rhomio Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Τελικα ειναι η καλυτερη σειρα απολες τις αλλες μπουρδες που λετε! 2
katamaran7 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Ναι, αλλά σαν το Lost δεν είναι τίποτα. Τριάμιση χρόνια μετά το τέλος του, και ακόμα ασχολούμαστε μαζί του !!! και θα συνεχίσουμε να το βλέπουμε και να ασχολούμαστε 2
V for Vagelis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Εγώ που το παράτησα μόλις ξεκίνησε η τελευταία σαιζόν έχασα τίποτα; Θυμάμαι με είχε κουράσει έτσι όπως είχε εξελιχθεί η σειρά. Υπάρχουν και τόσες καλές σειρές εκεί έξω που δε ξέρω αν αξίζει να ξανααφιερώσω χρόνο για να την τελειώσω.
Fotis13 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Εγώ που το παράτησα μόλις ξεκίνησε η τελευταία σαιζόν έχασα τίποτα; Θυμάμαι με είχε κουράσει έτσι όπως είχε εξελιχθεί η σειρά. Υπάρχουν και τόσες καλές σειρές εκεί έξω που δε ξέρω αν αξίζει να ξανααφιερώσω χρόνο για να την τελειώσω. Τωρα υπαρχουν οντως αρκετες αξιολογες σειρες ,τοτε οχι και τοσες .
Ahigh_forvalue Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Ναι, αλλά σαν το Lost δεν είναι τίποτα. Τριάμιση χρόνια μετά το τέλος του, και ακόμα ασχολούμαστε μαζί του !!! μπα και για τρολαρισμα κουρασε πλεον..εκανε τον κυκλο του..πρεπει να βρουμε καμια αλλη σειρα να γελαμε τωρα
king2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Στο lost για μενα περισσοτερο μετραει το ταξιδι παρα η καταληξη.Πρωτο επεισοδιο δευτερης σεζον ξεκιναει με τον desmond να ξεκιναει το πρωινο του.Επειτα μας δειχνει τους αλλους που ανοιξαν την καταπακτη.Λες τι γινετε ρε?Εχει πολλες τετοιες στιγμες και αυτες μετρανε.Τελευταια σεζον το πηδηξαν δυστυχως αλλα οι πρωτες 5 ειναι πολυ καλες σεζον.Αλλη φαση τριτη σεζον τελος βλεπουμε κειτ και jack να συναντιουνται εξω κανονικα(αρα ειχαν σωθει).wtf ετσι?Τεταρτη σεζον τελος ο αλλος λεει θα μετακινησω το νησι.Λες παλι τι σκατα?Η εκτη σεζον εκτος απο 1-2 επεισοδια ηταν για πεταμα.Μεχρι την πεμπτη μια χαρα ηταν με πολλες wtf στιγμες
polakis21 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Για μενα το lost ηταν σειραρα με τα ολα της, με εκπληκτικο χτισιμο χαρακτηρων και τις 6 σαιζον. Πιστευω οτι οι περισσοτεροι χαλαστηκαν με το τελος γιατι περιμεναν απαντησεις για ολα. Ε να λοιπόν που και σε αυτόν τον τομέα το lost πρωτοτυπησε. Δεν ξερω αν εγινε σκοπιμα ή κατα λάθος ή γιατι δεν ειχαν τί να γράψουν, αλλά αυτό που έμεινε είναι μια αμφιβολία που θα αιωρείται για πάντα, οπου ο καθενας την εκλαμβανει οπως θελει. Ναι τα αφησε φλου στο τελος αλλα εμενα προσωπικά ποσώς με ενδιαφέρει. Ισα ισα που μου άρεσε αυτή η θρησκευτική χροιά που έδωσαν. Εγώ στο μυαλό μου έβγαλα το δικό μου συμπέρασμα και κατέληξα κάπου που με ικανοποιεί... Τώρα τα κραξιματα που ακούω από τους γνωστούς άγνωστους του φόρουμ τα ακούω βερεσέ. Αφου και αυτοί που κράζουν, το έλιωσαν το Lost... 2
Fotis13 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Λοιπον τα βλεπετε και μονοι σας κυριοι .Ισως ο πιο πετυχημενος τιτλος τοπικ στο φορουμ :Nαι αλλα σαν το Lost δεν ειναι τιποτα ...
kargo130 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Γουστα ειναι αυτα αλλα για εμενα ειναι η καλυτερη σειρα που εχει παιχτει στη tv. Και για εμενα ουσιαστικα ξεκιναει απο την δευτερη σαιζον, την πρωτη τη χαρακτηριζω τουριστικη. Και οσο για το τελος μου αρεσε και καταλαβαινω και αυτους που περιμεναν ενα θερμοπυρηνικο πολεμο για φιναλε αλλα θεωρω οτι η "θρησκευτικη" χροια που δωθηκε ταιριαζε πιο πολυ στο ολο concept του show. Τωρα οπως ειπα γουστα ειναι αυτα.... 1
DeadOrganPlayer Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Το ιερό τοτέμ όλων των σειρών και υπεράνω κριτικής μάγκες... 1
Thessalonikios200 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Επειδή δεν ξέρω πότε θα ξαναδώ το τέλος... Και αν το δω... Τελικά τι σκ@τ@ συνέβη; κατάλαβε κάποιος;
star12 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Επειδή δεν ξέρω πότε θα ξαναδώ το τέλος... Και αν το δω... Τελικά τι σκ@τ@ συνέβη; κατάλαβε κάποιος; τα κακαρωσαν ολοι και ξανασυναντηθηκαν στο παραδεισο .οτι να ναι
kargo130 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 τα κακαρωσαν ολοι και ξανασυναντηθηκαν στο παραδεισο .οτι να ναι Αν και σε πολυ γενικες κυνικες γραμμες καπως ετσι ειναι............μαλλον δεν πολυ επιασες το "νοημα" του lost
Thessalonikios200 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Επειδή δεν ξέρω πότε θα ξαναδώ το τέλος... Και αν το δω... Τελικά τι σκ@τ@ συνέβη; κατάλαβε κάποιος; τα κακαρωσαν ολοι και ξανασυναντηθηκαν στο παραδεισο .οτι να ναι Τραγικό τέλος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα