Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπράβο συντονισμός! Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα την ξεχώριζε και κάποιος άλλος, ανάμεσα σε τόσες εκατοντάδες σκηνές.

Γενικώς στο πρώτο κύκλο πολλές από τις συζητήσεις που συμμετέχει ο Λοκ είναι απίστευτα καλογραμμένες, σχεδόν για σεμινάριο. Απλά η συγκεκριμένη μου έμεινε περισσότερο, και για να έμεινε και σε σένα κάποιος λόγος θα υπάρχει. ϊσως έτσι το ήθελε ο Τζέικομπ ;)

• Απαντ. 698
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

αντι για μπραβο πιστευω πως πρεπει να ρχησεις να φωναζεις goal!!!!αφου την κατασταση με το λοστ την εχεις αναγει σε οπαδηλικη τελειως..οπως και πολλοι αλλοι..

Συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιο σου. Αν είναι δυνατόν να πάρουμε διδάγματα από το Lost. Την σειρά που έθεσε νέα στάνταρ εξαπάτησης τα οποία πιστεύω πως πολύ δύσκολα θα ξεπεραστούν. Γιατί μιλάμε για μια σειρά που ξεκίνησε καθαρά ως μυστηρίου με ψευτοεπιστημονικές προεκτάσεις για να καταντήσει μια αηδία στην οποία το μεγάλο μυστικό ήταν ένας υπονομος που κατέληγε σε μια λίμνη και ένα πώμα που συμβόλιζε το όριο μεταξύ καλού και κακού! Έλεος δηλαδή!

Για κάποιος από εμάς το Lost ήταν οι ατελείωτες συζητήσεις στα διαφορά forum σχετικά με τα μυστήρια του νησιού. Τα νούμερα, το πρόβλημα με τις γεννήσεις, οι Άλλοι, τα πειράματα, το ταξίδι στο χρόνο, τα παράδοξα, οι εναλλακτικές πραγματικότητες κτλ. Και ναι, αυτό το ταξίδι ήταν υπέροχο. Η Ιθάκη όμως ήταν μια μαλακία και μισή. Ξενερωμα μέχρι τέλους και χαζοθεωριες για θεότητες και μάχη μεταξυ καλού και κακού.

Δημοσ.

Για κάποιος από εμάς το Lost ήταν οι ατελείωτες συζητήσεις στα διαφορά forum σχετικά με τα μυστήρια του νησιού. Τα νούμερα, το πρόβλημα με τις γεννήσεις, οι Άλλοι, τα πειράματα, το ταξίδι στο χρόνο, τα παράδοξα, οι εναλλακτικές πραγματικότητες κτλ. Και ναι, αυτό το ταξίδι ήταν υπέροχο. Η Ιθάκη όμως ήταν μια μαλακία και μισή. Ξενερωμα μέχρι τέλους και χαζοθεωριες για θεότητες και μάχη μεταξυ καλού και κακού.

Ακόμα και αν η Ιθάκη ήταν μαλακία (υποθετικά), αυτό δε σημαίνει ότι το ταξίδι δε μπορούσε να προσφέρει πολλά. Το κατά πόσο έγιναν αντιλήπτα σε κάποιον αυτά έχει να κάνει καθάρα με τον ίδιο. Αν δε κέρδισες απολύτως τίποτα τότε δε φταίει το ταξίδι (που όπως ο ίδιος λες ήταν υπέροχο). Μη τα ισοπεδώνουμε όλα.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Δείτε το επεισόδιο των Simpsons S13E18 - Beware My Cheating Bart.

O Homer κολλάει με τη σειρά "Stranded" (Lost). Πολύ γέλιο!

Δημοσ.

από τις πιο βαρετές σειρές που έχω παρακολούθηση ποτε είναι το lost, με το ζόρι έφτασα να τελειώσω την πρώτη season μπας και αποχτήσει κάποιο ενδιαφέρον αλλα τίποτα απλά έχασα μερικές ώρες από την ζωή μου :-(

Δημοσ.

από τις πιο βαρετές σειρές που έχω παρακολούθηση ποτε είναι το lost, με το ζόρι έφτασα να τελειώσω την πρώτη season μπας και αποχτήσει κάποιο ενδιαφέρον αλλα τίποτα απλά έχασα μερικές ώρες από την ζωή μου :-(

Από τη δευτερη σεζον απόκτησα μεγαλη αγαπη γιατι και γω το εβλεπα οχι και κατι το ιδιαιτερο τη πρωτη σεζον!

Δημοσ.

:shock: :shock: :shock:

Δε μας λες καμια σειρουλα που να μην είναι τοοοσο βαρετή οσο το Λοστ, για να καταλάβουμε τι σ' αρέσει !

Δημοσ.

Από την Κυριακή θα ξεκινήσει το Βήμα νομίζω να δίνει τα dvd με τις seasons του Lost για όποιον ενδιαφέρεται.

Δημοσ.

Για το Lost το έχω ξαναπεί. Τις δύο πρώτες σεζόν να δει κάποιος (όχι όλα τα επεισόδια) και το τελευταίο. Οπότε δεν χρειάζονται όλα τα dvd. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αν το Super Natural είχε σταματήσει στις 5 σεζόν, θα έκανε πλάκα από την κορυφή.

Δημοσ.

Ας λενε. Ολοι χαρηκαμε το ταξιδι μεχρι καποιο σημειο. Η αληθεια ομως ειναι οτι τα ποιοτικα του στανταρ ειναι πολυ πολυ χαμηλα σε σχεση με τις σειρες που ειναι πραγματικα μεγαθηρια. Οποιος δεν το βλεπει αυτο, απλα δεν εχει δει τις σειρες που πρεπει. Το ιδιο ισχυει και για τον καρπετοπουλο και τον καθε καρπετοπουλο.

Ποιες ειναι αυτες οι σειρες μεγαθηρια? Συμφωνω μαζι σου αλλά πες και ποιες εννοεις για να δω αν συμφωνω και στο 2ο κομματι....

Ενταξει για τον Καρπετοπουλο δεν χρειαζεται να σχολιασω καν. Το οτι δεν εχει δει αλλες σειρες και ανακηρυσσει το Lost, αυτο που εχει δει δηλαδη, καλυτερη σειρα απο τις αλλες, ε τελειωνει το θεμα εκει.

Ο Καρπετόπουλος είναι άλλη μία περίεργη ιστορία. Είναι ο μόνος αθλητικογράφος του οποίου τα άρθρα μπορώ να διαβάσω ακόμα και τώρα που δεν με ενδιαφέρει καθόλου το ελληνικό ποδόσφαιρο - όπως και του Παπαδογιάννη. Η αλήθεια είναι ότι γράφει ωραία, αλλά κάποια στιγμή, και ενώ διάβαζα ένα συναρπαστικό άρθρο του για τον τελικό του Wimbledon του 2008, είδα ένα πολύ παρόμοιο άρθρο κάποιου ξένου αρθρογράφου. Από ένα σημείο και μετά παρατήρησα ότι τα άρθρα του ήταν πάντα από κάπου ξεσηκωμένα.

Δεν ανακαλυψες και την Αμερικη. :rolleyes: :mrgreen:

Ο Καρπετοπουλος στην προσπαθεια του να το παιξει παντογνωστης το κανει ΔΙΑΡΚΩΣ αυτο και μαζευει πληροφοριες, για θεματα που δνε κατεχει, απο γνωστες του αντικειμενου και μετα τα συνθετει και τα παρουσιαζει ως δικες του αποψεις με ενα στυλ δασκαλου που ξερει τα παντα.

Πολλες φορες φτανει και στο αλλο ακρο και ξεχναει να συγκαλυψει/τροποποιησει τις αποψεις ωστε να μην μοιαζουν τοσο πολυ με αυτες του αρχικου ανθρωπου που τα υποστηριξε, και ετσι εχουμε ενα γεγονος copy paste.

Τοσο copy paste μαλιστα, ωστε μια φορα οι αποψεις του για εναν αγωνα ηταν ιδες με εναν ξενο αναλυτη στην αναλυση ενος αγωνα τσαμπιονς λιγκ αλλά το κακο ηταν οτι ο ξενος αναλυτης ειχε υποπεσει σε ενα τεραστιο λαθος χρηζοντας σκορερ εναν παικτη που δεν σκοραρε και το ιδιο λαθος το επανελαβε και ο Καρπετοπουλος!! Ωστε απορρησα: δεν ειδε καν τον αγωνα?? Τελικως το λαθος του αρχικου αναλυτη ηταν τυπογραφικο και διορθωθηκε. Φυσικα οταν σχολιασα το περιστατικο, με τροπο ακρως φασιστικο το μηνυμα μου διεγραφη(απο τον Καρπετοπουλο, απο την σελιδα που φιλοξενουσε τις αποψεις του Καρπετοπουλου δεν ξερω απο ποιον, παντως διεγραφη).

Η ουσια ειναι οτι ο Καρπετοπουλος το παιζει παντογνωστης ενω δεν ειναι σε καμια περιπτωση και "λαοπλανει" πολλους επειδη γραφει με ωραιο τροπο.

Δημοσ.

rabesatratana : Τουλάχιστον τον Κάρπετ δεν τον πληρώνεις.Ενώ τον άκη τον έχεις πληρώσει χρυσό για να σε παραμυθιάζει.

Δημοσ.

rabesatratana : Τουλάχιστον τον Κάρπετ δεν τον πληρώνεις.Ενώ τον άκη τον έχεις πληρώσει χρυσό για να σε παραμυθιάζει.

Τον πληρωνα για να σχολιαζει το Euro πριν αρκετα χρονια μαζι με τον Πανουτσο. Αν και τοτε ηταν μια ωραια συντροφια μετα τα ματς και μου αρεσαν ως εκπομπη. Ειχαν και τον πρωτοτυπο και πολυ ευρηματικο και ρεαλιστικο/αληθινο τιτλο "Δεν αντεχεται το 50-50" και ηταν μια αναλαφρη εκομπη.

Αυτο με τον Ακη δεν το επιασα τι εννοεις καθως απεχω αυστηρως απο τις εξελιξεις εδω και καμποσα χρονια. Προφανως εννοεις τον Τσοχατζοπουλο που σε εναν τιτλο πηρε το ματι μου οτι παει φυλακη αλλά αυτα με αφηνουν αδιαφορο και το ολο point μου ειναι οτι ποτέ δεν με παραμυθιασε γιατι τους πολιτικους δεν τους πιστευω εξ ορισμου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...