Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 698
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

<p>Το ιερό τοτέμ όλων των σειρών και υπεράνω κριτικής μάγκες...</p>

Εννοείται ότι είναι η καλύτερη σειρά που έχει βγει και εννοείται ότι έως τον 5 κύκλο έκανα σαν τρελός... Μετά τα χάλασε και κούρασε. Όμως σίγουρα ήταν ότι καλύτερο. Πιστεύω ότι ακόμα και τώρα βάζει κάτω πολλές νέες σειρές.

Δημοσ.

Γουστα ειναι αυτα αλλα για εμενα ειναι η καλυτερη σειρα που εχει παιχτει στη tv. Και για εμενα ουσιαστικα ξεκιναει απο την δευτερη σαιζον, την πρωτη τη χαρακτηριζω τουριστικη.

Και οσο για το τελος μου αρεσε και καταλαβαινω και αυτους που περιμεναν ενα θερμοπυρηνικο πολεμο για φιναλε αλλα θεωρω οτι η "θρησκευτικη" χροια που δωθηκε ταιριαζε πιο πολυ στο ολο concept  του show. Τωρα οπως ειπα γουστα ειναι αυτα....

Φανταζομαι θα τις εχεις δει ολες και το λες.

• Like 2
Δημοσ.

Εννοείται ότι είναι η καλύτερη σειρά που έχει βγει και εννοείται ότι έως τον 5 κύκλο έκανα σαν τρελός... Μετά τα χάλασε και κούρασε. Όμως σίγουρα ήταν ότι καλύτερο. Πιστεύω ότι ακόμα και τώρα βάζει κάτω πολλές νέες σειρές.

Aν ήταν η καλύτερη σειρά που έχει βγει θα έπρεπε να βάζει κάτω όλες τις νέες σειρές που έχουν βγει και όχι πολλές εξ αυτών...

Εγώ τη γνώμη μου την έχω πει, μετά από 2 προσπάθειες που έκανα μόνο και μόνο λόγω του hype, δεν κατάφερα σε καμία από τις 2 να τελειώσω το πρώτο επεισόδιο, μου φάνηκε αδιάφορο και οι ηθοποιοί πολύ κακοί.

Δεν το έβλεπε και κανένας φίλος μου, οπότε δεν είχα και κανένα κίνητρο ακόμα να προσπαθήσω για τρίτη φορά.

Τελικά τελειώνοντας η σειρά, κατάλαβα από αυτά που διάβασα ότι το έχασαν και οι σεναριογράφοι στην πορεία και παρόλο που η σειρά δεν κόπηκε, θα μπορούσε και να είχε κοπεί και οι απαντήσεις που πήραν οι τηλεθεατές να ήταν οι ίδιες, πολύ κακό για το τίποτα, για εκείνη την εποχή το Prison Break ήταν η σειρά που πραγματικά άξιζε τον κόπο να δει κανείς...

Δημοσ.

για εκείνη την εποχή το Prison Break ήταν η σειρά που πραγματικά άξιζε τον κόπο να δει κανείς...

Εαν έβλεπε κανείς μόνο τον πρώτο κύκλο

Δημοσ.

Φανταζομαι θα τις εχεις δει ολες και το λες.

Ολες οχι φυσικα αλλα πολλες και σιγουρα εχω δει ή δοκιμασει να δω ολες αυτες που η πλειοψηφια θεωρει τις καλυτερες. Απο αυτες λοιπον ΕΓΩ θεωρω οτι ειναι η καλυτερη και οπως ειπα γουστα ειναι αυτα.....

• Like 1
Δημοσ.

Αν και σε πολυ γενικες κυνικες  γραμμες καπως ετσι ειναι............μαλλον δεν πολυ επιασες το "νοημα" του lost

και για πες μας εσυ που το επιασες το νοημα  αν καταλαβες τι συνεβη.αλλα πραματικα ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΊ.

• Like 1
Δημοσ.

τα κακαρωσαν ολοι και ξανασυναντηθηκαν στο παραδεισο :whistle: .οτι να ναι :blink:

Δεν τα κακαρωσαν στο νησι, αλλα σιγα σιγά ο καθενας όπως πέρναγαν τα χρόνια, αλλος νωρίτερα, αλλος αργοτερα. Το νησι ηταν σαν ενα μερος δοκιμασιας του καλου και του κακου. Και ναι συναντηθηκαν υποτιθεται στον παραδεισο. Το κακο ποιο είναι...Σειρα επιστημονικης φαντασιας και μυστηριου δεν ηταν; Οτι ηθελαν μπορουσαν να μας δωσουν σαν κατάληξη. Τωρα αν σε καποιους δεν αρεσε αυτο ειναι υποκειμενικο...

• Like 1
Δημοσ.

Jürgen Klopp anyone? :P

Το Λοστ παραείχε κακοδουλεμένο σενάριο για να θεωρηθεί ως μια από τις κορυφαίες σειρές του είδους. Μοιάζει με σενάριο που θα έγραφε κάποιος με A.D.D. που δε παίρνει τη ριταλίνη του...

Το να μαζέψεις και να βάλεις στο σενάριο σου ιστορίες και στοιχεία από διάφορες μυθολογίες από μόνο του δεν αρκεί... Το δύσκολο είναι να παράγεις από αυτό το ποτ πουρί μια ιστορία με συνοχή. Νομίζω ότι από το πολύ μάζεμα μυθολογιών και χαρακτήρων κάπου το χάσανε στη πορεία.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Βασικά η εικόνα είναι αστεία και μόνο λόγω της παρουσίας του Dexter (εκτός κι αν κάνω λάθος και ξεχνώ κάποιον χαρακτήρα από το LOST - αρκετα πιθανό).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...