V for Vagelis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Το lost άλλαξε την βιομηχανία της τηλεόρασης. Μπορει να μην ηταν κάποιο καλλιτεχνικό αριστούργημα, ηταν όμως game changer σειρα. Οπως παλιότερα το xfiles Και κυρίως ηταν η πρώτη σειρα που έβαλε την Internet community τοσο δυνατά στο παιχνίδι Η διάδοση του Lost στην κοινότητα του ιντερνετ βέβαια έγινε κατά βάση από το το κόσμο και τους φανς, λόγω φόρουμς και τόρρεντ, και όχι τοσο απο τους ίδιους τους παραγωγούς... Επίσης ήταν από τις πρώτες σειρές από τύχη, γιατί συνέπεσε με την εποχή που οι νέες dsl ταχύτητες το επέτρεψαν καθώς και με την ραγδαία αύξηση της μαζικής χρήσης του dsl. Πάντως δεν ήταν η μόνη σειρά που εξαπλώθηκε λόγω ίντερνετ πριν καμια 10ρια χρόνια. Πχ βλέπε Battlestar Galactica, House, Prison Break, 24 κλπ. Αρα ίσως όχι και τόσο game changer τελικά... τουλάχιστον όχι από μόνη της. Υπήρχε δεν υπήρχε το Λοστ, στα ίδια θα ήμασταν πιστεύω τώρα. 1
DeadOrganPlayer Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 On behalf of the DeGroots, Alvar Hanso, and all of us at the Dharma Initiative, thank you, namaste, and good luck. 1
Pa0ki Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Η διάδοση του Lost στην κοινότητα του ιντερνετ βέβαια έγινε κατά βάση από το το κόσμο και τους φανς, λόγω φόρουμς και τόρρεντ, και όχι τοσο απο τους ίδιους τους παραγωγούς... Επίσης ήταν από τις πρώτες σειρές από τύχη, γιατί συνέπεσε με την εποχή που οι νέες dsl ταχύτητες το επέτρεψαν καθώς και με την ραγδαία αύξηση της μαζικής χρήσης του dsl. Πάντως δεν ήταν η μόνη σειρά που εξαπλώθηκε λόγω ίντερνετ πριν καμια 10ρια χρόνια. Πχ βλέπε Battlestar Galactica, House, Prison Break, 24 κλπ. Αρα ίσως όχι και τόσο game changer τελικά... τουλάχιστον όχι από μόνη της. Υπήρχε δεν υπήρχε το Λοστ, στα ίδια θα ήμασταν πιστεύω τώρα. Αυτό
DKNI Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δεν το σκεφτηκαν.Δεν ειπα οτι ηταν πανεξυπνοι οι παραγωγοι του lost ? Λογικα θα εκατσαν ενα βραδυ και θα σκεφτηκαν τι λειπει , η τελωσπαντων πως θα πουλαγαν αυτο το πραγμα που υποτιθεται οτι ηταν σεναριο , αν υπηρχε τετοιο δηλαδη. Κατι διαδραστικο θα σκεφτηκε καποιος .Το ιντερνετ θα ειπε καποιος αλλος.Το τρολλαρισμα εχω ακουσει οτι πουλαει θα πεταξε ενας τριτος.Αυτο ηταν !.Αρα? Που ειναι η διαφωνια? Αν καταλαβες καλα δεν σχολιασα την γνωμη σου για το ιδιο το Λοστ αλλα την αρνηση σου οτι το Λοστ επηρεσε την αμερικανικη τηλεοπτικη βιομηχανια ΥΓ. Μονο ως υπερβολη μπορω να θεωρησω οτι ειλικρινα πιστευεις οτι το Λοστ σχεδιαστηκε τοσο ευκολα οσο περιγραφεις ΥΓ2. Γιατι κατι μου λεει οτι τα πρωτα χρονια ησουν φανατικος και το εχεις γυρισει στην αντιδραση λογω απογοητευσης στο τελος? Η διάδοση του Lost στην κοινότητα του ιντερνετ βέβαια έγινε κατά βάση από το το κόσμο και τους φανς, λόγω φόρουμς και τόρρεντ, και όχι τοσο απο τους ίδιους τους παραγωγούς... Επίσης ήταν από τις πρώτες σειρές από τύχη, γιατί συνέπεσε με την εποχή που οι νέες dsl ταχύτητες το επέτρεψαν καθώς και με την ραγδαία αύξηση της μαζικής χρήσης του dsl. Πάντως δεν ήταν η μόνη σειρά που εξαπλώθηκε λόγω ίντερνετ πριν καμια 10ρια χρόνια. Πχ βλέπε Battlestar Galactica, House, Prison Break, 24 κλπ. Αρα ίσως όχι και τόσο game changer τελικά... τουλάχιστον όχι από μόνη της. Υπήρχε δεν υπήρχε το Λοστ, στα ίδια θα ήμασταν πιστεύω τώρα. Δεν εχεις πιασει τι εννοω με την χρηση του Internet 24 βλεπαμε πριν το Λοστ οπως και Angel και Friends. Εννοω την χρηση του Internet ωστε να μπουν οι φανατικοι στην πριζα και να σχολιαζουν 24/7 τις θεωριες συνομωσιες. Εκμεταλλευτηκε ενα παγκοσμιο μεσο για να προωθησει και να εκμεταλλευτει εμπορικα το Λοστ Εχουμε δει παμπολλες σειρες που προσπαθουν να αντιγραψουν το μυστηριο και το fan commitment του Λοστ απο τοτε, ολες με αποτυχια. Ναι λοιπον, ηταν game changer (το Prison Break που στον πρωτο κυκλο ειχε αρκετα μεγαλο αντικτυπο βγηκε 1 χρονο μετα το Λοστ) Απο αυτη λοιπον την αποψη - Το Λοστ πιθανως σε αλλη εποχη να μην ηταν τοσο πετυχημενο - Πιθανως αν δεν υπηρχε το Λοστ, θα επαιρνε την θεση του καποιο αλλο - Ομως τελικα, στο δικο μας timeline, το Λοστ ειναι αυτο που δημιουργησε ουσιαστικα ενα καινουριο vertical business στην βιομηχανια της τηλεορασης οποτε απλα δεχτειτε το Ειναι αλλο, συζητησιμο το αν το Λοστ ηταν καλη σειρα και εντελως αλλο το να αρνειται κανεις την επιδραση που ειχε το Λοστ στις σειρες που βλεπουμε 2
liakos18 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Εγώ είμαι από αυτούς που το είδαν όταν είχε πια τελειώσει όλο και να σας πω την αλήθεια από ένα σημείο και μετά δεν κατάλαβα/θυμάμαι τι έγινε...
KilliK Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 μην ανησυχεις, ουτε οι ιδιοι οι σεναριογραφοι της σειρας καταλαβανε/θυμουνται τι εγινε... 4
vasioula1 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 εγώ ακόμα δεν το είδα είχε βάλει η ΝΕΤ νομίζω (;; κάποια επεισόδια του και από τον τίτλο νόμιζα πως ήταν όντως σειρά με ναυαγούς χωρίς μεταφυσικές αναφορές στο τέλος του επεισοδίου που είδα και ενώ φαινόταν ρεαλιστικό, κάτι εμφανίστηκε μέσα στο δάσος (δε θυμάμαι λεπτομέρειες) που διαπίστωνες ότι είναι κάτι μεταφυσικό και το παράτησα εκεί
Fotis13 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 On behalf of the DeGroots, Alvar Hanso, and all of us at the Dharma Initiative, thank you, namaste, and good luck. τετοια λες και μας εχεις τρελανει! Καλα το αλλο ανεκδοτο που εχετε βρει ενα κλισε το μαρκετινγκ και το κολατε οπου σας κατεβει στο κεφαλι εχει καταντησει βαρετο . Τι μαρκετινγκ και αηδιες βαλε οσο μαρκετιγκ θες τοσα χρονια μετα να συζητιεται σειρα με τοςους πολλους ορκισμενους φιλους και εχθρους Δεν γινεται . Αν δεν ηταν επος μονο με θαυμα θα το πετυχαινε. Στατιστικα η πλειοψηφια των ορκισμενων εχθρων αφορα κυριως τους πρωην φανατικους της σειρας που ελιωναν στα φορουμ αναλυοντας μεχρι και το κομμα στους διαλογους και επειδη δεν τους αρεσε υο τελος βαρεσαν υστερια σαν την απατημενη γκομενα. Σιγα μην εβλεπα εγω αδιαφορη σειρα τοσους κυκλους και στο τελος να καθομαι να τα χωνω και στο νετ ... Ουτε καν. Sent from my ipad4 using Insomnia 1
rwmi Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 σειρά επανάσταση απλά αυτό όσοι δεν το βλέπατε real time δεν μπορείτε να καταλάβετε 1
bluesattack Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 ΥΓ2. Γιατι κατι μου λεει οτι τα πρωτα χρονια ησουν φανατικος και το εχεις γυρισει στην αντιδραση λογω απογοητευσης στο τελος? Φυσικα και οχι.Ειδα μια σεζον , στα μισα της δευτερης το σταματησα.Δεν θα το συνεχιζα ακομα και αν με πληρωναν . Και ο λογος που το εφτασα μεχρι την μεση ηταν γιατι απλα με ειχε παρει ο υπνος και το dvd επαιζε. όσοι δεν το βλέπατε real time real time δεν βλεπω ποτε καμμια σειρα.Δεν εχω την υπομονη να περιμενω , 6, 8 ,10 χρονια
linuslost Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 ΥΓ2. Γιατι κατι μου λεει οτι τα πρωτα χρονια ησουν φανατικος και το εχεις γυρισει στην αντιδραση λογω απογοητευσης στο τελος? Φυσικα και οχι.Ειδα μια σεζον , στα μισα της δευτερης το σταματησα.Δεν θα το συνεχιζα ακομα και αν με πληρωναν . Και ο λογος που το εφτασα μεχρι την μεση ηταν γιατι απλα με ειχε παρει ο υπνος και το dvd επαιζε. όσοι δεν το βλέπατε real time real time δεν βλεπω ποτε καμμια σειρα.Δεν εχω την υπομονη να περιμενω , 6, 8 ,10 χρονια Τότε τι μας πρηζεις, αφού έχεις δει μόνο μιάμιση σεζόν???Επίσης πως μπόρεσε να σε πάρει ο ύπνος ενώ έβλεπες λοστ ένας θεός ξέρει.. Πες ότι δεν είναι του γούστου σου κ τελείωνε.
Backpacker Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 σειρά επανάσταση απλά αυτό όσοι δεν το βλέπατε real time δεν μπορείτε να καταλάβετε Αυτό είναι όλη η ουσία...όσοι την είδαν στο τέλος μαζεμένα όλα τα επεισόδια μαζί δεν πρόκειται ποτέ να καταλάβουν τι ήταν το Lost... 1
bluesattack Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Nα μην καταθεσω δηλαδη την τραυματικη μου εμπειρια ? Πολυ μυστηριοι ειστε εσεις οι φαν Αυτό είναι όλη η ουσία...όσοι την είδαν στο τέλος μαζεμένα όλα τα επεισόδια μαζί δεν πρόκειται ποτέ να καταλάβουν τι ήταν το Lost... Ισως ειναι καλυτερα να το βλεπεις ρεαλ ταιμ.Ωσπου να περασει μια εβδομαδα (?) εχεις ξεχασει τι εχεις δει.Και τωρα αν ρωτησω καποιον ουτε που θα θυμαται τι εχει δει.Αμφιβαλλω αν μπορει να κανει μια μικρη περιληψη της σειρας.
Backpacker Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Nα μην καταθεσω δηλαδη την τραυματικη μου εμπειρια ? Πολυ μυστηριοι ειστε εσεις οι φαν Ισως ειναι καλυτερα να το βλεπεις ρεαλ ταιμ.Ωσπου να περασει μια εβδομαδα (?) εχεις ξεχασει τι εχεις δει.Και τωρα αν ρωτησω καποιον ουτε που θα θυμαται τι εχει δει.Αμφιβαλλω αν μπορει να κανει μια μικρη περιληψη της σειρας. Λάθος είσαι...αν δεν βλέπεις μια σειρά ριαλ τάιμ δεν μπορείς να καταλάβεις στο τέλος αν ήταν καν καλή η σειρά σαν σύνολο...αν τα βλέπεις μαζεμένα τα επεισόδια στα καπάκια τότε τα άσχημα επεισόδια χάνονται...ακόμα και το HIMYM να βάλω σε κάποιον να δει τώρα μαζεμένα τα επεισόδια στο τέλος θα πει ότι ήταν καλή σειρά...μια σειρά που στο τελικό ρεζουμέ το 40% των επεισοδίων της ήταν χάλια (σχεδόν όλα από τις τελευταίες 4 σεζόν δλδ) Το Lost ήταν όλες οι θεωρίες που έκανες στο τέλος κάθε επεισοδίου...μόνο να ξεχάσει τι έγινε μέσα στην βδομάδα δεν μπορούσες γιατί έγραφες και διάβαζες για αυτό στα φόρα...το συζητούσες με τους φίλους σου στα φοιτητόσπιτα σας. Για αυτό σου λέω ότι δεν μπορείτε να καταλάβετε τι ήταν το Lost..και δεν το λέω ελιτίστικα προς θεού..το λέω απλά και ωμά με ρεαλισμό. Το Lost δεν ήταν τα 50 λεπτά της μια μέρας την εβδομάδα..ήταν οι αναλύσεις και οι θεωρίες των επόμενων 6 ημερών μέχρι το επόμενο επεισόδιο. ΥΓ Ακόμα και τα αφιερώματα σε ραδιοφωνικές εκπομπές με τα τηλεφωνήματα για να πούμε και μεις την θεωρία μας. ΥΓ 2 Επίσης το Lost ήταν από τις ελάχιστες σειρές που είχε τεράστιο ποσοστό των θεατών του να είναι ενεργοί..δλδ να το ψάχνουν μετά από κάθε επεισόδιο και να το συζητάν...δεν είχε δλδ απλά casual τηλεθεατές όπως έχει το GoT αυτή την στιγμή πχ που ένα τεράστιο κομμάτι τους βλέπει απλά τα επεισόδια και δεν ασχολείται ξανά μαζί τους μεσοβδόμαδα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα