Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι και ξαναρωτάω, για ποιο λόγο να ξεκινήσει κάποιος μια σειρά ξέροντας ότι δε θα την τελειώσει; (από τη στιγμή που λες ξεκίνα την αλλά μην την τελειώσεις). Ποιο το νόημα να δει 3-4 σεζόν;

Απο ότι βλέπω έχεις κολλήσει.

Καταρχάς ήταν μια άποψη και μάλιστα ελαφρώς χιουμοριστικη.

Κατά δεύτερον αν κάποιος θέλει να δει ολόκληρη την σειρά ας το κάνει. Απλά μετά από ένα σημείο αρχίζει ο κατήφορος όπως σε πάρα πολλές αλλες σειρές πχ Dexter που αναφέρθηκε και παραπάνω, Supernatural κτλ.

Εγώ παιδιά την κάνω από το θέμα καθώς δεν έχω να προσφέρω κάτι άλλο. Over and out.

• Απαντ. 698
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κατά δεύτερον αν κάποιος θέλει να δει ολόκληρη την σειρά ας το κάνει. Απλά μετά από ένα σημείο αρχίζει ο κατήφορος όπως σε πάρα πολλές αλλες σειρές πχ Dexter που αναφέρθηκε και παραπάνω, Supernatural κτλ.

Εγώ παιδιά την κάνω από το θέμα καθώς δεν έχω να προσφέρω κάτι άλλο. Over and out.

Δεν έχω κολλήσει με το Lost, ούτε αν κάποιος θελήσει να το δει όλο κτλ. Το "πρόβλημα" μου ήταν για ποιό λόγο γενικά να προτείνεις να αρχίσει κάποιος μια σειρά και να μην την τελειώσει. Αλλά άμα το είπες μεταξύ σοβαρού και αστείου ok.

Δημοσ.

Δεν έχω κολλήσει με το Lost, ούτε αν κάποιος θελήσει να το δει όλο κτλ. Το "πρόβλημα" μου ήταν για ποιό λόγο γενικά να προτείνεις να αρχίσει κάποιος μια σειρά και να μην την τελειώσει. Αλλά άμα το είπες μεταξύ σοβαρού και αστείου ok.

Γιατί μπορεί να μην είναι σαν εσένα, να του αρέσει κ να την τελειώσει την σειρά...ΥΓ: πραγματικά είμαι περίεργος να μάθω ποιες σειρές έχεις τελειώσει.
Δημοσ.

Γιατί μπορεί να μην είναι σαν εσένα, να του αρέσει κ να την τελειώσει την σειρά...ΥΓ: πραγματικά είμαι περίεργος να μάθω ποιες σειρές έχεις τελειώσει.

Δεν κατάλαβες τι θέλω να πω. Απλά κάποιες σειρές που στην πορεία κουράσανε και έπρεπε να είχανε σταματήσει νωρίτερα (Dexter, Supernatural) ή είχανε χάλια τέλος (Lost), δε θα κάτσω να πω στον άλλον δες Dexter μέχρι 4η σεζόν και Supernatural μέχρι 5η ή ξεκίνα το Lost αλλά μη δεις το τέλος. Υπάρχουν άπειρες σειρές, για ποιο λόγο να πεις σε κάποιον να ξεκινήσει μια σειρά λέγοντας του μην την τελειώσεις;

Ένας φίλος μου πριν 2 βδομάδες μου είπε θα ξεκινήσω Lost, του είπα θα σ' αρέσει και θα πορωθείς, αλλά το τέλος είναι χάλια και θα ξενερώσεις. Δεν του είπα ούτε "μην το δεις είναι γτπ", ούτε "δες το και σταμάτα το στην 4η σεζόν". Του είπα απλά τη γνώμη μου πάνω στο Lost και τον άφησα να κάνει ό,τι θέλει.

ΥΓ: Δεκάδες σειρές έχω τελειώσει, πολύ σπάνια σταματάω σειρά.

Δημοσ.

Το ιδιο κανω και εγω.Προχθες ξεκινησα για τριτη φορα το dexter απο την αρχη και ειναι σαν να το βλεπω πρωτη φορα.Τοσο εξαιρετικη σε ολους τους τομεις.Με τα παιδια που το βλεπω τους ειπα μετα την τεταρτη που ειναι η κορυφαια σεζον οι υπολοιπες 4 δεν βλεπονται οποτε μπορειτε να πειτε οτι η σειρα τελειωσε στην τεταρτη σεζον(καθολου κακο τελος) και να αγνοησετε τις υπολοιπες 4 αθλιες σεζον.Το τι θα κανουν επιλογη τους.Ετσι και με το λοστ.Μεχρι 4 σεζον ελεγε τρελα.Μετα ουτε ηξεραν τι εγραφαν οι σεναριογραφοι.

Δημοσ.

Eχετε αναρωτηθει ποτε οτι μετα την 4 σεζον η σειρα περεμεινε μια χαρα αλλα δεν αρεσε σε εσας η θεματολογια? Η οτι δεν καταλαβατε αυτα που εδειχναν?

• Like 1
Δημοσ.

Eχετε αναρωτηθει ποτε οτι μετα την 4 σεζον η σειρα περεμεινε μια χαρα αλλα δεν αρεσε σε εσας η θεματολογια? Η οτι δεν καταλαβατε αυτα που εδειχναν?

Οχι.

• Like 2
Δημοσ.

Το καλο σεναριο ειναι αντικειμενικο.Οταν κατι ειναι τοσο μπερδεμενο που ουτε οι σεναριογραφοι δεν ξερουν τι να απαντησουν καταλαβαινουμε οτι η σειρα εχει παρει την κατω βολτα

Δημοσ.

Το καλο σεναριο ειναι αντικειμενικο.Οταν κατι ειναι τοσο μπερδεμενο που ουτε οι σεναριογραφοι δεν ξερουν τι να απαντησουν καταλαβαινουμε οτι η σειρα εχει παρει την κατω βολτα

Γι αυτο σου λεω! Πολυ ξεκαθαρο ηταν και εκατομμυρια το καταλαβαν!

Δημοσ.

Ο 1/10 ισως να του αρεσε αυτο το τελος.Οι υπολοιποι απογοητευτηκαν οπως ηταν λογικο.

Δημοσ.

Συμφωνώ. Εκατομμύρια κατάλαβαν ότι οι σεναριογράφοι έγραφαν ότι ήθελαν και ότι το τέλος ήταν μια μαλακια και μισή!

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεί να μου πει κάποιος από αυτούς που δεν τους άρεσε το τέλος του Λοστ, ποιας σειράς το τέλος τους άρεσε ?

Ξεκινάω εγώ, που με ικανοποιήσε το τέλος του Λοστ.

X-files : δεν είχε καν τέλος

Dexter : άθλιο τέλος, δεν έμεινε κανεις ικανοποιημένος αντικειμενικά.

Prison Break : μετά το δεύτερο κύκλο δεν βλεπόταν.

Carnivale: εξίσου άθλιο τέλος με το Dexter

Breaking Bad : το τέλος του δεν ήταν και τίποτα το ιδιαίτερο.

Σχεδόν όλες οι κορυφαίες σειρές δεν είχαν "καλό" τέλος και αυτό οφείλεται στο ότι είχαν ανεβάσει τόσο ψηλά τον πήχη, ώστε ούτε οι ίδιοι δεν μπόρεσαν να τον προσπεράσουν. Εξαίρεση ίσως το the Wire που δεν μπορώ να έχω άποψη από τη στιγμή που δεν το έχω δει (σε αντίθεση με κάποιους άλλους που έχουν άποψη για όλα ).

Οσο για το Λοστ, μια ματιά στα ξένα φορουμ δείχνει ότι ο κοσμος είναι 50/50 και όχι 1/10 όπως έγραψε ένας φίλος πιο πάνω.

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεί να μου πει κάποιος από αυτούς που δεν τους άρεσε το τέλος του Λοστ, ποιας σειράς το τέλος τους άρεσε ?

Ξεκινάω εγώ, που με ικανοποιήσε το τέλος του Λοστ.

X-files : δεν είχε καν τέλος

Dexter : άθλιο τέλος, δεν έμεινε κανεις ικανοποιημένος αντικειμενικά.

Prison Break : μετά το δεύτερο κύκλο δεν βλεπόταν.

Carnivale: εξίσου άθλιο τέλος με το Dexter

Breaking Bad : το τέλος του δεν ήταν και τίποτα το ιδιαίτερο.

Σχεδόν όλες οι κορυφαίες σειρές δεν είχαν "καλό" τέλος και αυτό οφείλεται στο ότι είχαν ανεβάσει τόσο ψηλά τον πήχη, ώστε ούτε οι ίδιοι δεν μπόρεσαν να τον προσπεράσουν. Εξαίρεση ίσως το the Wire που δεν μπορώ να έχω άποψη από τη στιγμή που δεν το έχω δει (σε αντίθεση με κάποιους άλλους που έχουν άποψη για όλα ).

Οσο για το Λοστ, μια ματιά στα ξένα φορουμ δείχνει ότι ο κοσμος είναι 50/50 και όχι 1/10 όπως έγραψε ένας φίλος πιο πάνω.

Mια ματια στα ξενα φορουμ δειχνει οτι το κοινο που ευχαριστηθηκε το τελος(ή οι τελευταιες σεζον γενικα) ηταν περισσοτερο 1 στους 10 παρα 50/50.

Παρε και ενα sample 300k ατομων.

http://graphtv.kevinformatics.com/tt0411008

Δημοσ.

Mια ματια στα ξενα φορουμ δειχνει οτι το κοινο που ευχαριστηθηκε το τελος(ή οι τελευταιες σεζον γενικα) ηταν περισσοτερο 1 στους 10 παρα 50/50.

Παρε και ενα sample 300k ατομων.

http://graphtv.kevinformatics.com/tt0411008

Μα στο διαγραμμα αυτό βλέπω rating 8/10 για το τελευταίο επεισοδιο !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...