Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους...!

Θέλω να μου προτείνετε ένα τροφοδοτικό που να είναι όσο το δυνατόν αθόρυβο περίπου 30-40ε το budget μου δεν είναι υψηλό καθώς πρόκειται για pc που χρησιμοποιείται για internet..

Από watt πιστεύω πως τα 450w είναι καλά..

Υ.Γ. αυτό το τροφοδοτικό που έχει πάνω είναι 430w..! :rolleyes:

Δημοσ.

Γεια σε όλους...!

Θέλω να μου προτείνετε ένα τροφοδοτικό που να είναι όσο το δυνατόν αθόρυβο περίπου 30-40ε το budget μου δεν είναι υψηλό καθώς πρόκειται για pc που χρησιμοποιείται για internet..

Από watt πιστεύω πως τα 450w είναι καλά..

Υ.Γ. αυτό το τροφοδοτικό που έχει πάνω είναι 430w..! :rolleyes:

To CX430 της corsair μήπως έχεις? Διότι αν έχεις αυτό δεν το βρήκα ιδιαίτερα θορυβώδες απο μια σύνθεση που έφτιαξα σε φίλο.

Με αυτό το budget που διαθέτεις είναι δύσκολο να βρείς κάποιο (σχετικά) αθόρυβο, καθώς όλα τα μη passive psu's (τα οποία είναι και πανάκριβα και καθαρά για συγκεκριμένους χρήστες και μηχανήματα) κάνουν αναγκαστικά κάποιο θόρυβο.

Μια λύση, αν πιάνουν να χέρια σου, είναι να αλλάξεις τον ανεμιστήρα του psu που έχεις (χάνοντας και την όποια εγγύηση έχεις, αν έχεις, απο την στιγμή που θα το ανοίξεις) με κάποιον σχετικά αθόρυβο ανεμιστήρα όπως π.χ cm sickleflow ή αν ανέβεις budget κάποιον Noiseblocker ή Noctua. Υπάρχουν και άλλες λύσεις φυσικά σε fans και μπορώ να σου πώ αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο.

Επίσης, μιας και ο θόρυβος είναι σχετικός στο πώς τον αντιλαμβάνεται ο καθένας, θα σου πρότεινα ώς την καλύτερη λύση στην περίπτωσή σου (αν τελικά αποφασίσεις να κινηθείς σε καινούργιο psu), ένα psu με 14cm ανεμιστήρα ούτως ώστε να ελαχιστοποιήσεις τον παραγόμενο θόρυβο αφού μεγαλύτερη διάμετρος / λιγότερες περιστροφές / χαμηλότερος θόρυβος.

Κάτι τέτοιο ας πούμε επί παραδείγματι (χωρίς να έχω δοκιμάσει/ ακούσει το συγκεκριμένο βέβαια):

http://www.computerbeast.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=119685&category_id=896&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&vmcchk=1&Itemid=2

Τα 400W είναι ήδη overkill για αυτό που θές, οπότε ένα 400 είναι το max που θα χρειαστείς ούτως ή άλλως.

Δημοσ.

Για αυτό τι γνώμη έχετε..? είναι αθόρυβο.?

Beware!

Λυπάσαι να δώσεις τα ~10€ παραπάνω για κάποιο επώνυμο/ καλύτερο psu?

Κατ αρχάς αυτό και θόρυβο θα κάνει αλλά και θα παίζεις στοίχημα με φίλους για το πόσο καιρό θα έχεις το pc σου...

Δεν νομίζω Τάκη... :P

Δημοσ.

Ωρες ωρες αναρωτιεμαι.....μα ειλικρινα.διαβαζει κανεις αυτο το φορουμ να ενημερωθει εστω και λιγο?

Τι εννοείς.?

Δημοσ.

Να σου πω και μην το παρεις προσωπικα.Ψαχνεις κατι συγκεκριμενο για το τροφοδοτικο σωστα?υπαρχουν τοσα μα τοσα νηματα που αφορουν τροφοδοτικα και σχεδον μεσα σε ολα υπαρχει αυτο που λες,για τις μαρκες και για τον θορυβο που κανουν και τετοια.και οι απαντησεις που δινονται ειναι οι ιδιες.Πως σου εγραψε ο lionheart απο πανω,κατι τετοιο.

Δεν ειναι τιποτα να σου απαντησει καποιος κατι σε αυτο που ρωτας αλλα δεν ειναι τιποτα να αρχισεις να ψαχνεις και λιγο εδω μεσα καποια πραγματα που εχουνε ειπωθει παρα πολλες φορες.

Ξαναλεω μην το παρεις προσωπικα.

Δημοσ.

Πιστεύω να με καλύψει και από άποψη θορύβου και από άποψη ποιότητας.. το corsair 430w, έτσι δεν είναι..?

Ναι έτσι είναι!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...