Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy Ace ή Sony Ericsson Neo V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να πάρω ένα από τα δύο.

Πιο είναι καλύτερο και πιο λειτουργικό?

Τι διαφορές έχουν?

Γενικότερα πιο θα προτιμούσατε και γιατί?

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν υπάρχει καν σύγκριση ούτε λόγος διλήμματος ανάμεσα στα 2 κινητά φίλε μου.

Σε ΟΛΑ τα χαρακτηριστικα, απ την οθόνη και τη μνήμη ram, μέχρι τη φωτογραφική και τον επεξεργαστή το Neo V είναι καλύτερο.

Μεγάλα συν επίσης ότι θα πάρει επίσημα ics, όπως επίσης και η τιμή του.

Και παρ ότι αυτό είναι υποκειμενικό για μένα είναι και εμφανισιακά πολύ ομορφότερο.

Δημοσ.

Οπως τα ειπε ο προλαλησαντας ειναι ακριβως, περαν του θεματος της ομορφιας που οπως ειπαμε ειναι υποκειμενικο και εμενα μαρεσει πιο καλα το ace.... ^_^

Δημοσ.

Και γω το neο v προτεινω - πολυ καλα χαρακτηριστικα και value 4 money, απλα κοιταξε να το ψαχουλεψεις καλα πως ολα οκ οταν το πρωτοπαρεις διοτι ορισμενες παρτιδες οταν ειχε πρωτοβγει ειχαν κατι ψιλοθεματακια

Αποστολή από HTC Desire Z με τη χρήση Insomnia App v2.0

Δημοσ.

Σαν να συγκρινεις ποδηλατο με μηχανη ^^

Τόσο μεγάλη διαφορά? Δέν νομίζω...

Απλά, το ace είναι ομορφότερο κ λίγο καλύτερο ποιοτικά ενώ το neov είναι πιό γρήγορο

Κοίτα κ εδώ τα + -

http://www.compare-cellphones.org/Sony-Ericsson-Xperia-neo-V-vs-Samsung-Galaxy-Ace

Δημοσ.

Απλά, το ace είναι ομορφότερο κ λίγο καλύτερο ποιοτικά ενώ το neov είναι πιό γρήγορο

Κοίτα κ εδώ τα + -

http://www.compare-cellphones.org/Sony-Ericsson-Xperia-neo-V-vs-Samsung-Galaxy-Ace

παιδια, συγνωμη, αλλα μη μας τρελαινετε κιολας... στο λινκ που παρεθεσες, προσεξες καθολου σε ποσα υπερτερει το Neo?? ζητημα να υστερει καπου. ειλικρινα ελεος.

Δημοσ.

Κοίτα κ εδώ τα + -

Ναι, τόσο μεγάλη διαφορά.

Χαώδης.

Δεν είναι καλύτερο σε τίποτα το ace.

Δημοσ.

Η οθονη, περαν της αναλυσης, ειναι πολυ καλυτερη και φωτεινη στο ace. Επισης η μπαταρια και το UI. Σε λογισμικο ειμαι στο 2.2 οπου ειναι στο μενου πιο γρηγορο το neo, αλλα σε εφαρμογες ή στο navigator δε βλεπω διαφορα με το neo τις μανας μου. Δε ξερω τι γινεται αν το αναβαθμισω.

btw αυτη τη βδομαδα βγαινει η επιδοτηση μου, αν ενδιαφερεται καποιος για το ace στα 120 ας μου στειλει.

Η οθονη, περαν της αναλυσης, ειναι πολυ καλυτερη και φωτεινη στο ace. Επισης η μπαταρια και το UI. Σε λογισμικο ειμαι στο 2.2 οπου ειναι στο μενου πιο γρηγορο το neo, αλλα σε εφαρμογες ή στο navigator δε βλεπω διαφορα με το neo τις μανας μου. Δε ξερω τι γινεται αν το αναβαθμισω.

btw αυτη τη βδομαδα βγαινει η επιδοτηση μου, αν ενδιαφερεται καποιος για το ace στα 120 ας μου στειλει.

Δημοσ.

χμ μαλιστα... δηλαδη, για το ποια ειναι οθονη ειναι πολυ καλυτερη, δεν παιζει ρολο η αναλυση και ολα τα υπολοιπα, αλλα το ποια οθονη μπορει να ειναι λιγο πιο φωτεινη... νταξει το διαβασαμε κ αυτο.

Οσο για τα λογισμικα που αναφερεις, πρεπει να σε ενημερωσω οτι χμ, ειναι πολυ βασικο που το Neo V θα παρει την επισημη 4.0 .... καθολου ασχημα νομιζω. σε σχεση με το ace ειδικα.... wtf, τι καθομαι και κανω αυτη τη στιγμη, να επεξηγω γιατι το Neo ειναι κλασεις καλυτερο απο ace? ελεος.

οταν προτεινετε, καν τε το σωστα ρε παιδια.

Δημοσ.

Ασε τους κομπλεξισμους οταν λεω κατι δεν το κανω για δημιουργια εντυπωσεων. Αναφερθηκα στα πλεονεκτηματα που πιστευω πως εχει το ace. Εχω πχ που τα χω δουλεψει στην οικογενεια, με το neo και την ελλειψη φωτεινοτητας ποναν τα ματια μου απο ενα σημειο και μετα. Στα 200 ευρω αν καποιος δεν εχει θεμα με την οθονη και τα ματια του ας παρει το neo. Αλλα δε δεχομαι, οταν βλεπω εδω μπροστα μου το ace να ειναι, με επιλεγμενη τη μικροτερη δυνατη φωτεινοτητα, εμφανως πιο φωτεινο απο το neo στο τερμα! Και να πεταγεται ο καθενας να λεει το μακρυ και το κοντο του πως η αναλυση καθιστα την οθονη του νεο καλυτερη! Ελεος!

Δημοσ.

Ασε τους κομπλεξισμους οταν λεω κατι δεν το κανω για δημιουργια εντυπωσεων. Αναφερθηκα στα πλεονεκτηματα που πιστευω πως εχει το ace. Εχω πχ που τα χω δουλεψει στην οικογενεια, με το neo και την ελλειψη φωτεινοτητας ποναν τα ματια μου απο ενα σημειο και μετα. Στα 200 ευρω αν καποιος δεν εχει θεμα με την οθονη και τα ματια του ας παρει το neo. Αλλα δε δεχομαι, οταν βλεπω εδω μπροστα μου το ace να ειναι, με επιλεγμενη τη μικροτερη δυνατη φωτεινοτητα, εμφανως πιο φωτεινο απο το neo στο τερμα! Και να πεταγεται ο καθενας να λεει το μακρυ και το κοντο του πως η αναλυση καθιστα την οθονη του νεο καλυτερη! Ελεος!

μα οτι πεις εσυ φιλε μου, γιατι να διαφωνησω?? να αδειασω το δικο μου το κεφαλι για να γεμισω καποιου αλλου?? τελεια και παυλα το Ace ειναι ενα κινητο καλυτερο απο το Neo V. Και οποιος θα ρωτησει γιατι? απαντηθηκε. Εχει μεγαλυτερη φωτεινοτητα!!

Δημοσ.

αστον θελει να το πουλησει τωρα....

Το galaxy ηταν fail απο την στιγμη που βγηκε. Επερνες πολυ καλυτερα κινητα με πολυ λιγοτερα χρηματα. Οσο περναει ο καιρος τοσο πιο fail γινετε. Η οθονη του θυμιζει σε ποιοτητα κατι παλια siemence και τα χρωματα ειναι λες και τα εχεις περασει με χλωρινη και ειναι λογικο αφου ειναι παλιας TFT τεχνολογιας αντιθετως με την LED-backlit LCD του neo V.

Οσο για τα πιο τεχνικα

To site που εδωσες εχει λάθος πληροφοριες στα win του galaxy.

Και τα 2 εχουν HSDPA οποτε πιανουν την ιδια ταχυτητα σε 3g (λες και οι εταιριες στην ελλαδα δινουν παραπανω data) και τα 2 εχουν wifi n οποτε παλι ιδιες ταχυτητες εχουν σε download

Μετα το galaxy εχει την μιση μνημη για εφαρμογες

την μιση ραμ

την μιση αναληση σε βιντεο rec

τις μισες καμερες (το neo v εχει και μπροστινη)

το μισο επεξργαση (δεν ειναι μονο τα 200mhz. Το cpy του galaxy ειναι ARM11 που σημαινει πολυ πιο αργος στα ιδια MHZ και δεν μπορει να παιξει και adobe flash)

την μιση gpu (o adreno 200 εχει πολυ λιγοτερες δυνατοτητες. Αυτο το 5 στο τελος ειναι σαν να συγκρινεις 250αρι με 650αρι μηχανακι)

Οι επεξεργαστες δεν ειναι μονο τα

Δημοσ.

αστον θελει να το πουλησει τωρα....

Χαχαχα...δωσε...

τελεια και παυλα το Ace ειναι ενα κινητο καλυτερο απο το Neo V. Και οποιος θα ρωτησει γιατι? απαντηθηκε. Εχει μεγαλυτερη φωτεινοτητα!!

Eχω ενα κινητο (αρχαιο) το οποιο φωτιζει τοσο πολυ που το χρησιμοποιω για φακο και οταν με παιρνουν φωτιζει ολο το δωματιο. Πρεπει να ειναι πιο καλο απο το ace αφου εχει σιγουρα μεγαλυτερη φωτεινοτητα....ανταλλαζουμε με το ace?

Δημοσ.

Καλα ειμαστε σοβαροι? Πιστευει καποιος οτι μπορει να ειναι καλυτερο το ace? Καλυτερα να μην σχολιαζουν αυτοι που εχουν ενα απο τα δυο τηλεφωνο γιατι θα καραφλιασουμε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...