παυκο13 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Γεια σας. Μενω στην Αργυρουπολη και αυτην την στιγμη εχω 24αρα Οτε (καθαρη ειναι στα 6 mbps) και απεριοριστα σταθερα και 1 ωρα κινητα.Πληρωνω το ποσο των 95 ευρω το 2 μηνο το οποιο ειναι παρα πολλα.Η συμβαση μου με τον Οτε ληγει τελος του μηνος και ηδη αρχιζω και ψαχνω σε ποιον παροχο θα παω.Θα ηθελα να μου πει καποιος απο αργυρουπολη αν εχει καποια εμπειρια ωστε να αποφασισω το καλυτερο δυνατο!
SPANK Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Θα σου πουν αλλα παιδιά που ειναι αργυρούπολη και θα γνωρίζουν καλύτερα, πάντως απο θέμα ταχύτητας αν οντως κλειδώνεις στα 6mbps και πληρώνεις για 24αρα καλύτερα θα ηταν να βάλεις 6mbit και να μην πληρώνεις για 24 απο την στιγμή που ουτε καν τα πλησιάζεις. Αν δεν βαρίεσαι και έχεις χρόνο δώσε μας μια εικόνα απο το status του router να δούμε λιγο τα στοιχεία της γραμμής σου downstream, upstrean snr margin κτλπ να δουμε απο περιέργεια την γραμμή σου.
poulinos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Η αργυρουπολη παιρνει απο ηλιουπολη κτλ οποτε δεν εχει καλο ιντερνετ.ας παει κατευθειαν σε κανα πακετο 6 Mbit.πονεμενη περιοχη ειναι στο μεγαλυτερο κομματη της.για ακριβως οπως ειπε ο spank δωσε μας τα χαρακτηριστικα μεσα απο το ρουτερ και θα δουμε κανα 40+ attenuation.οτι εταιρεια και να βαλεις πανω κατω τα ιδια θα εισαι γιατι εισαι μακρια απο τον οτε ετσι και αλλιως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα