Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy Ace ή Sony Ericsson Neo V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ηξερα οτι τα ελληνικα ειναι δυσκολη γλωσσα, αλλα τοσο πολυ;

Προφανως κανεις δε διαβασε οτι προτρεπω, αν δεν τον κουραζει η αθλια απο πλευρας φωτεινοτητας οθονη, να παρει το νεο στα 200.. Ουτε πως λεω οτι το νεο ειναι πιο γρηγορο στο μενου (αν και το touchwiz μου φαινεται πιο ευχρηστο/ευχαριστο;;

Εμενα ποναν τα ματια μου και κουραζονται σε υπερβολικο βαθμο με την οθονη του - κατι που το καθιστα αχρηστο - ξαναλεω - στα ματια μου.

Οποτε τι θες να μου πεις; Οτι εχει καλυτερη αναλυση αρα και καλυτερη οθονη;; Να πεισω τα ματισ μου οτι το νεο εχει φωτεινη οθονη κ δεν πρεπει να ποναν; Ελεος.

Οκ τωρα; Πιο λιανα αδυνατω να σας το κανω.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ηξερα οτι τα ελληνικα ειναι δυσκολη γλωσσα, αλλα τοσο πολυ;

Προφανως κανεις δε διαβασε οτι προτρεπω, αν δεν τον κουραζει η αθλια απο πλευρας φωτεινοτητας οθονη, να παρει το νεο στα 200.. Ουτε πως λεω οτι το νεο ειναι πιο γρηγορο στο μενου (αν και το touchwiz μου φαινεται πιο ευχρηστο/ευχαριστο;;

Εμενα ποναν τα ματια μου και κουραζονται σε υπερβολικο βαθμο με την οθονη του - κατι που το καθιστα αχρηστο - ξαναλεω - στα ματια μου.

Οποτε τι θες να μου πεις; Οτι εχει καλυτερη αναλυση αρα και καλυτερη οθονη;; Να πεισω τα ματισ μου οτι το νεο εχει φωτεινη οθονη κ δεν πρεπει να ποναν; Ελεος.

Οκ τωρα; Πιο λιανα αδυνατω να σας το κανω.

χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!! το απολαμβανω στ αληθεια!!!

αθλια απο πλευρας φωτεινοτητα η οθονη του Neo V.... Προφανως εγω, δεν ανηκω στο ειδος του ανθρωπου, αλλα στης γατας, γιατι για να εχω τη φωτεινοτητα στο Neo V στη μεση, και παλι να ειμαι ευχαριστημενος, προφανως ανηκω στο εξωγηινο ειδος.

Και μια φιλικη συμβουλη. Αν τα ματια σου δεν την παλευουν με τερμα τη φωτεινοτητα στο Neo V, τοτε μαλλον πρεπει να πας σε οφθαλμιατρο και να παραπονεθεις για ευκολη κοπωση του ματιου, και να σου γραψει και καποιο κωλυριο. Αυτο στο λεω σαν γιατρος!! Γιατι, εμας με ΜΙΣΗ φωτεινοτητα ρυθμιση δε μας ποναει ουτε το βλεφαρο! φιλικα :P

Δημοσ.

Βασικά λες

ζητημα να υστερει καπου. ειλικρινα ελεος.

αλλα οπως βλεπεις πιο πανω υστερει παντου

Επισης για την οθονη λες

Η οθονη, περαν της αναλυσης, ειναι πολυ καλυτερη και φωτεινη στο ace.

Το οποιο ειναι λάθος μιας και ειναι πολυ χειρότερη σε όλα εκτος της φωτεινοτητας

Τελος δεν τον προτρέπεις πουθενα να διαλέξει το neo απο το galaxy.

Μου φαινεται οτι εσυ δεν διαβασες αυτα που εγραψες...

Αν εγραφες μονο εσυ το παλικαρι θα καταλαβαινε οτι το galaxy ειναι λιγο καλυτερο με το neo v να ειναι λιγο πιο γρηγορο στο μενου αλλα με επιβλαβη για την υγεια οθονη

Αν εισαι επιθετηκος στον τροπο γραφης σου με χαρακτηρισμους γινεσαι στοχος να ξερεις...

ΥΓ. Αν σε πονανε τα ματια σου οταν κοιτας οθονη με χαμηλοτερο φωτισμο εχεις καποιο προβλημα και καλο θα ήταν να κανεις ενα τσεκ μιας και αυτο που σημβαινει ειναι το αντιθετο

edit: Αχαχαχ μου αρεσει που σκεφτηκα το ιδιο πραγμα με τον απο πανω για τα ματια σου

Δημοσ.

Το neo v με μια απλή εφαρμογή από το market μπορείς να την ανεβάσεις όσο θέλεις την φωτεινότητα.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η Sony Ericsson έκανε τέτοιο λάθος με τη φωτεινότητα σε αυτό το τηλέφωνο αλλά δεν είναι τίποτα που να μην διορθώνεται.Στο θέμα μας τώρα.Προτείνω το τηλέφωνο της υπογραφής μου.Με custom rom στα 1,8ghz κάνει παπάδες.Το έχω ένα μήνα με custom και πραγματικά κάνει τα πάντα πάρα πολύ γρήγορα χωρίς να έχω κανένα restart όλο αυτό το διάστημα.

Αποστολή από το Huawei X5 Pro με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

το χω δει το ace απο κοντα,και το συγκρινα με το δικο μου το ideos x5 pro

η οθονη του ειναι για γελια.

αν σκεφτεις οτι ο φιλος μου που το χει παρει και 280 το καλοκαιρι,ξινιζει λιγο :P

Δημοσ.

Συναδελφος Χρηστο; Να υποθεσω τελειωσες σε ξενογλωσσο πανεπιστημιο.

Το χ5 το χω δει με στοκ ρομ να σερνεται και πειραγμενο να πεταει. Με το oc δε σου τρωει μπαταρια τρελα;

Και τελος παντων για μενα αν υπαρχει η δυνατοτητα θα αξιζε το εξτρα 50αρακι γ καποια version του galaxy s.

Εκτος αν εχεις ορεξη να μπλεξεις με custom roms που το χ5 θα ηταν μια επιλογη (και ναι εχει μια χαρα οθονη)

Δημοσ.
Συναδελφος Χρηστο; Να υποθεσω τελειωσες σε ξενογλωσσο πανεπιστημιο.

Το χ5 το χω δει με στοκ ρομ να σερνεται και πειραγμενο να πεταει. Με το oc δε σου τρωει μπαταρια τρελα;

Και τελος παντων για μενα αν υπαρχει η δυνατοτητα θα αξιζε το εξτρα 50αρακι γ καποια version του galaxy s.

Εκτος αν εχεις ορεξη να μπλεξεις με custom roms που το χ5 θα ηταν μια επιλογη (και ναι εχει μια χαρα οθονη)

Με cm7 στα 1.8 που το έχω και με ένα 6ωρο στο wi-fi + 3 με 4 ώρες κανένα παιχνίδι της gameloft θέλει μια φορά τη μέρα φορτισμα.Πιστεύω ότι κρατάει πάρα πολύ σε σχέση με άλλα τηλέφωνα.Με πιο χαμηλή χρήση τις 3 με 4 μέρες τις βγάζει.Το χρησιμοποιώ σαν παιχνιδομηχανη αρκετά γιατί έχεις παιχνιδαρες και ενώ με μαμά ρομ κολλαγαν οι πιο πολλές με custom πετάνε και το gameplay πάει στα υψη.Μαζί με την 32άρα κάρτα που το έχω και τις σειρές από torrents που κατεβάζω με το κινητό καταλαβαίνεις ότι κάνει ότι και ένας κανονικός υπολογιστής γρήγορα και εύκολα.Τέλος η οθόνη στα 3.8 είναι ότι πρέπει.Παραπάνω θα ήταν δύσκολο στο χέρι να το κρατάς.

Δημοσ.

Συμφωνω σε ολα cyanogen mod ειχε περασει και ο γνωστος μου και το κινητο πετουσε. Απλως δεν τον ειχα ρωτησει πως τα πηγαινε η μπαταρια.. Οι χρονοι που γραφεις συγκριτικα με το ace απλα δεν υπαρχουν. Τ δικο σ κραταει 30-40% περισσοτερο. Επαναλαμβανω ομως πως σε στοκ ρομ εχει θεματακι και η αποδοση και η μπαταρια..

Η οθονη ειναι χορταστικη. Αλλα μη γραφεις πολλα, θα μας την πει ο γιατρος που δε ξερει πως γραφεται το κολλυριο.

offtopic: Για πες κανα καλο tower defense! εγω προτεινω τα grave defense hd, crystal defenders, lair defense, και μου διαφευγει ενα κορυφαιο που υπαρχει και σε iphone

Δημοσ.
Συμφωνω σε ολα cyanogen mod ειχε περασει και ο γνωστος μου και το κινητο πετουσε. Απλως δεν τον ειχα ρωτησει πως τα πηγαινε η μπαταρια.. Οι χρονοι που γραφεις συγκριτικα με το ace απλα δεν υπαρχουν. Τ δικο σ κραταει 30-40% περισσοτερο. Επαναλαμβανω ομως πως σε στοκ ρομ εχει θεματακι και η αποδοση και η μπαταρια..

Η οθονη ειναι χορταστικη. Αλλα μη γραφεις πολλα' date=' θα μας την πει ο γιατρος που δε ξερει πως γραφεται το κολλυριο.

offtopic: Για πες κανα καλο tower defense! εγω προτεινω τα grave defense hd, crystal defenders, lair defense, και μου διαφευγει ενα κορυφαιο που υπαρχει και σε iphone[/quote']

Τσεκαρε τα sentinel 3 και robo defence είναι κορυφή.Επίσης και το jelly defence έχει την πλάκα του και ας μην είναι τόσο σοβαρό.Εγώ το έχω ρίξει στα games της gameloft.Asphalt 6 τερματισμενο απίστευτο παιχνίδι.Επίσης 9mm,nova 2 hd,eternal legacy τερματισμένο σαν το final fantasy,dead space,backstab και τέλος αν το αντέχει το κινητό σου shadowgun και το απόλυτο modern combat 3.

Τέλος να αναφέρω και τα πιο έξυπνα παιχνίδια που έχουν βγει.Cut the rope,apparatus,where's my water και plant vs zombies που αξίζουν το λιγότερο από μια φορά τερματισμό.

Δημοσ.

Καλα εγω τι ειπα? Το neov ειναι πιο γρηγορο , δεν ειπα κατι αντιθετο

Απο εκει κ περα ο καθενας που αγοραζει ενα κινητο δεν κοιταει μονο αν ειναι λιγο πιο γρηγορο η εχει λιγο καλυτερη αναλυση

Αλλα μαλλον μερικοι εδω μεσα εχουν ιδιαιτερη εμπαθεια στο συγκεκριμενο κινητο κ βλεπουν μονο τα θετικα του.

Δημοσ.

Το galaxy ηταν fail απο την στιγμη που βγηκε. Επερνες πολυ καλυτερα κινητα με πολυ λιγοτερα χρηματα. Οσο περναει ο καιρος τοσο πιο fail γινετε. Η οθονη του θυμιζει σε ποιοτητα κατι παλια siemence και τα χρωματα ειναι λες και τα εχεις περασει με χλωρινη και ειναι λογικο αφου ειναι παλιας TFT τεχνολογιας αντιθετως με την LED-backlit LCD του neo V.

Οσο για τα πιο τεχνικα

To site που εδωσες εχει λάθος πληροφοριες στα win του galaxy.

Και τα 2 εχουν HSDPA οποτε πιανουν την ιδια ταχυτητα σε 3g (λες και οι εταιριες στην ελλαδα δινουν παραπανω data) και τα 2 εχουν wifi n οποτε παλι ιδιες ταχυτητες εχουν σε download

Μετα το galaxy εχει την μιση μνημη για εφαρμογες

την μιση ραμ

την μιση αναληση σε βιντεο rec

τις μισες καμερες (το neo v εχει και μπροστινη)

το μισο επεξργαση (δεν ειναι μονο τα 200mhz. Το cpy του galaxy ειναι ARM11 που σημαινει πολυ πιο αργος στα ιδια MHZ και δεν μπορει να παιξει και adobe flash)

την μιση gpu (o adreno 200 εχει πολυ λιγοτερες δυνατοτητες. Αυτο το 5 στο τελος ειναι σαν να συγκρινεις 250αρι με 650αρι μηχανακι)

Tα ειπε ολα ο φιλος orlox. Αν τα παραπανω χαρακτηριστικα, ομοιαζουν σαν μικρη διαφορα, για καποιον, τοτε εγω τι να πω, ναι, ειμαι εμπαθης υπερ του Neo V. :)

Δημοσ.

Αφου ομοιαζουν, πασο. Το θεμα ομως ειναι πως πρεπει ν κτλβουμε οτι τα specs δεν ειναι το παν σε μια συσκευη. Οσο για την οθονη, αλλος κοιταει περισσοτερο την αναλυση, αλλος τα χρωματα, τη φωτεινοτητα, τις γωνιες θεασης κτλ.

Να δεχτω οτι η υψηλοτερη αναλυση ειναι πλεονεκτημα, δε δεχομαι ομως οτι αποτελει το πιο ουσιωδες χαρακτηριστικο. Πχ επαγγελματιας που δουλευει σε εξωτερικους χωρους,.για παραδειγμα σε ερφοταξια, θα του προτεινατε την οθονη του νεο σαν καλυτερη;;;

Δημοσ.
Αφου ομοιαζουν' date=' πασο. Το θεμα ομως ειναι πως πρεπει ν κτλβουμε οτι τα specs δεν ειναι το παν σε μια συσκευη. Οσο για την οθονη, αλλος κοιταει περισσοτερο την αναλυση, αλλος τα χρωματα, τη φωτεινοτητα, τις γωνιες θεασης κτλ.

Να δεχτω οτι η υψηλοτερη αναλυση ειναι πλεονεκτημα, δε δεχομαι ομως οτι αποτελει το πιο ουσιωδες χαρακτηριστικο. Πχ επαγγελματιας που δουλευει σε εξωτερικους χωρους,.για παραδειγμα σε ερφοταξια, θα του προτεινατε την οθονη του νεο σαν καλυτερη;;;[/quote']

Αν διαβάσεις το πρώτο μου ποστ σε αυτό το νήμα θα δεις οτι γράφω για μια εφαρμογή που μπορείς να ανεβάσεις οσο θές την φωτεινότητα του neo v και να δείχνει τέλεια.Η sony έκανε το λάθος να έχει ως default πολύ χαμηλή τιμή φωτεινότητα στο neo v όπως και στο xperia mini.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...