vsl Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Ρε συ, εγώ γράφω σε θέμα που έχει σχεση με το Lost. Δε μπαινω σε θέματα άλλων σειρων να γράψω οτι δε μου άρεσαν και να την πω σε οποιον τους αρεσουν. Θα μπορουσα να μπαινω σε θεματα 30 σειρων που δε μου άρεσαν και να την λεω στους fan. Φανταζεσαι τι θα γινοταν τοτε ? Λιγο μυαλό δε βλάπτει !!! Όσο δικαίωμα έχει κάποιος που του άρεσε να γράφει εδώ πόσο γαμάτο ήταν, άλλο τόσο έχει και κάποιος που δεν του άρεσε να γράφει πόσο χάλια ήταν. Δε βλέπω κάπου το κακό να μπεις σε θέμα σειράς που δε σου αρέσει και να πεις την άποψη σου
leepap Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Αλλο να πεις τι γνώμη σου για τη σειρά και άλλο να πεις τη γνώμη σου για αυτούς που την παρακολουθούν. Τότε να μπαίνουμε όλοι οι "λοστάκιδες" στα θέματα άλλων σειρών και να γράφουμε κάτι τέτοιο : - Καλα μεγαλε λεμε , ολη η υφηλιος ασχολειται με την σειρα μας. - Τερμα σου λεω , αλλαξε τους κανονες του παιχνιδιου, τιποτα πια δεν θα ειναι ιδιο με τα απο αυτην -Πανικος στα φορουμ ,πηρε το ιντερνετ φωτια λεμε -Τα σπαμε , ηδονιζομαι Η φυλη των λοστακηδων
bluesattack Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Μα φιλτατε εδω δεν μιλαμε για μια απλη σειρα αλλα για ενα κοινωνικο φαινομενο με παγκοσμιες προεκτασεις.Μην ξεχνας οτι σαν το Lost δεν ειναι τιποτα .Λογικο δεν ειναι να υπαρχει ευρυτερος σχολιασμος αυτη της τηλεοπτικης κουλτουρας που αλλαξε τα δεδομενα σε παγκοσμιο επιπεδο ?
vsl Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Πω πω όντως ήταν πολύ σκληρό αυτό που είπε. Λογικό να σε 'θιξε. Ψύχραιμα το πήρες πάντως, εγώ θα 'χα στείλει ήδη 3 δικάβαλα κάτω από το σπίτι του.
DKNI Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Όσο δικαίωμα έχει κάποιος που του άρεσε να γράφει εδώ πόσο γαμάτο ήταν, άλλο τόσο έχει και κάποιος που δεν του άρεσε να γράφει πόσο χάλια ήταν. Δε βλέπω κάπου το κακό να μπεις σε θέμα σειράς που δε σου αρέσει και να πεις την άποψη σου Οταν μπαίνεις πάνω απο μια φορά σε ενα τοπικ, λες 15 φορές την άποψη σου προσπαθώντας να την πεις/πείσεις τους άλλους ασε μας ρε φίλε που ειναι λογικο Ειλικρινά τι ανάγκη επιβεβαίωσης εχει κάποιος τελοςπάντων για να μπαίνει πάνω απο μια φορά σε τοπικ σειράς που λέει οτι δεν του αρέσει και να γράφει γράφει γράφει. Η εχει ανάγκη αυτοεπιβεβαίωσης η απλα γουστάρει τη σειρα και νιώθει προδομένος απο τη κατάληξη Ειδικα οταν κάποιος κάνει 30 ποστς για σειρα και λέει οτι είδε μονο το 20% ε αυτο κατι δείχνει ρε φίλε Αλήθεια, αν ψάξω τα τοπικ άλλων σειρών θα βρω πάλι 10-15 ποστ απο τους ίδιους χρήστες που να λένε 15 φορές ποσο δεν τους αρέσουν (εκτος αν μου πείτε οτι σας αρέσουν όλες οι σειρές εκτός Λοστ)?? Και μιλάμε για σειρα που εχει τελειώσει χρονια ετσι; Μπαίνετε και σε άλλες σειρές 3-4 χρονια μετα να πείτε οτι δεν σας άρεσαν; 3
leepap Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Μα φιλτατε εδω δεν μιλαμε για μια απλη σειρα αλλα για ενα κοινωνικο φαινομενο με παγκοσμιες προεκτασεις.Μην ξεχνας οτι σαν το Lost δεν ειναι τιποτα .Λογικο δεν ειναι να υπαρχει ευρυτερος σχολιασμος αυτη της τηλεοπτικης κουλτουρας που αλλαξε τα δεδομενα σε παγκοσμιο επιπεδο ? Πιο τρολ πεθαινεις :eek: Πω πω όντως ήταν πολύ σκληρό αυτό που είπε. Λογικό να σε 'θιξε. Ψύχραιμα το πήρες πάντως, εγώ θα 'χα στείλει ήδη 3 δικάβαλα κάτω από το σπίτι του. Δεν ήταν σκληρό. Μ@λ@κία ήταν .
vsl Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Οταν μπαίνεις πάνω απο μια φορά σε ενα τοπικ, λες 15 φορές την άποψη σου προσπαθώντας να την πεις/πείσεις τους άλλους ασε μας ρε φίλε που ειναι λογικο Ειλικρινά τι ανάγκη επιβεβαίωσης εχει κάποιος τελοςπάντων για να μπαίνει πάνω απο μια φορά σε τοπικ σειράς που λέει οτι δεν του αρέσει και να γράφει γράφει γράφει. Η εχει ανάγκη αυτοεπιβεβαίωσης η απλα γουστάρει τη σειρα και νιώθει προδομένος απο τη κατάληξη Ειδικα οταν κάποιος κάνει 30 ποστς για σειρα και λέει οτι είδε μονο το 20% ε αυτο κατι δείχνει ρε φίλε Αλήθεια, αν ψάξω τα τοπικ άλλων σειρών θα βρω πάλι 10-15 ποστ απο τους ίδιους χρήστες που να λένε 15 φορές ποσο δεν τους αρέσουν (εκτος αν μου πείτε οτι σας αρέσουν όλες οι σειρές εκτός Λοστ)?? Και μιλάμε για σειρα που εχει τελειώσει χρονια ετσι; Μπαίνετε και σε άλλες σειρές 3-4 χρονια μετα να πείτε οτι δεν σας άρεσαν; Δεν είπα ότι είναι λογικό αυτό που λες, είπα απλά να πεις την άποψη σου (ως απάντηση στο "εγώ δεν μπαίνω σε θέμα σειράς που δε μου αρέσει"). Τα πιο πολλά μηνύματα σ' αυτό το topic (ειδικά στις τελευταίες σελίδες) είναι troll, καζούρα κτλ. Δεν υπάρχει κανα μήνυμα να προσβάλει κάποιον που λέει ότι του αρέσει το Lost, οπότε το να τον πειράζει κάποιον το τι λέει ο καθένας μεταξύ σοβαρού και αστείου, δεν είναι και τόσο λογικό. Στα άλλα δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί δε συμμετέχω σ΄αυτά που λες Δεν ήταν σκληρό. Μ@λ@κία ήταν . Μαλακία και ηλιθιότητα ήταν αυτό που έγραψες πριν πατήσεις επεξεργασία. Αυτό που έγραψε ο άλλος λέγεται καζούρα
bluesattack Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Πιο τρολ πεθαινεις :eek: Δεν ήταν σκληρό. Μ@λ@κία ήταν . Για να μην το πολυκουραζουμε το θεμα.Οτι θελει θα γραφει ο καθενας στο θεμα , αρκει ναμην ειναι υβριστικο (αν θεωρεις οτι ειναι τετοιο, υπαρχει κουμπακι που λεγεται αναφορα )Εκτος αν σε βαλαμε μπαστακα,πορτιερη.Η εφερες το θεμα απο το σπιτι.Η επειδη ειναι η αγαπημενη σου σειρα πρεπει να δειχνουμε ολοι καποιο αρρωστημενο σεβασμο. Eνταξει ?
leepap Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Μαλακία και ηλιθιότητα ήταν αυτό που έγραψες πριν πατήσεις επεξεργασία. Αυτό που έγραψε ο άλλος λέγεται καζούρα Για να μην το πολυκουραζουμε το θεμα.Οτι θελει θα γραφει ο καθενας στο θεμα , αρκει ναμην ειναι υβριστικο (αν θεωρεις οτι ειναι τετοιο, υπαρχει κουμπακι που λεγεται αναφορα )Εκτος αν σε βαλαμε μπαστακα,πορτιερη.Η εφερες το θεμα απο το σπιτι.Η επειδη ειναι η αγαπημενη σου σειρα πρεπει να δειχνουμε ολοι καποιο αρρωστημενο σεβασμο. Eνταξει ? Tι έγινε ? Θιχτήκαμε ?
bluesattack Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Καθολου.Απλα διαπιστωνω οτι δεν εχεις καμμια αισθηση χιουμορ.Οποτε σου απαντησα σοβαρα και εγω. 1
DeadOrganPlayer Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Μάγκες τι πιστεύετε ότι συμβολίζουν οι αριθμοί? 2
vsl Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Μάγκες τι πιστεύετε ότι συμβολίζουν οι αριθμοί? Λογικά είναι victim or perpetrator. Το ψάχνει ακόμα ο Μπεν/Χάρολντ 1
skiabox Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 DKNI : Προτείνω την καλή λύση του ignore οπότε αμέσως έχεις συζητήσεις πολύ πιο όμορφες στα thread που παρακολουθείς, χωρίς τον 'θόρυβο' των επαγγελματιών trolls.
bluesattack Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Τραβατε με και ας κλαιω Αφιερωμενο σε οσους παρακολουθουν/συμμετεχουν σε αυτο το thread για να ενημερωθουν για το lost
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα