vsl Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Ο Dexter είναι και προφανώς βρίσκεται εκεί για την κοινή πορεία βατερλό όπως είπες, αλλά και για το τελευταίο πλάνο που μας έδειξε στη σειρά...
kargo130 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 και για πες μας εσυ που το επιασες το νοημα αν καταλαβες τι συνεβη.αλλα πραματικα ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΊ. χαχαχαχαχ το εχεις παρει προσωπικα βλεπω. Εχεις δικιο φιλε η χειροτερη σειρα ολων των εποχων με το χειροτερο δυνατο τελος.......... Το lost παιζει να ειναι η μοναδικη σειρα που εχει haters .......και αυτο κατι δειχνει
Moderators Praetorian Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Το lost παιζει να ειναι η μοναδικη σειρα που εχει haters ......και αυτό λάθος είναι.
Moderators Praetorian Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Κάποιες άλλες και όχι μόνο: Heroes, Dexter, Prison Break, Carnivale, 24, Buffy the Vampire Slayer, Sherlock, Breaking Bad, How I met your mother, House, Big Bang Theory, The Walking Dead, Sons of Anarchy, δεν έχει τέλος η λίστα βασικά. Όλες έχουν haters. Κάποιες το αξίζουν. huh, Breaking Bad και Heroes στην ίδια πρόταση... Μπορεί να συμβεί.
star12 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 χαχαχαχαχ το εχεις παρει προσωπικα βλεπω. Εχεις δικιο φιλε η χειροτερη σειρα ολων των εποχων με το χειροτερο δυνατο τελος.......... Το lost παιζει να ειναι η μοναδικη σειρα που εχει haters .......και αυτο κατι δειχνει μαλλον εσυ το χες παρει προσωπικα οταν απαντησα σε ενα αλλο παιδι, και εσυ πεταχτηκες να ειρωνευτεις πως και και καλα δεν επιασα το νοημα Eχοντας δει απειρα θριλερ και τετιες σειρες ,βγαζω μια αποψη αλλα στη συγκ συκωνω ψηλα τα χερια, οταν το φιναλε σου δημιουργησε περισσοτερες αποριες παρα να απαντησει σε ερωτηματα LOST HATER???? γιατι το λες αυτο;αν ειμουν δε θα εχανα 6 χρονια απ τη ζωη μου παρακολουθωντας το μανιωδως.απλα με ξενερωσε το φιναλε.Eσυ το βρηκες αριστουργημα μπραβο. Eγω το βρηκα πατατα οπως πολλοι αλλοι ανα κοσμο Ναι γιατι μιλαμε για αμερικανικη σειρα και οχι σειρα του παπακαλιατη. Και εξαλου οι ιδιοι παραγωγοι συγγραφεις δεν ηξεραν πως να το τελιωσουν και γιαυτο αποφασισαν να βαλουν ενα TEARJERKER φιναλε παρα να μας πουνε αλλα. βλεπε αριθμοι αρκουδες ταιμ τραβελ και το πιο σημαντικο τι σκατα ηταν αυτο το νησ ι.χωσανε και κανα 2 θρισκευτικες αλληγοριες μεσα και ετσι για να δεσει καπως. Τελος αυτοι βγηκανε κερδισμενοι.βγαλανε τα εκατομυρια οι ηθοποιοι εγιναν σταρ και μεις το κοινο πηραμε το μπουλο. αντε και καλα μπανια 1
Fotis13 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 μαλλον εσυ το χες παρει προσωπικα οταν απαντησα σε ενα αλλο παιδι, και εσυ πεταχτηκες να ειρωνευτεις πως και και καλα δεν επιασα το νοημα Eχοντας δει απειρα θριλερ και τετιες σειρες ,βγαζω μια αποψη αλλα στη συγκ συκωνω ψηλα τα χερια, οταν το φιναλε σου δημιουργησε περισσοτερες αποριες παρα να απαντησει σε ερωτηματα LOST HATER???? γιατι το λες αυτο;αν ειμουν δε θα εχανα 6 χρονια απ τη ζωη μου παρακολουθωντας το μανιωδως.απλα με ξενερωσε το φιναλε.Eσυ το βρηκες αριστουργημα μπραβο. Eγω το βρηκα πατατα οπως πολλοι αλλοι ανα κοσμο Ναι γιατι μιλαμε για αμερικανικη σειρα και οχι σειρα του παπακαλιατη. Υπερβαλεις ,σιγα μην εχασες και 60 χρονια ... τις ωρες που παρακολουθεισες εχασες στην χειροτερη . Το hype της σειρας εχει χτυπησει αστρονομικα επιπεδα αποδεικνυεται περιτρανα ακομα και μετα απο τοσα χρονια. Αγαπη και μισος πανε μαζι , οποιος αγαπα παιδευει,ειμαι αυστηρος με οτι αγαπησα,οσο με πληγωνεις τοσο με πορωνεις κ.ο.κ
kargo130 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Κάποιες άλλες και όχι μόνο: Heroes, Dexter, Prison Break, Carnivale, 24, Buffy the Vampire Slayer, Sherlock, Breaking Bad, How I met your mother, House, Big Bang Theory, The Walking Dead, Sons of Anarchy, δεν έχει τέλος η λίστα βασικά. Όλες έχουν haters. Κάποιες το αξίζουν. huh, Breaking Bad και Heroes στην ίδια πρόταση... Μπορεί να συμβεί. ΟΚ δεν το ηξερα και δεν της ακολουθω και απο πολυ κοντα..... μαλλον εσυ το χες παρει προσωπικα οταν απαντησα σε ενα αλλο παιδι, και εσυ πεταχτηκες να ειρωνευτεις πως και και καλα δεν επιασα το νοημα Eχοντας δει απειρα θριλερ και τετιες σειρες ,βγαζω μια αποψη αλλα στη συγκ συκωνω ψηλα τα χερια, οταν το φιναλε σου δημιουργησε περισσοτερες αποριες παρα να απαντησει σε ερωτηματα LOST HATER???? γιατι το λες αυτο;αν ειμουν δε θα εχανα 6 χρονια απ τη ζωη μου παρακολουθωντας το μανιωδως.απλα με ξενερωσε το φιναλε.Eσυ το βρηκες αριστουργημα μπραβο. Eγω το βρηκα πατατα οπως πολλοι αλλοι ανα κοσμο Ναι γιατι μιλαμε για αμερικανικη σειρα και οχι σειρα του παπακαλιατη. Και εξαλου οι ιδιοι παραγωγοι συγγραφεις δεν ηξεραν πως να το τελιωσουν και γιαυτο αποφασισαν να βαλουν ενα TEARJERKER φιναλε παρα να μας πουνε αλλα. βλεπε αριθμοι αρκουδες ταιμ τραβελ και το πιο σημαντικο τι σκατα ηταν αυτο το νησ ι.χωσανε και κανα 2 θρισκευτικες αλληγοριες μεσα και ετσι για να δεσει καπως. Τελος αυτοι βγηκανε κερδισμενοι.βγαλανε τα εκατομυρια οι ηθοποιοι εγιναν σταρ και μεις το κοινο πηραμε το μπουλο. αντε και καλα μπανια Καταρχην δεν ειχα καμια διαθεση να σε ειρωνευτω αν και μαλλον ετσι φανηκε ....λαθος διατυπωση εκ μερους μου Τα περισσοτερα τα εξηγησαν και αυτα που δεν εξηγησαν με το νι και με το σιγμα σου εδωσαν στοιχεια για να δωσεις εσυ μια ερμηνεια( τις αρκουδες το εξηγησαν The new man in charge )Τωρα οσον αφορα το τελος προσωπικα με ικανοποιησε γιατι ταιριαζε απλα και η θρησκευτικη χροια στο lost ξεκιναει αρκετα νωριτερα και δεν εμφανιζεται απο το πουθενα στο τελος. Anyway εχω κανει αυτη τη συζητηση παρα πολλες φορες και ακρη σπανια βγαινει....... 1
Gtr34 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Οσοι ρωτανε για τις αρκουδες μαλλον δεν εχουν δει την σειρα . 1
DeadOrganPlayer Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Το ιερό τοτέμ όλων των σειρών και υπεράνω κριτικής μάγκες... 3
chakotay7 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Το Lost μπορώ να πώ με πάθιασε και το παρακολουθούσα ανελλιπώς! Η σειρά είχε πολλά στοιχεία μυστηρίου και φαντασίας, ωστόσο το τέλος της δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε αν και δεν ήταν και τόσο κακό...απλά είχε δημιουργήσει προσδοκίες στις οποίες πολύ απλά...δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί. Έκλεισε βιαστικά προσπαθώντας να δώσει όσες απαντήσεις μπορούσε, το αν τα κατάφερε συζητιέται πάντως... Ωστόσο έστω κι έτσι, ήταν μια σειρά που άφησε εποχή. ΟΚ δεν το ηξερα και δεν της ακολουθω και απο πολυ κοντα..... Καταρχην δεν ειχα καμια διαθεση να σε ειρωνευτω αν και μαλλον ετσι φανηκε ....λαθος διατυπωση εκ μερους μου Τα περισσοτερα τα εξηγησαν και αυτα που δεν εξηγησαν με το νι και με το σιγμα σου εδωσαν στοιχεια για να δωσεις εσυ μια ερμηνεια( τις αρκουδες το εξηγησαν The new man in charge )Τωρα οσον αφορα το τελος προσωπικα με ικανοποιησε γιατι ταιριαζε απλα και η θρησκευτικη χροια στο lost ξεκιναει αρκετα νωριτερα και δεν εμφανιζεται απο το πουθενα στο τελος. Anyway εχω κανει αυτη τη συζητηση παρα πολλες φορες και ακρη σπανια βγαινει....... Έχεις δίκιο απόλυτα, το Lost είχε μια μεταφυσική θρησκευτική χροιά, αλλά νομίζω πως τελικά αυτή επικράτησε στο τελος στοπ σενάριο επειδή δεν μπορούσαν να κάνουν και πολλά πράγματα οι σεναριογράφοι επάνω σε άλλες κατευθύνσεις που επίσης είχε η σειρά, ας πούμε προς στην επιστημονική κατεύθυνση εξήγησης του νησιού και όλων όσων γίνονταν επάνω σε αυτό.
kargo130 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Εγω εχω την αποψη οτι με οτι καταπιαστηκαν το εξαντλησαν χωρις ταυτοχρονα να γινουν γραφικοι οπως πολλες σειρες φαντασιας καταληγουν μετα απο 2-3 σαιζον. Και η σειρα ειχε τοσους πολλους φαν που αποκλειεται να τους ευχαριστουσε ολους το τελος. Η μονη δικη μου ενσταση ειναι οτι ισως η τελευταια σαιζον επρεπε να εχει 24 επεισοδια αλλα ειχαν συμφωνησει με το καναλι απο το τελος της 3 σαιζον για ακομα 3 16αρες και τελικα η τελευταια εγινε 18αρα. Και πολλοι κρινουν το lost λες και ηταν ντοκυμαντερ και περιμενουν εξηγησεις για ολα. 1
chakotay7 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Και πολλοι κρινουν το lost λες και ηταν ντοκυμαντερ και περιμενουν εξηγησεις για ολα. Σωσό αυτό, αλλά είναι που είχε δημιουργήσει η σειρά προσδοκίες που φυσικό ήταν να μην μπορεί να εκπληρώσει. Όχι διλαδή ότι περιμέναμε και να το κάνει, όπως είπες φίλε kargo130, δεν ήταν ντοκιμαντέρ, αλλά αυτός ήταν και ο λόγος που απογοήτευσε πολλούς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα