Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το λαπτοπ μου ειναι ενα ΗP CQ61-220sv με επεξεργαστή Intel Pentium Dual Core T4200 2.00 GH και επειδη θα κανω αλλαγη στο σκληρο δισκο μου μιας και εχει χαλασει σκεφτομαι να αλλαξω τον επεξεργαστη και να βαλω εναν Intel Core 2 Duo P8700 2.53 GHz...Θελω να μου πειτε κατα ποσο αξιζει να κανω κατι τετοιο και αν θα εχω καποιο προβλημα με τις θερμοκρασιες;Ευχαριστω εκ των προτέρων...

Επεξ/σία από alex999
Δημοσ.

Εχω βρει τον επεξεργαστη που θέλω στο e-bay στα 45 ευρω και λεει οτι ειναι καινουργιος...αλλα δεν ξερω αν πρεπει να επιστευθω το e-bay εδω ειναι το Link Θελω τη γνωμη σας,καθως δεν εχω ιδιαιτερη πειρα σε αγορες μεσω e-bay...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι γενικα ευκολο να γινει αλλαγη επεξεργαστη σε λαπτοπ??

Επεξ/σία από eko13
Δημοσ.

Τι χρήση κάνεις και χρειάζεσαι περισσότερη επεξεργαστική ισχύ;;;

Μήπως με άλλες αναβαθμίσεις βελτιώσεις τα σημεία που "πάσχει".

Έχω την εντύπωση ότι δεν αξίζει να μπεις σε αυτή την διαδικασία. Ότι και να κερδίσεις θα είναι πολύ μικρό. Κράτα το όσο αντέξει και μετά άλλαξε το με ένα καινούριο.

Αν βάλεις και το κόστος αλλαγής μπαταρίας με μια καινούρια τότε ανεβαίνει αρκετά το κόστος. . .

Υ.Γ. Αν και λέει 45watt vs 25watt ο καινούριος θα καίει λιγότερο.

Δημοσ.

Κυρίως ελαφρύ gaming πχ football manager league of legends ε και μετά ταινίες μουσική κ photoshop αυτα πάνω κάτω!απλά από ραμ είμαι καλυμενος κάρτα γραφικών δεν μπορώ να αλλάξω, σκληρό δίσκο θα αλλάξω αναγκαστικά κ θα βάλω έναν 500 wd 7200rpm (ήθελα ssd αλλά είναι μεγάλο το κόστος)θα βγάλω και τα vista κ σκεφτόμουν μήπως η αλλαγή επεξεργαστή με βελτίωση την απόδοση τ λαπτοπ!έχει κ ένα θέμα με την θερμοκρασία ο T4200 κ λιγότερη κατανάλωση ο άλλος κ μ φάνηκε καλή λύση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...