viper2005 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Φυσικά. Για ένα rewatch τουλάχιστον εγώ ξέρω πολλούς. Εγώ είμαι στο τέταρτο πάντως.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Να υπαρχει αραγε ανθρωπος που να το εχει δει και δευτερη φορα ? .Ενω ο dexterιδης χαλαρα,νερο κατεβαινει η σειρα , ενδιαφερον αμειωτο. Κι εγώ όταν πετυχαίνω επεισόδια, εύκολα κάθομαι να τα ξαναδώ. Επίσης, όταν την έβλεπε η κοπέλα μου, είδα ξανά μεγάλο μέρος της σειράς. Dexter, μόνο τις σκηνές του Michael C. Hall. Προσπερνάω όλα τα ενδιάμεσα.
DKNI Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Το Dexter μπορει να ειναι μια ποιοτικη σειρα αλλα οποιος πει οτι ετσι χαλαρα βλεπει ξανα 2η και 3η φορα ειδικα τις τελευταιες 2-3 σεζον λεει μεγαλη μουφα Αν ρωτατε για Λοστ, τον πρωτο κυκλο τον εχω δει 5 φορες, τον 2ο, 4 κτλ Καθε φορα που ξεκιναγε μια νεα σεζον Λοστ εβλεπα σε επαναληψη ολα τα προηγουμενα
DeadOrganPlayer Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Παιδιά επειδή σήμερα βαριέμαι τραγικά στο γραφείο, θέλετε να πούμε τίποτα για το Lost?
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Παιδιά επειδή σήμερα βαριέμαι τραγικά στο γραφείο, θέλετε να πούμε τίποτα για το Lost? Ωραία σειρά. Την έχω δει.
aris1986 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δεν μας είπε ο "Καρπετοπουλο-Πανουτσέος" Αν την σειρά την κατέβασε απο πειρατή ή αγόρασε το dvd box set της.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Ωραία σειρά. Την έχω δει. Έχω ακούσει ότι αφήνει πολλά αναπάντητα ερωτήματα στο τέλος όμως. Αληθεύει? Δεν μας είπε ο "Καρπετοπουλο-Πανουτσέος" Αν την σειρά την κατέβασε απο πειρατή ή αγόρασε το dvd box set της. Και τι μας νοιάζει εμάς? 1
aris1986 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Και τι μας νοιάζει εμάς? Θέλω να δω που στέκεται στα "περί πειρατείας" αυτός ο καλός και διάσημος άνθρωπος.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Έχω ακούσει ότι αφήνει πολλά αναπάντητα ερωτήματα στο τέλος όμως. Αληθεύει? Ε, ανάλογα με το τι σε ικανοποιεί ως "απάντηση" ή τι θεωρείς ώς "ερώτηση". Σε αφήνει πάντως να σκεφτείς και για τον εαυτό σου, δε σου τα δίνει όλα στο πιάτο.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Ε, ανάλογα με το τι σε ικανοποιεί ως "απάντηση" ή τι θεωρείς ώς "ερώτηση". Σε αφήνει πάντως να σκεφτείς και για τον εαυτό σου, δε σου τα δίνει όλα στο πιάτο. Thanks bro. Δε νομίζω να μου αρέσει όμως η σειρά, εγώ θέλω μασημένη τροφή και να εξηγούνται όλα. 5
linkin Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Thanks bro. Δε νομίζω να μου αρέσει όμως η σειρά, εγώ θέλω μασημένη τροφή και να εξηγούνται όλα. Θα σου αρεσει αρκετα man, ολα εξηγουνται. Ειναι ενα "νησι με τεραστιες ηλεκτρομαγνητικες δυναμεις". Τι αλλο θες? 2
alimentas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Θα σου αρεσει αρκετα man, ολα εξηγουνται. Ειναι ενα "νησι με τεραστιες ηλεκτρομαγνητικες δυναμεις". Τι αλλο θες? οι ηλεκτρομαγνητικες δυναμεις αυτου του νησιου ειναι οντως τοσο τεραστιες οσο λενε μερικοι?????.Αμα ειναι ετσι παιδια εξηγουνται ολα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα