shooterg Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Γεια σας..εχω ενα pc που εχει τον επεξεργαστη: intel core 2 duo e7500 2.93 ghz 2.13 μεχρι ποσο μπορω να τον φτασω? απο ψυξη ειμαι ok Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Γεια σας..εχω ενα pc που εχει τον επεξεργαστη: intel core 2 duo e7500 2.93 ghz 2.13 μεχρι ποσο μπορω να τον φτασω? απο ψυξη ειμαι ok Τι είναι το bolded. Επίσης πες μας και μητρική & μνήμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shooterg Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 αυτα ειν: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Για αρχή βάλε το τελευταίο BIOS γιατί παίζει να είσαι τρεις εκδόσεις πίσω και να μην παίζει σωστά ο επεξεργαστής σου, on the first place Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shooterg Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 δηλαδη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Διάβασε όλες τις οδηγίες πρώτα -> http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3469#bios σε ενδιαφέρει να πας στο F5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisT13 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Πας στο σιτε της μητρικης σου βρισκεις το μοντελο και κατεβαζεις την τελευταια εκδοση.Για περισσοτερες πληροφοριες περιμενε και απαντησεις αλλοων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shooterg Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 το κατεβασα..μετα το εγκαθιστω η κατι τετιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Με δεδομένο ότι δεν ήξερες τι είναι bios και πώς αναβαθμίζεται (δεν το λέω για κακό, μην το παρεξηγήσεις) είσαι σίγουρος ότι θέλεις να κάνεις overclock? Yπάρχει κάποιος λόγος? Αν σου φαίνεται το pc σου αργό μπορεί να υπάρχουν άλλοι λόγοι που το κάνουν αργό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shooterg Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 θελω να το κανω overclock γιατι τα παιχνιδια λαγγαρουν (οχι τα online) γιατι εχω χαμηλο επεξεργαστη..η καρτα μου ειναι η ati 6750 2gb οποτε δν υπαρχει προβλημα απο την καρτα..δεν το ηξερα οτι πρεπει να κανω update το bios γιαυτο ροτησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Καλά, δεν είναι και κάνα θηρίο η κάρτα... για να την τραβάει τόσο πίσω ο επεξεργαστής. Τεσπα απλά έχε υπόψιν σου ότι αν δεν ξέρεις τι κάνεις μπορεί να καταστρέψεις τον επεξεργαστή σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shooterg Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 κατι ξερω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Michaels_V2 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 διαβασε το manual σου για bios update..αν δεν το εχεις Link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα