Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mια ματια στα ξενα φορουμ δειχνει οτι το κοινο που ευχαριστηθηκε το τελος(ή οι τελευταιες σεζον γενικα) ηταν περισσοτερο 1 στους 10 παρα 50/50.

Παρε και ενα sample 300k ατομων.

http://graphtv.kevinformatics.com/tt0411008

Αν πάρεις ως δημογραφικό δείγμα το Imdb (το οποίο παίρνει το site που παρέθεσες), τότε το τέλος του Lost βαθμολογήθηκε με 8.0/10.0, ως μέσο όρο από 5159 χρήστες.
Από που προκύπτει επομένως ότι μόνο 1/10 "ευχαριστήθηκε" το τέλος; :P

• Απαντ. 698
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μα στο διαγραμμα αυτό βλέπω rating 8/10 για το τελευταίο επεισοδιο !!!

To οποιο σε ενα τοσο μεγαλο δειγμα, ειναι ενα χαος κατω σε σχεση με τον μεσο ορο των s1-2-3. Αν λαβεις υπ'οψην και το τεραστιο fanbase καθως και τους "τηλεορασακηδες" που ψηφησαν, τοτε η πραγματικη βαθμολογια ειναι εντελως διαφορετικη.

Αν πάρεις ως δημογραφικό δείγμα το Imdb (το οποίο παίρνει το site που παρέθεσες), τότε το τέλος του Lost βαθμολογήθηκε με 8.0/10.0, ως μέσο όρο από 5159 χρήστες.

Από που προκύπτει επομένως ότι μόνο 1/10 "ευχαριστήθηκε" το τέλος; :P

Oμοιως.  :P

Δημοσ.

To οποιο σε ενα τοσο μεγαλο δειγμα, ειναι ενα χαος κατω σε σχεση με τον μεσο ορο των s1-2-3. Αν λαβεις υπ'οψην και το τεραστιο fanbase καθως και τους "τηλεορασακηδες" που ψηφησαν, τοτε η πραγματικη βαθμολογια ειναι εντελως διαφορετικη.

Oμοιως.  :P

Αυτό που είναι εύκολο να καταλάβει κανείς είναι ότι στο φινάλε ψηφισαν περίπου 5000 άτομα, πολύ περισσοτεροι από οποιοδήποτε άλλο επεισόδιο και αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να ρίξει το μέσο όρο. Αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να συμφωνήσεις ότι από το 8/10 έως το 1/10 είναι τεράστια απόσταση.

Δημοσ.

Αυτό που είναι εύκολο να καταλάβει κανείς είναι ότι στο φινάλε ψηφισαν περίπου 5000 άτομα, πολύ περισσοτεροι από οποιοδήποτε άλλο επεισόδιο και αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να ρίξει το μέσο όρο. Αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να συμφωνήσεις ότι από το 8/10 έως το 1/10 είναι τεράστια απόσταση.

Αυτο που ειναι ευκολο να καταλαβει κανεις ειναι πως η βαθμολογια που πηρε το τελευταιο επεισοδιο (οπως και οι τελευταιες σεζον) ηταν χαμηλοτερη των τριων πρωτων σεζον?? Ωραια? Ωραια.

Επισης πρεπει να καταλαβεις την επιδραση που εχει η fanbase σε βαθμολογιες. Ψαξου λιγο, εχουν γραφτει πολλα αρθρα επι του θεματος.

Ακομα, η τηλεθεαση του lost επεφτε συνεχως οσο προχωρουσε η σειρα. Πολυς κοσμος την εκοψε και οχι τυχαια. Μπορεις λοιπον να καταλαβεις απο ποιους βγαινει το 8/10 του τελευταιου επεισοδιου.

Τελος η συγκριση 8/10 με 1/10 ειναι εντελως λανθασμενη. Αλλο πραγμα το ενα, αλλο το αλλο.

Για να μην παρεξηγηθω, το lost ηταν και ειναι σειραρα, απλα καπου στο τελος το εχασαν οι σεναριογραφοι. Το εχουν παραδεχτει και οι ιδιοι αλλωστε.

Δημοσ.

Αυτο που ειναι ευκολο να καταλαβει κανεις ειναι πως η βαθμολογια που πηρε το τελευταιο επεισοδιο (οπως και οι τελευταιες σεζον) ηταν χαμηλοτερη των τριων πρωτων σεζον?? Ωραια? Ωραια.

Παρ'όλα αυτά είναι μια αρκετά καλη βαθμολογία.

Επισης πρεπει να καταλαβεις την επιδραση που εχει η fanbase σε βαθμολογιες. Ψαξου λιγο, εχουν γραφτει πολλα αρθρα επι του θεματος.

Και η fanbase του Lost είναι αρκετά μεγάλη.

Ακομα, η τηλεθεαση του lost επεφτε συνεχως οσο προχωρουσε η σειρα. Πολυς κοσμος την εκοψε και οχι τυχαια. Μπορεις λοιπον να καταλαβεις απο ποιους βγαινει το 8/10 του τελευταιου επεισοδιου.

Λογικό και πιστεύω το ίδιο θα ισχύει και για άλλες μεγάλες σειρές που τράβηξαν πολύ. Αλλά μην υποτιμάς και το ρόλο του downloading στην πτώση της τηλεθέασης.

Τελος η συγκριση 8/10 με 1/10 ειναι εντελως λανθασμενη. Αλλο πραγμα το ενα, αλλο το αλλο.

Για να μην παρεξηγηθω, το lost ηταν και ειναι σειραρα, απλα καπου στο τελος το εχασαν οι σεναριογραφοι. Το εχουν παραδεχτει και οι ιδιοι αλλωστε.

Πάντως το 1/10 είναι ιδιαιτέρως υπερβολικό, και θεωρώ ότι το 50/50 που είπα εγώ στην αρχή είναι πολύ πιο κοντά στην πραγματικότητα.

Δημοσ.

Μπορεί να μου πει κάποιος από αυτούς που δεν τους άρεσε το τέλος του Λοστ, ποιας σειράς το τέλος τους άρεσε ?

Breaking Bad : το τέλος του δεν ήταν και τίποτα το ιδιαίτερο.

Το BrBa που ουσιαστικά το τέλος είναι τα 3 τελευταία επεισόδια.

Και επειδή πιο κάτω λέτε για βαθμολογίες, τα επεισόδια στο IMDb έχουν: 10(!) με 55.000 ψήφους, 9,6 με 15.000 και 9,9 με 40.000.

Δηλαδή τι παραπάνω ήθελες εσύ για να το θεωρήσεις ιδιαίτερο; 

Δημοσ.

Το BrBa που ουσιαστικά το τέλος είναι τα 3 τελευταία επεισόδια.

Και επειδή πιο κάτω λέτε για βαθμολογίες, τα επεισόδια στο IMDb έχουν: 10(!) με 55.000 ψήφους, 9,6 με 15.000 και 9,9 με 40.000.

Δηλαδή τι παραπάνω ήθελες εσύ για να το θεωρήσεις ιδιαίτερο; 

Είναι προσωπική μου άποψη.

Δημοσ.

Είναι προσωπική μου άποψη.

Μα δεν κατέκρινα την άποψη σου, απλά σε ρώτησα από περιέργεια να μου πεις τι παραπάνω περίμενες 

Δημοσ.

Παρ'όλα αυτά είναι μια αρκετά καλη βαθμολογία.

Και η fanbase του Lost είναι αρκετά μεγάλη.

Λογικό και πιστεύω το ίδιο θα ισχύει και για άλλες μεγάλες σειρές που τράβηξαν πολύ. Αλλά μην υποτιμάς και το ρόλο του downloading στην πτώση της τηλεθέασης.

Πάντως το 1/10 είναι ιδιαιτέρως υπερβολικό, και θεωρώ ότι το 50/50 που είπα εγώ στην αρχή είναι πολύ πιο κοντά στην πραγματικότητα.

Δες ποσες σειρες εχουν πανω απο 8 στο imdb και θα καταλαβεις γιατι δεν ειναι καθολου καλη βαθμολογια.

Aκομα και το prison break που ειχε 1 εξαιρετικη σεζον, 1 μετρια και 2 αθλιες εχει 8.6 συνολικα, την ιδια βαθμολογια με το lost δηλαδη.

Τις βαθμολογιες στο imdb να τις κοιτας συγκριτικα και οχι ως απολυτα νουμερα γιατι ξεγελιεσαι.

Και για να καταλαβεις το ποσο δεν ειναι καλη βαθμολογια για σειρα το 8.6 του imdb (ποσο μαλλον το 8 του τελικου επεισοδιου) δες το παρακατω link.

http://www.imdb.com/search/title?num_votes=5000,&sort=user_rating,desc&start=101&title_type=tv_series

Υπαρχουν 145 σειρες με 8.6 και πανω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...