DeadOrganPlayer Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δεν εχετε συνεχισει ποτε να βλεπετε μια σειρα ακομα κι αν εχει σταματησει να σας αρεσει ετσι για την περιεργια??? Κ με το big bang theory το ιδιο συμβαινει αλλα συνεχιζω να το βλεπω που κ που ετσι για την φαση Προφανώς και όχι... έχουμε σοβαρότερα πράγματα να κάνουμε από το να βλέπουμε μια σειρά που δε μας αρέσει απλά για να δούμε που θα το πάει από περιέργια (ειδικά για τόσα χρόνια). edit: Lost ή θάνατος. 2
DKNI Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Ρε Link, τι δεν καταλαβαινεις? Τι αυτογκολ και αναποδο ψαλιδι μου λες? Για τον δημιουργο, το οτι ηταν το αγαλμα του ταδε Αιγυπτιου θεου της γονιμοτητας ηταν αρκετο για την ιστορια Το οτι στο πασαρανε σαν το υπερμυστηριο και εσυ είχες κολλησει για καποια σουπερ απαντηση ειναι 50-50 δικια σου απαιτηση και δικο τους καλο μαρκετινγκ Η απαντηση λοιπον πχ για το αγαλμα ειναι ο Κιδονιεφς ο Β' Οριστε, στην εδωσα. Αυτη κανει στον δημιουργο για την ιστορια του, δεν θελει να ασχοληθει περισσοτερο γιατι θα μπλεξει τα μπουτια περισσοτερο χωρις να το χρειαζεται. Το οτι στο πλασαρε σαν να μπορουσε να δωσει κατι παραπανω, οκ, it's in the game, live with it Μ'αρεσει παντως που κραζει το Λοστ και βρισκει αυτογκολ μου ο χρηστης που γραφει Δεν μιλαμε για την καλημερα ζωη εδω, για το lost μιλαμε. 2
alimentas Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Προφανώς και όχι... έχουμε σοβαρότερα πράγματα να κάνουμε από το να βλέπουμε μια σειρά που δε μας αρέσει απλά για να δούμε που θα το πάει από περιέργια (ειδικά για τόσα χρόνια). edit: Lost ή θάνατος. αυτα που λες δεν ισχυουν ειναι δικες σου θεωριες.Εγω γραψει 200 φορες οτι μεχρι τον 3ο κυκλο το Λοστ για μενα ηταν κορυφαιο,πως γινεται ενω μεχρι εκει μ ΑΡΕΣΕΙ να σταματησω να το βλεπω κ να μαντεψω τι θα γινει μετα???? Το βλεπω για να δω την εξελιξη του κ να εχω κ μια ολοκληρωμενη αποψη για την σειρα.Γι αυτο κ γραφω αλωστε,αμα δεν το χα δει ολο κ δεν ειχα αποψη δεν θ εγραφα.Αυτο για τα σοβαροτερα πραγματα ασχολιαστο για 40λεπτα επεισοδια μιλαμε σε χρονιες που σειρες με τετοιο hype υπηρχαν 2 ολες κ ολες το Lost κ το Prison break(oι μοναδικες που εβλεπα τοτε,μετα αρχισα να βλεπω οτι βλεπω μεχρι σημερα) τελως παντων ο ενας τρολαρει τον αλλον εδω μεσα οποτε αποχωρω σιγα σιγα
DeadOrganPlayer Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Να αποχωρήσεις...εσύ και όλοι οι αλλόθρησκοι. Lost μέχρι Aids. Εντάξει μη φύγεις, πλάκα κάνουμε 2
rhomio Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 καταλαβαινετε τι σημαινει το "χαραμισα" σ αυτη την προταση,πιο ξεκαθαρο δεν γινετα.Μην παριστανεται οτι ειστε 5 χρονων απλα κ μονο για να γραψεται κατι.ΟΛΟΙ οσοι κραζουμε το LOST κ ειμαστε ΠΟΛΛΟΙ το εχουμε δει ολο γι αυτο εχουμε κ αποψη αλιως δεν θ ασχολουμασταν καν.Δεν εχετε συνεχισει ποτε να βλεπετε μια σειρα ακομα κι αν εχει σταματησει να σας αρεσει ετσι για την περιεργια??? Κ με το big bang theory το ιδιο συμβαινει αλλα συνεχιζω να το βλεπω που κ που ετσι για την φαση WOW! Μισεις το the big bang theory??!! Τρολαρεις μου φαινεται. Μισεις μια σειρα αλλα την ειδες για αλλα τρια χρονια μονο και μονο για να λες την γνωμη σου στα φορουμ?
alimentas Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Για να κλεισει αυτο το κομματι.Ναι το LOST συνεχισα να το παρακολουθω καθαρα απο περιεργια,ηθελα να δω που θα φτασει κ πως θα εκλινε ολο αυτο το πραγμα που ειχε δημιουργηθει.Απο που καταλαβες εσυ οτι το εβλεπα μονο κ μονο για να γραφω σε φορουμ δεν ξερω.Το big bang δεν το μισω απλα δεν μ ενθουσιαζει πλεον.Προτιμω τα παλια επεισοδια πριν μπλεξουν με τις γκομενες,τοτε που η σειρα ενα τελειως δικο της χιουμορ.Πλεον εδω κ 3 χρονια το μονο πραγμα που βλεπουμε ειναι το Πενυ-Λεοναρντ το οποιο εχει ψοφησει δεν παει αλλο.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Εγώ το μόνο που δεν αντέχω να διαβάζω στις απόψεις είναι το "αντικειμενικό" ύφος και οι εκφράσεις του στυλ "μας εξαπάτησαν" και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. ΟΚ ρε φίλε, εσένα δε σου άρεσε το τέλος. Κάποιοι, όμως, ήθελαν να δούνε ΑΥΤΟ το τέλος. Τι να κάνουμε τώρα; Να μην το γυρίσουμε και να μην το δείξουμε επειδή εσύ επένδυσες 3 χρόνια της ζωής σου σε κάτι από το οποίο δεν κατάφερες στο τέλος να βγάλεις νόημα; Ειλικρινά δεν το πιάνω. Υποπτεύομαι ότι απλά δεν μπορεί να χωρέσει στο μυαλό το γεγονός πως σε κάποιους άρεσε. Πάντως η λύση για να εξηγηθεί αυτό το "φαινόμενο" δεν είναι ο φανατισμός και τα "κάψτε το Lost".
alimentas Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 ΟΚ ρε φίλε, εσένα δε σου άρεσε το τέλος. Κάποιοι, όμως, ήθελαν να δούνε ΑΥΤΟ το τέλος. Τι να κάνουμε τώρα; Να μην το γυρίσουμε και να μην το δείξουμε επειδή εσύ επένδυσες 3 χρόνια της ζωής σου σε κάτι από το οποίο δεν κατάφερες στο τέλος να βγάλεις νόημα; Ειλικρινά δεν το πιάνω. Υποπτεύομαι ότι απλά δεν μπορεί να χωρέσει στο μυαλό το γεγονός πως σε κάποιους άρεσε. α για σου.Αυτο εγραψα στην προηγουμενη σελιδα,για ΣΕΙΡΕΣ μιλαμε ο καθενας εχει τα γουστα του. Εγω το δεχομαι οτι αρεσει το Λοστ,αυτα που δεν δεχομαι ειναι τα αστεια "υπαρχουν σειρες προ Λοστ μετα Λοστ".Εσεις γιατι δεν δεχεστε οτι υπαρχει κ ενας αριθμος ατομων που δεν τους αρεσει??? δλδ τοσο περιεργο ειναι να μην αρεσει σε καποιον το Λοστ
rhomio Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Αν καποιος πει δεν μαρεσε το Lost, τοτε οκ το δεχομαι. Αν πει ομως δεν μαρεσε επειδη αυτο δεμ εβγαζε νοημα και το αλλο δεν εστεκε και δεν ηξεραν τι κανουν και και...ε εκει ξεκινανε και οι οπαδοι της σειρας να διαφωνουν. Αλλα δεχομαι οτι δεν σαρεσε η σειρα, απλα και ομορφα. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 α για σου.Αυτο εγραψα στην προηγουμενη σελιδα,για ΣΕΙΡΕΣ μιλαμε ο καθενας εχει τα γουστα του. Εγω το δεχομαι οτι αρεσει το Λοστ,αυτα που δεν δεχομαι ειναι τα αστεια "υπαρχουν σειρες προ Λοστ μετα Λοστ".Εσεις γιατι δεν δεχεστε οτι υπαρχει κ ενας αριθμος ατομων που δεν τους αρεσει??? δλδ τοσο περιεργο ειναι να μην αρεσει σε καποιον το Λοστ Υπάρχει. Σαφώς. Το αν η σειρά έγραψε ιστορία ή όχι, αυτό είναι συζητήσιμο. Αλλά τα επιχειρήματα δεν μπορεί να είναι "αποκλείεται να άφησε ιστορία γιατί ήταν μια βλακειά που εμένα δε μου άρεσε γιατί αυτό και εκείνο δε μου έβγαλαν νόημα και άντε και παράτα μας που εσένα σου έβγαλε".
leepap Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 α για σου.Αυτο εγραψα στην προηγουμενη σελιδα,για ΣΕΙΡΕΣ μιλαμε ο καθενας εχει τα γουστα του. Εγω το δεχομαι οτι αρεσει το Λοστ,αυτα που δεν δεχομαι ειναι τα αστεια "υπαρχουν σειρες προ Λοστ μετα Λοστ".Εσεις γιατι δεν δεχεστε οτι υπαρχει κ ενας αριθμος ατομων που δεν τους αρεσει??? δλδ τοσο περιεργο ειναι να μην αρεσει σε καποιον το Λοστ Αλλο το δεν σ'αρέσει και άλλο το ότι είναι γ.τ.π. και είναι ηλίθιοι όσοι τους άρεσε. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Και εμένα δε μ'αρέσει το Game of thrones , αλλά δεν βγήκα ποτέ να πω ότι είναι για το πέος. Οσο για το αν έγραψε ιστορία, μα φυσικά . Δε χωράει αμφιβολία πάνω σ'αυτό και αυτή είναι αντικειμενική διαπίστωση. 2
linkin Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Ρε Link, τι δεν καταλαβαινεις? Τι αυτογκολ και αναποδο ψαλιδι μου λες? Για τον δημιουργο, το οτι ηταν το αγαλμα του ταδε Αιγυπτιου θεου της γονιμοτητας ηταν αρκετο για την ιστορια Το οτι στο πασαρανε σαν το υπερμυστηριο και εσυ είχες κολλησει για καποια σουπερ απαντηση ειναι 50-50 δικια σου απαιτηση και δικο τους καλο μαρκετινγκ Η απαντηση λοιπον πχ για το αγαλμα ειναι ο Κιδονιεφς ο Β' Οριστε, στην εδωσα. Αυτη κανει στον δημιουργο για την ιστορια του, δεν θελει να ασχοληθει περισσοτερο γιατι θα μπλεξει τα μπουτια περισσοτερο χωρις να το χρειαζεται. Το οτι στο πλασαρε σαν να μπορουσε να δωσει κατι παραπανω, οκ, it's in the game, live with it Μ'αρεσει παντως που κραζει το Λοστ και βρισκει αυτογκολ μου ο χρηστης που γραφει "mpla mpla" Oπως ειπα και πριν, σε μια σειρα ολα παιζουν τον ρολο τους, oλα εξυπηρετουν εναν σκοπο και δεν υπαρχουν απλα για να υπαρχουν. Ειδικα οταν μιλαμε για μια σειρα οπως το lost οπου (εδειχνε οτι) ηταν ιδιοφυως φτιαγμενη λογο και της σεναριακης της πολυπλοκοτητας. Αυτο που εκανες παραθεση DKNI, ξερεις πολυ καλα γιατι το ειπα οποτε plz μην προσπαθεις να αποπροσανοτολισεις την συζητηση. To οτι εσυ (και πολλοι ακομα) δεν ειχες πολλες απαιτησεις απο την σειρα και δεν σε χαλασε ενα τελος που δεν εδωσε απαντησεις σε 3000 ερωτηματα, δεν μας κανει εμας αυτοματα απαιτητικους/περιεργους/καμμενους! Για το lost μιλαμε goddamnit!
DeadOrganPlayer Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Εισακούσηκε η γκρίνια σας και...επιτέλους εξηγήσεις! http://filmmakeriq.com/2013/05/a-conversation-with-damon-lindelof/ 1
linuslost Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Ποιες ειναι ρε π08στη μου αυτες οι γ@μ3μενες αποριες και ερωτηματα που εχετε?????????????
Chrisxxx Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Ποιες ειναι ρε π08στη μου αυτες οι γ@μ3μενες αποριες και ερωτηματα που εχετε????????????? Τωρα σοβαρα το λες αυτο; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα