MarkRenton Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Γεια χαρα σε ολους! Λοιποοοοοοον! Εχω κανει επεξεργασια σε κατι βιντεο τα οποια ειναι σε WMV. formαt 720p στα 60 FPS! Γραφοντας τα σε DVD με menu και chapters απο το NERO μου ριχνει αναγκαστηκα την αναλυση και τα FPS απο 60 σε 30 οποτε η διαφορα ειναι μεγαλη! Μπορει να μου εξιγησει καποιος πως γινετε να δημιουργισω ενα DVD menu,να το καψω και να διατηρησω τα FPS και την αναλυση! Ευχαριστω πολυ!!
disqualified Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 μπορεις να το γραψεις μονο ως αρχειο οπως ηταν σαν WMV. Το DVD-Video εχει συγκεκριμενο φορματ εικονας και δεν γινεται να κανεις αυτο που θες
MarkRenton Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δλδ δε γινεται να παραμεινει το αρχικο format μετα τη μετατροπη σε dvd!ουτε να φανταστω σε DVD9?? μα πως ομως θα φτειαξουμε μια ταινια HD σε dvd??Πακετο!
TheELF Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Και να την φτιάξεις(υπάρχει το HDDVD )τι θα καταλάβεις;Αφού σχεδόν κανένα DVD δεν θα μπορεί να τα δει.
MarkRenton Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μαλιστα καταλαβα αρα ακυρη η σκεψη μου!Ευχαριστω ξανα παντως!
kurkosdr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δλδ δε γινεται να παραμεινει το αρχικο format μετα τη μετατροπη σε dvd! Για να ειναι συμβατο το dvd με συσκευες που φερουν το λογοτυπο DVD-Video, η αναλυση και τα καρε ανα second πρέπει να ειναι εντος ορισμενων ορίων. Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να το μετατρεψεις απο 60p σε 60i, αντι για 60p σε 30p, με την ελπιδα οτι το de-interlace του player θα ειναι καλο και θα σε βοηθησει να παρεις κατι που να μοιαζει με το αρχικο 60p. Δεν ξερω αν το DVD Flick μπορει να το κανει αυτο (60p -> 60i)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα