Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οι ηλεκτρομαγνητικες δυναμεις αυτου του νησιου ειναι οντως τοσο τεραστιες οσο λενε μερικοι?????.Αμα ειναι ετσι παιδια εξηγουνται ολα

Φίλε, είναι και πολύ τεράστιες απ' όσο έχω ακούσει. Επειδή είμαι αγνωστικιστής όμως αν δε τις δω ο ίδιος δε το πιστεύω.

• Like 1
  • Απαντ. 698
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κι εγω ημουν αγνωστικιστης αλλα μετα το Lost η πιστη μου αναγεννηθηκε,ειδικα αυτο το Φως πιστευω πως ειναι

η απαντηση σε ολα τα υπαρξιακα ερωτηματα και οχι μονο,ναι ειμαι σιγουρος!!!Ατιμο φως τι κανεις,πως δε το ειχα

σκεφθει απο την αρχη....

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Κι εγω ημουν αγνωστικιστης αλλα μετα το Lost η πιστη μου αναγεννηθηκε,ειδικα αυτο το Φως πιστευω πως ειναι

η απαντηση σε ολα τα υπαρξιακα ερωτηματα και οχι μονο,ναι ειμαι σιγουρος!!!Ατιμο φως τι κανεις,πως δε το ειχα

σκεφθει απο την αρχη....

Εντάξει, μην είσαι σκληρός με τον εαυτό σου. Ούτε αυτοί του Lost το σκέφτηκαν μόνοι τους. Τα ξεπατικώσαν από παραδόσεις και θρησκείες. Είναι συμπυκνωμένη σοφία που γεννήθηκε μέσα από εκατοντάδες χρόνια. Δεν το "σκέφτηκε κάποιος".

Πάντως οι δυτικοί έχουν τα κόμπλεξ τους με τη ανατολή, αλλά μόλις κάποιος κάνει κάτι βασισμένο σε φιλοσοφία ανατολικού τύπου (πχ Star Wars), τρελαίνονται.

Δημοσ.

Εντάξει, μην είσαι σκληρός με τον εαυτό σου. Ούτε αυτοί του Lost το σκέφτηκαν μόνοι τους. Τα ξεπατικώσαν από παραδόσεις και θρησκείες. Είναι συμπυκνωμένη σοφία που γεννήθηκε μέσα από εκατοντάδες χρόνια. Δεν το "σκέφτηκε κάποιος".

Πάντως οι δυτικοί έχουν τα κόμπλεξ τους με τη ανατολή, αλλά μόλις κάποιος κάνει κάτι βασισμένο σε φιλοσοφία ανατολικού τύπου (πχ Star Wars), τρελαίνονται.

Εδω υπαρχει ολοκληρη θρησκεια Jedi (στην Αγγλια νομιζω),παντως φιλε Μanuel για το οτι ΄΄δεν το σκεφτηκε καποιος΄΄ εγω δε θα παιρνα και ορκο προσωπικα και δεν εννοω τους σεναριογραφους του Lost

Δημοσ.

Εδω υπαρχει ολοκληρη θρησκεια Jedi (στην Αγγλια νομιζω),παντως φιλε Μanuel για το οτι ΄΄δεν το σκεφτηκε καποιος΄΄ εγω δε θα παιρνα και ορκο προσωπικα

Το επιβεβαιώνω. Όταν έκανα το ΜΒΑ στην Αγγλία υπήρξα Τζεντάι για κάποιο διάστημα.

• Like 1
Δημοσ.

Το επιβεβαιώνω. Όταν έκανα το ΜΒΑ στην Αγγλία υπήρξα Τζεντάι για κάποιο διάστημα.

το ακουσαμε και αυτο. :confused:

Δημοσ.

Συμφωνω μαζι σας οτι η σειρα μετα το 4ο ηταν η χαλια αλλα αυτο που πρωσοπικα εγω δυνω σαν βραβειο στο lost ειναι οτι χαρη σε αυτο ξεκινησα να να βλεπω ξενες σειρες μεχρι τοτε αν εξαιρεσεις καποιες ελαχιστες που κανουν μπαμ (και αυτες οχι φανατικα)στυλ χτυποκαρδια στο μπεβερλι χιλς, παντρεμμενη με παιδια κλπ δεν εβλεπα αλλες σειρες.

Μετα το λοστ ξεσκηστικα στην κυρολεξια μεσα σε δυο μηνες ειδα greys anatomy, house, prison break, heroes και παει λεγοντας, επισης εχω κοψει να ειμαι φανατικος σινεφιλ (πριν το lost εβλεπα μια ταινια καθε μερα) και ειμαι φανατικος στο να βλεπω σειρες και ολα αυτα χαρη στο lost.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Νομίζω αυτό έχει να κάνει με το ότι δημιουργήθηκαν πιο προσεγμένες παραγωγές την ίδια περίοδο.

Για να μη σου πω, ότι οι αμερικάνικες σειρές είναι καλύτερες από τις αμερικάνικες ταινίες.

Βασικά, αυτό θα σου πω.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ναι, αλλά σαν το Lost δεν είναι τίποτα.

Τριάμιση χρόνια μετά το τέλος του, και ακόμα ασχολούμαστε μαζί του !!! 

• Like 4
Δημοσ.

Ναι, αλλά σαν το Lost δεν είναι τίποτα.

Τριάμιση χρόνια μετά το τέλος του, και ακόμα ασχολούμαστε μαζί του !!! 

Ειναι επειδη ακομη δεν μπορειτε να χωνεψετε οτι φαγατε τετοια ξενερα στο τελος μετα απο τοσα χρονια δουλεμα :)

• Like 2
Δημοσ.

Ειναι επειδη ακομη δεν μπορειτε να χωνεψετε οτι φαγατε τετοια ξενερα στο τελος μετα απο τοσα χρονια δουλεμα :)

Μίλα για τον εαυτό σου καλύτερα, γιατί εγώ πολύ το γούσταρα το τέλος φίλε μου.  Πάρε κι εσύ ένα  :)

Δημοσ.

Μίλα για τον εαυτό σου καλύτερα, γιατί εγώ πολύ το γούσταρα το τέλος φίλε μου.  Πάρε κι εσύ ένα  :)

Εξαιρεση εισαι, δεν πιανεσαι :)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επεσε το ματι μου σε αυτο,δεν ξερω αν εχει ηδη αναφερθει

http://boingboing.net/2013/09/18/early-lost-writers-guide-is.html

Με δυο λογια ειναι ενα guide των J.J. Abrams and Damon Lindelof για το πως να γραφονται τα επεισοδια του Lost. Το ξεφυλλισα απλως,εχει ενδιαφερον να διαβασεις με τι σκεπτικο ξεκινησαν την σειρα (και που κατεληξαν τελικα)

Κατευθειαν το guide 

http://leethomson.myzen.co.uk/Lost/Lost_Writers_Guide.pdf

Υ.Γ. Δεν το εψαξα πολυ το θεμα,δεν γνωριζω αν ειναι fake ή hoax. Αν και το site αυτο ειναι αρκετα σοβαρο,οποτε μαλλον ειναι legit:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...