Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας μη στήνουμε στον τοίχο τους συνομιλητές επειδή τα γούστα τους διαφέρουν από τα δικά μας, ούτε και να τους μειώνουμε επειδή δεν έχουν δει όλες τις παραγωγές από τη δημιουργία της τηλεόρασης. Προσωπικά μου αρέσει να ακούω και την άλλη άποψη, ή την άποψη κάποιου εντελώς έξω από τα δικά μου κατατόπια. Αυτή είναι και η χαρά της συζήτησης και ο λόγος ύπαρξης ενός φόρουμ. :)

ΟΥΓΚ!!!

image.ashx?m=Fit&f=L2ZpbGVzLzEvbmV3X2ltYWdlcy8yMDExLTEyLTA0LzEyNS83OTE0Njc4LmpwZw%3D%3D&t=634585866657846060&w=581&h=432

• Απαντ. 698
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ωραία απάντηση, για moderator. :) 'Σχώρα με, δεν έχω μάθει ακόμα το χιούμορ σου! :lol:

Το καλωσόρισμα ήταν μωρέ. Ίσα ισα να σπάνει ο πάγος.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Όχι δεν είναι μούφα αλλά δε λέει και τίποτα ουσιαστικό. Απλά ο Lindelof εκτιμά ότι κάποια στιγμη το κανάλι που έχει και τα δικαιώματα θα ξανκάνει κάτι στο κόσμο του Lost, χωρίς τη δική του ανάμειξη. So what....

Δημοσ.

Σιγουρα θα έχει συνέχεια, γιατί ηταν η καλύτερη σειρά που παίχτηκε ποτέ στην τηλεόραση.

Με διαφορά από τις υπόλοιπες.

:devil: :devil: :devil:

Δημοσ.

Σιγουρα θα έχει συνέχεια, γιατί ηταν η καλύτερη σειρά που παίχτηκε ποτέ στην τηλεόραση.

Με διαφορά από τις υπόλοιπες.

:devil: :devil: :devil:

αυτο φανταζομαι το λεει καποιος που εχει δει ολες τις σειρες που εχουν παιχτει στη τηλεοραση ετσι??

Δημοσ.

Τα studios δεν τα ενδιαφερει αν μια σειρα ειναι καλή ή κακη

Τα ενδιαφερει αν ειναι game changing και δημιουργει το γνωστο watercooler talk

Απο αυτη την αποψη φυσικα θα κοιταξουν αν μπορουν να αρμεξουν και αλλο την αγελαδα που λεγεται Λοστ που σε αυτο το ειδος οντως ειναι αν οχι Νο1, μεσα στις 3 σημαντικοτερες (βασικα στην τελευταια 20ετια μονο το Xfiles θυμαμαι να κανει τοσο ντορο)

Δημοσ.

Σε αυτο που λες Νο 1 είναι. Ούτε καν τα x-files δεν δημιουργήσαν τον ντόρο που δημιούργησε το Lost. Τώρα, απο το έχω κανει πολύ ντόρο και συζητάνε όλοι για μένα μέχρι το είμαι πολύ καλός υπάρχει ένα λογικό άλμα. (Δεν αναφέρομαι σε σενα DKNI)

Δημοσ.

Με πόση διαφορά? Σε κλίμακα απο 1 έως 100 για παράδειγμα?

Κάτσε να τη μετρήσω...

Με πολυυυυυυυύ μεγάλη διαφορά !

αυτο φανταζομαι το λεει καποιος που εχει δει ολες τις σειρες που εχουν παιχτει στη τηλεοραση ετσι??

Οχι βέβαια, εχω πολύ σημαντικότερα πράγματα να κάνω από το να παρακολουθώ όλη μέρα σειρές .

Δημοσ.

Οχι βέβαια, εχω πολύ σημαντικότερα πράγματα να κάνω από το να παρακολουθώ όλη μέρα σειρές .

και καλα κανεις..

αλλα η σκεψη...εχω δει 3 σειρες..η μια μου αρεσε περισσοτερο..αρα ειναι η καλυτερη σειρα που εχει παιχτει στη τηλεοραση..ειναι παραλογη..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...