christs Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Αν δουλευει σε ερφοταξια, θα του προτεινα να παρει κανα τετοιο Link , γιατι αποδειγμενα και να πεσει απο καμια οροφη αντεχει, το πατησε το τρακτερ του θειου μου καποτε και δεν ενιωσε Jesus!! Αν ομως, θελει να παρει ενα κινητακι, καλυτερο απο το Ace, τοτε θα παρει το Neo V! Και αν δε βλεπει, ειπαμε, 1) υπαρχουν χιλιοι τροποι μεσω εφαρμογων για ρυθμιση φωτεινοτητας στο κινητο 2) υπαρχει ο οφθαλμιατρος 3) στα περιπτερα (και οχι μονο) πουλανε και φακους!
ronnie79 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Πρίν πάς στο περίπτερο να πάρεις φακούς πέρνα κ απο εδώ να πάρεις μία, θα σου χρειαστεί http://www.mobilepro.gr/product_info.php?products_id=215&ref=109
tsourakis13 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Πρίν πάς στο περίπτερο να πάρεις φακούς πέρνα κ απο εδώ να πάρεις μία, θα σου χρειαστεί http://www.mobilepro.gr/product_info.php?products_id=215&ref=109 Φίλε μου μακάρι να μας έσωνε μια τέτοια θήκη....Αν ξέρατε τι ακτινοβολία τρώμε κάθε μέρα στη μάπα, δεν θα αναφέρατε καν το sar...Κεραίες τηλεφωνίας, ασύρματα τηλέφωνα, κινητά, routers, κτλ.... Αν και εγώ νομίζω ότι είναι χειρότερα να χρησιμοποιείς τέτοια θήκη γιατί δεν επιτρέπει στην ακτινοβολία να "βγει" έξω άρα ο πομπός θα δουλεύει πολύ πιο ισχυρά για να βρει σήμα με αποτέλεσμα να κάνεις χειρότερη την κατάσταση...just saying... Α και στην τελική, μερικοί εδώ τι προσπαθείτε να αποδείξετε..!? Ότι το galaxy ace είναι καλύτερο από το neo v...? Μα καλά είστε σοβαροί...βγάλτε επιτέλους τα γυαλιά και μιλήστε λίγο σοβαρά...Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λόγος να πάρει κάποιος το ACE όταν στην ίδια τιμή παίζει το neo v και άλλα πολύ καλύτερα κινητά...Μην προσπαθείτε να αναδείξετε κάτι που είναι σε όλους τους τομείς κατώτερο...Εκτός αν δουλεύετε στην Samsung...Τότε πάω πάσο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα