xristosa23 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 θελω να αρχισω στοιχημα στο ιντερνετ και εχω μια prepaid καρτα της Κυπρου!Καταθεση μου εχουν πει μπορω να κανω κανονικα αλλα για αναληψη δεν ξερω!εχω ακουσει πως πρεπει να στειλω ταυτοτητες και τετια!μεσω paypal μπορω να το κανω χωρις να στειλω φοτοτυπια της ταυτοτητας μου!δλδ να κανω τις συναλλαγες με paypal καινα μου βαζει αυτη τα λεφτα στην καρτα! ευχαριστω πολυ
green gordon Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Ναι αλλα και παλι θα πρεπει να στειλεις ταυτοτητα η διαβατηριο με φαξ η μειλ. Ρωτα στην εταιρεια που θα παιζεις μηπως εχει αλλαξει κατι. Για δικια σου ασφαλεια γινεται αυτο.
newtech Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 θελω να αρχισω στοιχημα στο ιντερνετ και εχω μια prepaid καρτα της Κυπρου!Καταθεση μου εχουν πει μπορω να κανω κανονικα αλλα για αναληψη δεν ξερω!εχω ακουσει πως πρεπει να στειλω ταυτοτητες και τετια!μεσω paypal μπορω να το κανω χωρις να στειλω φοτοτυπια της ταυτοτητας μου!δλδ να κανω τις συναλλαγες με paypal καινα μου βαζει αυτη τα λεφτα στην καρτα! ευχαριστω πολυ Φιλε μου ναι. Αναληψη σου ζητάνε αντίγραφο ταυτότητας. ΟΧΙ μεσω PAYPAL παλι το ΙΔΙΟ είναι! Η ταυτοποίηση γινετε για να εξακριβώσουν οτι εισαι αυτος που λες (για να μην παίρνεις ως 100 ονόματα το BONUS) και για την ηλικία σου. Ασε που PAYPAL δεν εχουν ολες (2-3 εχουν ολοι εχουν MONEYBOOKERS)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα