Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοιταξε και εγω οταν τελειωσε δεν ημουν και κατα τρελαμενος. Και μετα εκατσα και το ειδα ξανα απο την αρχη, χωρις τα διαλλειματα  μηνων μεταξυ της καθε σαιζον, και σε συντονο χρονικο διαστημα και οταν το τελειωσα για δευτερη φορα τοτε αποφασισα οτι ειναι οτι καλυτερο εχω δει ( και μαλιστα για πρωτη φορα αγορασα ολο το πακετο σε blueray). Πολλα πραγματα που ειχες δωσει λιγη σημασια αναδεικνιονται και για αλλα αποκτας μια διαφορετικη οπτικη γωνια και στο τελος ολο αυτο το κενο που ενιωσαν καποιοι απλα δεν υπαρχει. 

Το lost δεν ειναι τιποτα αλλο παρα ενα υπεροχο ταξιδι, μια καταπληκτικη ιστορια με μερικους σπουδαιους χαρακτηρες που ερμηνευτηκαν απο καποιους εξαιρετικους ηθοποιους.

Οκ αναγνωριζω οτι δεν ειμαι απολυτα αντικειμενικος μιας και ανηκω στους ενθερμους φαν :-D

• Like 4
  • 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 698
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σαν σήμερα προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο από την καλύτερη ίσως σειρά όλων των εποχών ή έστω μία από τις καλύτερες όλων των εποχών. Πέρασαν 10 χρόνια και ακόμα το κενό που μου άφησε αυτή η σειρά δεν μπόρεσε μέχρι στιγμής καμία άλλη σείρα να μου το αναπληρώσει.

• Like 3
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σαν σήμερα προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο από την καλύτερη ίσως σειρά όλων των εποχών ή έστω μία από τις καλύτερες όλων των εποχών. Πέρασαν 10 χρόνια και ακόμα το κενό που μου άφησε αυτή η σειρά δεν μπόρεσε μέχρι στιγμής καμία άλλη σείρα να μου το αναπληρώσει.

Εθεσε τις βασεις για ολες τις μετεπειτα σειρες  και  αποτελει ακομα και σημερα σημειο αναφορας .Σε οσους δεν αρεσε δεν σας χαλασε xD

Το ιερό τοτέμ όλων των σειρών και υπεράνω κριτικής μάγκες...

Oριστε το λεει και ο δασκαλος και ας μην το πιστευει .

Δημοσ.

Σχετικά με το Lost το έβλεπα από Day 1. Επεισόδιο εβδομάδα εβδομάδα και αναμονή wtf μεταξύ των κύκλων. Επίσης χάζευα με τις ώρες στα διάφορα φόρουμ, διάβαζα όλες τις πιθανές και απίθανες θεωρίες, τις συζητούσα με φίλους, κάναμε βραδιές προβολής Lost κτλ.

Και ναι το "ταξιδι" ήταν ωραίο αλλά το τέλος ήταν μάπα. Κάτι σαν το Matrix που για εμένα υπάρχει μόνο το πρώτο. Έτσι και στο Lost απλά το τέλος δεν υπάρχει για εμένα. Όπως επίσης και οι δημιουργοί του και όλα τα υπόλοιπα "δημιουργηματα" τους.

Δημοσ.

Δεν ξερεις εσυ. Το Lost ηταν το καλυτερο στα παντα και οποιος λεει το αντιθετο ειναι gay με συνδρομο down και aids.

• Like 1
Δημοσ.

<p>Δεν ξερεις εσυ. Το Lost ηταν το καλυτερο στα παντα και οποιος λεει το αντιθετο ειναι gay με συνδρομο down και aids.</p>

ισχυει :)

Sent from my iPhone5 using Insomnia

Δημοσ.

Εθεσε τις βασεις για ολες τις μετεπειτα σειρες  και  αποτελει ακομα και σημερα σημειο αναφορας .Σε οσους δεν αρεσε δεν σας χαλασε xD

Tι εθεσε αυτη η μπερδεψοπατατα ? Τις βασεις ? LOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Κατι κουλτουριαρηδες μου θυμιζει αυτο , που ψαχνουν (και φυσικα ανακαλυπτουν) σε ολες τις ταινιες να βρουν επιρροες απο την ταδε ταινια, τον ταδε αγαπημενο τους σκηνοθετη κλπ.

Δημοσ.

Και όμως τόσα χρονια μετα να που εισαι εδω και το συζητάς

Δεν βλέπω κάποιο άλλο τοπικ για σειρα που εχει τελειώσει χρονια

Το lost άλλαξε την βιομηχανία της τηλεόρασης. Μπορει να μην ηταν κάποιο καλλιτεχνικό αριστούργημα, ηταν όμως game changer σειρα. Οπως παλιότερα το xfiles

Και κυρίως ηταν η πρώτη σειρα που έβαλε την Internet community τοσο δυνατά στο παιχνίδι

• Like 4
Δημοσ.

To ομολογω ,προσφερεται για τρολαρισμα.Οπως ολα τα υπερεκτιμημενα προιοντα.Μα τις βασεις ??  :-D

Και κυρίως ηταν η πρώτη σειρα που έβαλε την Internet community τοσο δυνατά στο παιχνίδι

Σιγα την καινοτομια .Μαρκετινγκ λεγεται και εχει ανακαλυφθει εδω και χρονια

Eξαλλου στο παρελθον τους εχω παραδεχθει τους παραγωγους.Για μενα   κορυφαιοι , επιασαν πραγματικα τον παλμο της τηλεοπτικης κοινης γνωμης.Τους φανταζομαι κιολας να σκανε στα γελια μετα απο καθε επιτυχημενη σεζον  :-D

Δημοσ.

Και όμως τόσα χρονια μετα να που εισαι εδω και το συζητάς

Δεν βλέπω κάποιο άλλο τοπικ για σειρα που εχει τελειώσει χρονια

Μπορεί όμως να φταίει το ότι οι υπόλοιποι ικανοποιήθηκαν από τις σειρές που είδαν και δεν νιώθουν την ανάγκη να ψάχνουν νόημα, σε κάτι που δεν έβγαζε, ακόμα και μετά από τόσο καιρό ώστε να νιώθουν πως δεν σπατάλησαν άδικα το χρόνο τους! 

Δημοσ.

To ομολογω ,προσφερεται για τρολαρισμα.Οπως ολα τα υπερεκτιμημενα προιοντα.Μα τις βασεις ?? :-D

Σιγα την καινοτομια .Μαρκετινγκ λεγεται και εχει ανακαλυφθει εδω και χρονια

Eξαλλου στο παρελθον τους εχω παραδεχθει τους παραγωγους.Για μενα κορυφαιοι , επιασαν πραγματικα τον παλμο της τηλεοπτικης κοινης γνωμης.Τους φανταζομαι κιολας να σκανε στα γελια μετα απο καθε επιτυχημενη σεζον :-D

Όλα αυτα που είχαν ανακαλυφθεί χρονια (ιντερνετ=μάρκετινγκ? επαιζε πριν το Λοστ αυτο? για πες καμία σειρα), γιατι δεν τα εκμεταλλεύτηκαν άλλες σειρές χρονια; Ντρέπονταν;

Αν ειλικρινά δεν βλέπεις διαφορα στο τοπίο των αμερικανικών τηλεοπτικών σειρών πριν και μερα το Λοστ - άσχετα αν θεωρείς καλο η μαλακια το Λοςτ - ουτε καν τους δεκάδες επίδοξους κλωνους τοτε haters gonna hate

Μπορεί όμως να φταίει το ότι οι υπόλοιποι ικανοποιήθηκαν από τις σειρές που είδαν και δεν νιώθουν την ανάγκη να ψάχνουν νόημα, σε κάτι που δεν έβγαζε, ακόμα και μετά από τόσο καιρό ώστε να νιώθουν πως δεν σπατάλησαν άδικα το χρόνο τους!

Ναι, αυτο ειναι. Όλες οι άλλες σειρές ικανοποίησαν, μια μονο δεν ικανοποίησε γιαυτο το ψάχνουν όλοι

Το dexter ας πούμε ικανοποίησε στο τελος

Εχεις δικιο, και εγω οταν μια σειρα θεωρω οτι ειναι μαλακια και σπαταλησα τον χρονο μου, αυτο κανω, σπαταλαω και αλλο χρονο στο internet για να την εξηγησω

• Like 2
Δημοσ.

Όλα αυτα που είχαν ανακαλυφθεί χρονια (ιντερνετ=μάρκετινγκ? επαιζε πριν το Λοστ αυτο? για πες καμία σειρα), γιατι δεν τα εκμεταλλεύτηκαν άλλες σειρές χρονια; Ντρέπονταν;

Δεν το σκεφτηκαν.Δεν ειπα οτι ηταν πανεξυπνοι οι παραγωγοι του lost ? Λογικα θα εκατσαν ενα βραδυ και θα σκεφτηκαν τι λειπει , η τελωσπαντων πως θα πουλαγαν αυτο το πραγμα που υποτιθεται οτι ηταν σεναριο , αν υπηρχε τετοιο δηλαδη. Κατι διαδραστικο θα σκεφτηκε καποιος .Το ιντερνετ θα ειπε καποιος αλλος.Το τρολλαρισμα εχω ακουσει οτι  πουλαει θα πεταξε ενας τριτος.Αυτο ηταν !.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...