Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή για να καταλάβω... εσύ που "δημιούργησες το hype  μέσα από την συμμετοχή σου σε forum τύπου Lostpedia κτλ και την έβρισκες αναλύοντας άπειρες θεωρίες" είσαι πλούσιος τω πνεύματι ή τω χρόνω ? 

Σωστα καταλαβες.

• Απαντ. 698
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Οσον αφορα το influence του Lost δεν το ειχε κανεις μην ακουω χαζομαρες, απλως ειχε περισσοτερα τρελλαμενα fanboys

Αναλογικα την εποχη που βγηκε το X-files ειχε πολυ περισσοτερο influence (και μην ξεχνουμε οτι το Lost εχει το προτερημα να εχει βγει σε μια εποχη που το Internet μεσουρανουσε).

Για να μην αναφερθω για το influence που ειχαν sitcoms οπως το Seinfeld (και αργοτερα τα φιλαρακια). Του οποιου οταν προβληθηκε το τελευταιο επεισοδιο παρελυσε η Αμερικη

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Σοβαρευτειτε. Τα νουμερα που κανει το NCIS δεν υπαρχουν και ουτε τα ειχε δει το Λοστ για πανω απο σεζον, αυτο τι σημαινει? Οτι εχει περισσοτερο influence στην βιομηχανια απο το Λοστ?

Γι'αυτο ολοι προσπαθουν να φτιαξουν το νεο Λοστ ε?

Το Λοστ ειναι το Big Brother των σειρων. Ο,τι και να λεμε για το ποσο trash ειναι το BB, αλλαξε την τηλεοραση

Το Λοστ γεννησε τις σειρες που λεμε "watercooler talk", που τις βλεπεις και συζητας μετα στο διαλλειμα με τους συναδελφους την τελευταια θεωρια που διαβασες στο Ιντερνετ

• Like 2
Δημοσ.

Δεν ειναι θεμα νουμερων μονο, αλλα επιρροης. Ακομα προσπαθουν επισης να φτιαξουν νεο X-files και νεα φιλαρακια. Οι σειρες αυτες ειχαν πολυ περισσοτερη επιρροη στην ποπ κουλτουρα απ οτι το Lost.

Σειρες οπως Supernatural,Fringe και μαλακιουλες οπως το Grimm οφειλουν την υπαρξη τους στο X-files

Δημοσ.

Οσον αφορα το influence του Lost δεν το ειχε κανεις μην ακουω χαζομαρες, απλως ειχε περισσοτερα τρελλαμενα fanboys

Αναλογικα την εποχη που βγηκε το X-files ειχε πολυ περισσοτερο influence (και μην ξεχνουμε οτι το Lost εχει το προτερημα να εχει βγει σε μια εποχη που το Internet μεσουρανουσε).

Για να μην αναφερθω για το influence που ειχαν sitcoms οπως το Seinfeld (και αργοτερα τα φιλαρακια). Του οποιου οταν προβληθηκε το τελευταιο επεισοδιο παρελυσε η Αμερικη

Με την Τολμη και Γοητεία να δεις τι είχε γίνει στην Ελλάδα το 1989 !!! Ποιο Lost ...

Δημοσ.

Με την Τολμη και Γοητεία να δεις τι είχε γίνει στην Ελλάδα το 1989 !!! Ποιο Lost ...

Οταν παρουσιασεις κανα σοβαρο επιχειρημα τα ξαναλεμεSent from my iPhone using Insomnia
Δημοσ.

Οταν παρουσιασεις κανα σοβαρο επιχειρημα τα ξαναλεμεSent from my iPhone using Insomnia

Δεν έχω, μου τα πήρες όλα εσύ .

Δημοσ.

Δεν έχω, μου τα πήρες όλα εσύ .
Εκτος απ τα εξυπνακιστικα σχολια εχεις ν απαντησεις κατι ουσιωδες;Περαν του οτι σειρες οπως το Χ-files και τα φιλαρακια εκαναν πολυ μεγαλυτερη τηλεθεαση ειχαν και πολυ μεγαλυτερη επιρροη στην ποπ κουλτουρα, πως να το κανουμε;Πρεπει να ανηκεις στην ηλικιακη ομαδα 15-20 και δεν θυμασαι το χαμο που γινοταν για Μulder-Scully (οι οποιοι κερδισαν πολυ περισσοτερη δημοσιοτητα απο καθε πρωταγωνιστη του Lost), το θεμα των τιτλων αρχης που ακουγοταν παντου ,τις 2 ταινιες και τις αμετρητες σειρες που προσπαθησαν και προσπαθουν να μιμηθουν ( επιτυχως η ανεπιτυχως) την επιτυχια.Οσο για τα φιλαρακια δεν χρειαζεται να πω κατι, ο καθενας βλεπει την τεραστια επιρροη τους 10 χρονια μετα το τελευταιο επεισοδιοSent from my iPhone using Insomnia
  • Like 1
Δημοσ.

Ποια σειρα επηρεαστηκε απο το Lost; Το Fringe μεχρι ενα σημειο ειναι αντιγραφη των X files. Το How I met your mother αντιγραφη απο τα φιλαρακια. Ο Dexter και τον Breaking Bad ειναι ενα τελειως διαφορετικο είδος. Ομοιως και το Got.

Προσωπικα πιστευω πως συνέβη το εντελώς αντιθετο. Ο κοσμος ψιλιασμενος απο την πατατα του Lost δεν τσιμπησε σε παρομοιες σειρες.

Δημοσ.

Εκτος απ τα εξυπνακιστικα σχολια εχεις ν απαντησεις κατι ουσιωδες;Περαν του οτι σειρες οπως το Χ-files και τα φιλαρακια εκαναν πολυ μεγαλυτερη τηλεθεαση ειχαν και πολυ μεγαλυτερη επιρροη στην ποπ κουλτουρα, πως να το κανουμε;Πρεπει να ανηκεις στην ηλικιακη ομαδα 15-20 και δεν θυμασαι το χαμο που γινοταν για Μulder-Scully (οι οποιοι κερδισαν πολυ περισσοτερη δημοσιοτητα απο καθε πρωταγωνιστη του Lost), το θεμα των τιτλων αρχης που ακουγοταν παντου ,τις 2 ταινιες και τις αμετρητες σειρες που προσπαθησαν και προσπαθουν να μιμηθουν ( επιτυχως η ανεπιτυχως) την επιτυχια.Οσο για τα φιλαρακια δεν χρειαζεται να πω κατι, ο καθενας βλεπει την τεραστια επιρροη τους 10 χρονια μετα το τελευταιο επεισοδιοSent from my iPhone using Insomnia

Το να προσπαθείς να μειώσεις κάποιον τοποθετώντας τον αυθαίρετα σε μικρές ηλικίες είναι συνήθης άθλια πρακτική στα φόρουμ.Τις ουσιώδεις απαντήσεις μου τις έχω δώσει αρκετές φορές και βαριέμαι να κάθομαι καθε τρεις και λίγο να εξηγώ στον κάθε πικραμένο (από το τέλος του Λοστ εννοείται ) γιατί εμένα μου άρεσε.

Φυσικά και θυμάμαι το x-files και μάλιστα το παρακολουθούσα μανιωδώς από το πρώτο επεισόδιο, περιμένοντας να δω κάποιο φοβερό τέλος (που δεν ήρθε ποτέ, αλλά αυτό δε μας απασχολεί).

Αλλά να μου συγκρίνεις το Lost με τα φιλαράκια... εεεε πάει πολύ !!!

Δημοσ.

Ξεκολάτε με τη τηλεθέαση, δεν αποτελεί κριτήριο ποιότητας το να βλέπει κάτι περισσότερο κόσμος από κάτι άλλο. Και το Pop Idol όποτε παίζεται στην Αμερικη ερημώνουν οι δρόμοι, τι να λέει αυτό?

• Like 1
Δημοσ.

Τι νουμερα τηλεθεασης επιασε το lost ? Aπο περιεργεια  :P

Aν στα νουμερα περιλαμβάνονται και τα κατεβάσματα, να το εξετάσουμε  ;)

Δημοσ.

Καταλαβαινεις τι διαβαζεις ανθρωπε μου η ματαια γραφω;

Σου συνεκρινε κανεις τις 2 σειρες ως προς την ποιοτητα; Ως προς την επιρροη τους στη συνεκρινα που τα φιλαρακια ειχαν απειρως μεγαλυτερη.

Απο τα χιλιαδες εξωφυλλα, τα εκατομμυρια που επαιρναν οι πρωταγωνιστες, τα τουρ στη Νεα Υορκη στους χωρους που γυριστηκε η σειρα, το γεγονος οτι χαρακτηρας σειρας δημιουργησε μοδα με το κουρεμα της και τα δεκαδες σιτκομ που προσπαθησαν ανεπιτυχως να το μιμηθουν...

Δηλαδη ελεος και εμενα μου αρεσε το Lost αλλα οι φαν του ειστε μουτζαχεντιν που αμφισβητειτε και τα δεδομενα

Δημοσ.

Ξεκολάτε με τη τηλεθέαση, δεν αποτελεί κριτήριο ποιότητας το να βλέπει κάτι περισσότερο κόσμος από κάτι άλλο. Και το Pop Idol όποτε παίζεται στην Αμερικη ερημώνουν οι δρόμοι, τι να λέει αυτό?

Απο περιεργεια ειπα, ειπα οτι ειναι το απολυτο κριτηριο ? :-DΔεν υπαρχουν κριτηρια οσο αφορα την ποιοτητα Αν θελει καποιος την ονομαζει αριστουργημα της εβδομης τεχνης και αλλος μαπιδι το καρπουζιδι , ποιος θα αποδειξει το αντιθετο ?  :-D

Παντως ειναι κριτηριο για την συνεχιση η οχι μιας σειρας 

Aν στα νουμερα περιλαμβάνονται και τα κατεβάσματα, να το εξετάσουμε  ;)

Σωστος.Στην downloading κουρσα , ποια σειρα εχει το προβαδισμα ?  :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...