thermo-sifounas Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Tώρα ποιος δεν ξέρει να διαβάζει ? Ρε παιδιά έλεος.... Εγώ ρώτησα τον φίλο αν θα ήξερε το Breaking Bad αν δεν ήταν το Λοστ. Αν δεν καταλαβαίνετε την ερώτηση να την κάνω πιο λιανά. Εννοώ λοιπόν για αυτούς που δεν καταλαβαίνουν, ότι αν δεν ήταν το Λοστ, ελάχιστοι θα ασχολούνταν σήμερα με τις αμερικάνικες σειρές και με τον τρόπο που ασχολούμαστε. Θα βλέπαμε σε επαναληψη για εκατοστή φορά τα φιλαράκια από το Star, ή το House, ή το Sex and the city, και θα λέγαμε και τι φοβερές σειρές είναι . Το τι υποννοεί λοιπόν ο καθένας δεν είναι πάντα αυτό που νομίζετε. Θα μπορούσατε τουλάχιστον όταν απαντάτε να είστε πιο ευγενικοί και να μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη κανενός , με διαπιστώσεις του στυλ "είσαι μικρός σε ηλικία, τα γούστα σου είναι γ.τ.π., σου αρέσουν οι χοντρές και άσχημες, δεν ξέρεις να διαβάζεις " κ.ο.κ. Αλλά ακόμα και αν δεν είσαι , ας είσαι έτοιμος να δεχτείς την απάντηση στο ίδιο στυλ . Εισαι τελειως αυθαιρετος υποθετοντας οτι εξαιτιας του Lost αρχισε ο κοσμος να βλεπει σειρες. Με βαση τι κριτηρια το λες? Μονο για τον εαυτο σου μπορεις να μιλησεις... Τα περισσοτερα ατομα που γνωριζω ειχαν αρχισει να βλεπουν αμερικανικες σειρες πολυ πριν το Lost, εγω προσωπικα θυμαμαι τις διαφορες σειρες που αρεσαν κατα καιρους και ηταν μια παροδικη μοδα , οπως και το Lost ειναι μια μοδα που περασε. Tωρα για το οτι αναφερεις οτι θα βλεπαμε Ηοuse και θα λεγαμε και τι φοβερη σειρα ειναι, ειναι οξυμωρο διοτι ποιοτικα ηταν πολυ καλυτερη σειρα απ το Lost. 1
leepap Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Εισαι τελειως αυθαιρετος υποθετοντας οτι εξαιτιας του Lost αρχισε ο κοσμος να βλεπει σειρες. Με βαση τι κριτηρια το λες? Μονο για τον εαυτο σου μπορεις να μιλησεις... Τα περισσοτερα ατομα που γνωριζω ειχαν αρχισει να βλεπουν αμερικανικες σειρες πολυ πριν το Lost, εγω προσωπικα θυμαμαι τις διαφορες σειρες που αρεσαν κατα καιρους και ηταν μια παροδικη μοδα , οπως και το Lost ειναι μια μοδα που περασε. Tωρα για το οτι αναφερεις οτι θα βλεπαμε Ηοuse και θα λεγαμε και τι φοβερη σειρα ειναι, ειναι οξυμωρο διοτι ποιοτικα ηταν πολυ καλυτερη σειρα απ το Lost. Και εγώ όλοι οσοι γνωρίζω αρχισαν να ψάχνονται σοβαρά με τις σειρές μετά το Λοστ. Αλλά αυτό προυποθέτει να παραδεχτούμε κάποια πράγματα αναφορικά με την παρακολούθηση των σειρών. Μέχρι τότε οι σειρές που βλέπαμε ήταν αυτές που μας έδειχναν τα ιδιωτικά κανάλια και κυρίως το Σταρ, το Μεγκα και ο Αντ1. Η νοβα δεν ασχολούνταν με το είδος ακόμα. Τι πιθανότητα είχε να δεις μια σειρα ολοκληρωμένη και ανελλιπώς μεσα από τέτοια προβολή ? Με την συνεχή αλλαγή ώρας, με το κόψιμο όποτε αυτοί γούσταραν κτλ. καμία. Θυμάμαι τα μπινελίκια που έριχνα στον Αντ1 αρχικά και μετά στο Σταρ που δεν αφήνανε το X-files σε μια σταθερή ώρα και το κόβανε όποτε τους κάπνιζε χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανένα. Το Λοστ , το οποίο φυσικά συνέπεσε με την ανθηση του ιντερνετ στην Ελλάδα, ήταν το ερέθισμα για να αρχίσει ο κόσμος να ψάχνεται και για άλλες σειρές μέσω ίντερνετ και παράνομου κατεβάσματος. Επίσης το ενδιαφέρον που έδειξε ο κόσμος για αυτή τη σειρά , ώθησε και την ελληνική τηλεόραση να δει το θέμα με διαφορετικό μάτι ( σειρές στις 22.00 ή 23.00 το βράδυ κάθε μέρα στα ιδιωτικά, η νοβα τις ενέταξε στο πρόγραμμά της κ.τ.λ.) Τα δε αμερικάνικα δίκτυα αναγκάστηκαν να αυξήσουν το μπάτζετ των σειρών ώστε να βγαίνουν αποτελέσματα που θυμίζουν περισσότερο κινηματογράφο παρά τηλεόραση. Τώρα για το House αν διαβαζες προσεκτικότερα θα έβλεπες ότι λέω "Θα βλέπαμε σε επαναληψη για εκατοστή φορά τα φιλαράκια από το Star, ή το House, ή το Sex and the city". 4
bluesattack Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Το Λοστ , το οποίο φυσικά συνέπεσε με την ανθηση του ιντερνετ στην Ελλάδα, ήταν το ερέθισμα για να αρχίσει ο κόσμος να ψάχνεται και για άλλες σειρές μέσω ίντερνετ και παράνομου κατεβάσματος. Παιδια, το οτι σας αρεσε το lost δεν σημαινει οτι αποτελει και οροσημο. .Οι 24 ωρες ας πουμε παιζοντουσαν ηδη καποια χρονια (και ενα καρο αλλες σειρες βεβαια) 1
alimentas Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 το οτι "εξαιτιας του Lost αρχισε ο κοσμος να βλεπει σειρες" ειναι σαν να λεμε "ολοι οι παλαβοι serial killers που υπαρχουν σε σειρες-τανιες ειναι αντιγραφη απ την λαμψη κ τον Ευλογιτο που ειναι πιο παλια κ απ το ιντερνετ" Μεγαλoς χαμος ειχε γινει επισης οταν ξεκινησε ο αντ1 δειχνει το Prison Break αρα να φανταστω οτι ολη η Ελλαδα βλεπει σειρες χαρη στον Πρισον μπεικ με την λογικη σου εγω προσωπικα χρησιμοποιω ΑΥΣΤΗΡΑ συγκεκριμενο κωδικα για να δω μια σειρα (δωστε εμφαση γιατι ειναι δυσκολο): -"Μαλ@κε$ ξεκινησα το Χανιμπαλ γ@μαΕι,ψηθειτε" -Φιλε καλο ακουγετε θα του ριξω μια ματια,ξεκινα επιτελους Αrcher εχει πολυ φαση -Θα το δω ρε φιλε,θα το δω μολις τελειωσω το Following θα το δω γιατι μου τα χεις ζαλισει ΟΙ ΣΕΙΡΕΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟ 2004,οταν το χωνεψεται αυτο θα σταματησετε να λετε την μυθικη μουφα οτι το λοστ ευθυνεται για οτι εχει σχεση με την ξενη tv κ την ανεκαθεν επιτυχια της ειδικα τωρα που δεν υπαρχει απολυτως τιποτα ελληνικο να δεις(εστω καν μετριο). 1
linkin Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Ο μονος λογος που υπαρχουν διαξιφισμοι ειναι πως η σειρα αποδείχτηκε μάπα. Αν στεκόταν αντάξια των προσδοκιών τότε απλά θα υπήρχε αναγνώριση και όχι φασαρία. Eισαι λαθος εδω. Η σειρα σιγουρα δεν ηταν μαπα. To οτι δεν αρεσε σε ολους δεν την κανει μαπα. Και τον νονο εχουν δει αρκετοι γνωστοι μου και μου εχουν πει οτι δεν τους "ειπε" κατι. Αυτο δεν κανει τον νονο αδιαφορη ταινια. Tώρα ποιος δεν ξέρει να διαβάζει ? Ρε παιδιά έλεος.... Εγώ ρώτησα τον φίλο αν θα ήξερε το Breaking Bad αν δεν ήταν το Λοστ. Αν δεν καταλαβαίνετε την ερώτηση να την κάνω πιο λιανά. Εννοώ λοιπόν για αυτούς που δεν καταλαβαίνουν, ότι αν δεν ήταν το Λοστ, ελάχιστοι θα ασχολούνταν σήμερα με τις αμερικάνικες σειρές και με τον τρόπο που ασχολούμαστε. Θα βλέπαμε σε επαναληψη για εκατοστή φορά τα φιλαράκια από το Star, ή το House, ή το Sex and the city, και θα λέγαμε και τι φοβερές σειρές είναι . Το τι υποννοεί λοιπόν ο καθένας δεν είναι πάντα αυτό που νομίζετε. Θα μπορούσατε τουλάχιστον όταν απαντάτε να είστε πιο ευγενικοί και να μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη κανενός , με διαπιστώσεις του στυλ "είσαι μικρός σε ηλικία, τα γούστα σου είναι γ.τ.π., σου αρέσουν οι χοντρές και άσχημες, δεν ξέρεις να διαβάζεις " κ.ο.κ. Αλλά ακόμα και αν δεν είσαι , ας είσαι έτοιμος να δεχτείς την απάντηση στο ίδιο στυλ . Θα διαφωνησω. Αρκετος κοσμος εβλεπε σειρες και πριν το lost. Aπλα το lost ηταν πολυ καλο και επεσε πανω στην αναπτυξη του ιντερνετ γι αυτο εγινε αυτος ο χαμος.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Τόση πνευματικότητα και τόσες απαιτήσεις από τις σειρές, σε αντίθεση με κάποιους μακάριους φτωχούς στο πνεύμα και ακόμη να μην μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν υπάρχει "καλή" και "μάπα" σειρά... λίγο δύσκολο να το χωνέψω.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Εγώ πάντως έχω ζητήσει από κοντινούς μου ανθρώπους, σαν τελευταία επιθυμία, όταν πεθάνω να χαράξουν το σήμα της dharma πάνω στη ξύλινη κάσα μου. Το θεωρείτε υπερβολικό? 1
Chrisxxx Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Εγώ πάντως έχω ζητήσει από κοντινούς μου ανθρώπους, σαν τελευταία επιθυμία, όταν πεθάνω να χαράξουν το σήμα της dharma πάνω στη ξύλινη κάσα μου. Το θεωρείτε υπερβολικό? Υπερβολικό θα ηταν να εβαζες ενα κοκκινο κουμπί πάνω από τον τάφο και ένα μετρητη που ξεκινάει από τα 108' και μετράει αντίστροφα ενω μηδενίζει αν πατησει καποιος το κουμπι. 2
man of steel Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς εγώ πάντως το κατεβάζω να το δω.
bluesattack Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Ο πρωτος κυκλος ειναι ζορικος, η ιδεα δεν ηταν καθολου κακη εδω που τα λεμε.Μετα για να μην χανεις χρονο μπορεις να δεις κατευθειαν το ''τελος'' . Να υπαρχει αραγε ανθρωπος που να το εχει δει και δευτερη φορα ? .Ενω ο dexterιδης χαλαρα,νερο κατεβαινει η σειρα , ενδιαφερον αμειωτο.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Να υπαρχει αραγε ανθρωπος που να το εχει δει και δευτερη φορα ? .Ενω ο dexterιδης χαλαρα,νερο κατεβαινει η σειρα , ενδιαφερον αμειωτο. Φυσικά. Για ένα rewatch τουλάχιστον εγώ ξέρω πολλούς. Εγώ είμαι στο τέταρτο πάντως. 2
bluesattack Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Φυσικά. Για ένα rewatch τουλάχιστον εγώ ξέρω πολλούς. Ηρωες πραγματικα ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα