιόλας στο τέλος πως δε τον ενδιαφέρει...

Δε "κράζω", εκφράζω μια αρνητική άποψη για μια ταινία που παίζει αυτή τη στιγμή στον κινηματογράφο και που αν την είχα διαβάσει από άλλον, ενδεχομένως να μη πήγαινα κιόλας. Απογοητεύτηκα από μια ταινία και διατύπωσα τη γνώμη μου!

Την επόμενη φορά θα πάρω την άδεια σου ή τη γνώμη σου αν θεωρείται σωστό να ανοίξω topic για κάτι που μ'ενδιαφέρει,

αν μπορώ να γράψω σε ήδη υπάρχον topic ή αν δε πρέπει να γράψω και καθόλου, διότι ενδεχομένως και η απάντηση μου να τρώει χώρο και πρέπει να κάνουμε οικονομία εν περίοδο κρίσης!

Γράφει κάπου κάτω απ'το nick σου admin ή μου διέφυγε...?

Δημοσ.

Χαχα όχι εντάξει άστο, είμαι εξαντλημένος σήμερα δεν αντέχω άλλη αντιπαράθεση.

Αποσύρω το προηγούμενο σχόλιο ως ένδειξη καλής θέλησης. :)

Δημοσ.

Κατέβασε την απλά για να δεις ότι δεν υπερβάλω... Όταν τελειώσει, θα αναρωτηθείς τι ακριβώς θέλει να πει ο ποιητής με το συγκεκριμένο τέλος (χωρίς να σχολιάσω γενικά την υπόθεση)! Το κακό είναι ότι ήμουν ανάμεσα σ'αυτήν και το Κορίτσι με το τατουάζ και τελικά έκανα την λάθος επιλογή να δω αυτήν...

Δημοσ.

Χωρις να την εχω δει, και χωρις να γνωριζω το τελος, εχεις δει πολλες ταινιες του ειδους που να βγαζουν νοημα; Επιστημονικης φαντασιας ειναι.

• Super Moderators
Δημοσ.

Επιστημονικης φαντασιας ειναι.

από πότε ταινίες με φαντάσματα θεωρούνται επιστημονικής φαντασίας?

Δημοσ.

Μιας και ειμαι φαν των ghost films τη συγκεκριμενη ταινια ανυπομονουσα να τη δω απο τον απριλιο :confused: .το αποτελεσμα αν μη τι αλλο οταν πηγα να το δω τη παρασκευη ηταν μετριο.Η ταινια βασικα αν και δεν αλλαζει τιποτα στο ολο στορυ μιας και ειναι απο βιβλιο και ριμεικ της ταινιας των 80ς ενιωθα πως εβλεπα ενα πρικουελ του ρινγκ.Ειχε σκηνες για να σε κανουν να τρομαξεις <το μονο τρομακτικο για μενα ηταν η αντιδραση των 17 χρονων στο σινεμα σε τετιες σκηνεσ>αλλα τιποτα το διαφορετικο που να μη το χες δει ως τωρα στο σινεμα.Ακομα και το τελος της με ξενερωσε .

το θετικο ηταν η ολη ατμοσφαιρα.ενα γοτθικο βικτοριανο θριλερ στυλ των others με την κιντμαν.Ο ντανιελ ραντκλιφ ηταν καλος και επειθε σαν πατερας τριχρονου μιας και ειναι 22 χρονων και γενικα η ατμοσφαιρα, με επικεντρο την επαυλη του τρομου..Αλλα παρολλα αυτα τιποτα το σπουδαιο που να σε κανεις να πεις επιτελους ενα καλο χορορ φιλμ στις πατατες που βγαινουν.δηλ για σινεμα δε πολυλεει..

παντως οσοι δεν ειδατε το πρωτο φιλμ που χε βγει το 85 δειτε το.Καμια σχεση με αυτο.αν και γυρισμενο για τβ και χωρις σπεσιαλ εφε,ηταν και τρομακτικο και σοκαριστικο.

Δημοσ.

μάλιστα και το Lord of the Rings είναι ιστορικό έργο...

Εχω περιεργη αισθηση του χιουμορ και δε με πιανεις, ε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...