salazar1991 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 @alimentas:Με κάλυψες απόλυτα!!!Ο άλλος πιο πάνω λέει ότι άλλο πράγμα τα ντοκυμαντέρ και άλλο η ταινία..Ότι να ναι εδώ μέσα.Ένα πράγμα μόνο θα μου μείνει από αυτό το topic.Εσείς οι αραχτοί που τα καταλάβατε όλα και δεν σας κάνει εντύπωση ένα ξεκάρφωτο αιγυπτιακό άγαλμα(ή ότι άλλη μαλακία σκέφτηκαν κάποιοι για να βγάλουν λεφτά) είσαστε πιο κολλημένοι και από τους παππούδες ΠΑΣΟΚους που το ψηφίζουν και το υπερασπιζονται αλλά κατα βάθος δεν έχουν πάρει χαμπάρι τι γίνεται... 2
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 @Μanuel Για τους παραγωγους, η Λοστ Online κοινοτητα ηταν πιθανως σημαντικοτερη για το δημιουργημα αποτι τα λεφτα Αλλα για το δικτυο...χμ, δεν νομιζω οτι αν δεν γινοταν τοσος ντορος και δεν απεδιδε η ολη φαση να το συνεχιζαν. Το ABC μαλλον γουσταρε αυτο το πανηγυρακι γιατι εβγαζε και κανα φραγκο Δεν κατάλαβα ακριβώς. Αυτό που προσπαθούσα να πω δεν είναι ότι η σειρά δεν έγινε για τα λεφτά. Προφανώς έγινε ΚΑΙ για αυτό και βέβαια όπως αρκετά πράγματα κυρίως για αυτό. Αλλά εγώ εννοούσα ότι τα χαρακτηριστικά αυτά αφορούν το να προσδίδεις ενδιαφέρον σε αυτό που συμβαίνει, κάτι που κάνεις ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ αν θέλεις ο άλλος να σε παρακολουθεί. Πάντως εγώ ρε παιδιά θα ντρεπόμουνα να λέω ότι παρακολουθούσα 6 χρόνια μια σειρά, από την οποία δεν έβγαζα κανέναν νόημα.
skiabox Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 @salazar : Δεν είπαμε ότι τα καταλάβαμε όλα, απλά δεν προσπαθούμε να τα καταλάβουμε μιας και έχουμε σοβαρότερες δουλειές να κάνουμε, ειδικά εμείς που δεν ανήκουμε στην κατηγορία των ανθρώπων που ανέφερες, οι οποίοι πρέπει να βρουν κάτι να απασχολήσουν το μυαλό τους, να γεμίσουν τον κενό χρόνο και άλλα τέτοια ωραία.
KREATOR13 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Θα ηθελα επισης να μαζεψετε τα ερωτηματα που λετε οτι δεν απαντησαν... Απλα ειμαι σιγουρος οτι εχουν απαντηθει απλως οχι οπως θα θελατε! ΥΓ: Δεν τον αρεσει λεει τον αλλο οτι το εφτιαξε μια ομαδα Αιγυπτιων που εφτασε στο νησι... Δηλαδη τι ηθελες, να σου πει οτι το εκανε εισαγωγη ο Τζεικομπ για να ομορφυνει το Νησι? Ενταξει το Lost ειναι μια σειρα που οι περισσοτεροι ειδαμε και συζηταμε χαλαρα αν και με αντιθετες αποψεις,δε πειραζει,αλλα αν αντιλαμβανεσαι τη πραγματικοτητα και την πολιτικη(γιατι εχω διαβασει και αλλες αποψεις σου για αλλα θεματα στο insomnia)με τον ιδιο τροπο, τοτε η εισαι πολυ πιτσιρικος η επικινδυνος
leepap Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 @alimentas:Με κάλυψες απόλυτα!!!Ο άλλος πιο πάνω λέει ότι άλλο πράγμα τα ντοκυμαντέρ και άλλο η ταινία..Ότι να ναι εδώ μέσα.Ένα πράγμα μόνο θα μου μείνει από αυτό το topic.Εσείς οι αραχτοί που τα καταλάβατε όλα και δεν σας κάνει εντύπωση ένα ξεκάρφωτο αιγυπτιακό άγαλμα(ή ότι άλλη μαλακία σκέφτηκαν κάποιοι για να βγάλουν λεφτά) είσαστε πιο κολλημένοι και από τους παππούδες ΠΑΣΟΚους που το ψηφίζουν και το υπερασπιζονται αλλά κατα βάθος δεν έχουν πάρει χαμπάρι τι γίνεται... Ενώ εσύ που σπαταλάς χρόνο να μπαίνεις σε φόρουμ για να τη λες σε κάποιους που τους αρέσει κάτι που δεν άρεσε σε σένα, είσαι φυσιολογικός άνθρωπος, πανέξυπνος και τέλειος από κάθε άποψη. Μπράβο σου ! 2
alimentas Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Ε πες μερικα ρε ανθρωπε να δουμε τι δεν καταλαβες... Και ερχεσαι στα λογια μας, εξηγησαν κατι και ΕΣΕΝΑ δεν σου αρεσε γιατι πιθανως ειχες μεγαλες προσδοκιες και ειχες επικεντρωθει στο να σου λυσουν οτι τυχον παπαρα απορια ειχες παρα στο στορυ της σειρας! δεν μπενω καν σ αυτη την διαδικασια,ασε που δεν το χω κ φρεσκο.Για μενα το LOST τελειωσε στον 3ο κυκλο(μεχρι εκει η σειρα βρισκοταν αναμεσα στις κορυφαιες) μετα με πιστευεις δεν με πιστευεις δεν μου εχει μηνει τιποτα παρα μονο το αστειο τελος(που εχουμε διαβασει γι αυτο ισα με 150 διαφορετικες ερμηνιες).Απλα σεβασου την διαφορετικη γνωμη μου οπως σεβομαι την δικη σου,στο κατω κατω για σειρες μιλαμε εμενα μ αρεσει το breaking bad(εσενα μπορει οχι) εσενα το lost ετσι πανε αυτα. Επεξ/σία 26 Μαΐου 2013 από alimentas 2
leepap Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Απλα σεβασου την διαφορετικη γνωμη μου οπως σεβομαι την δικη σου,στο κατω κατω για σειρες μιλαμε εμενα μ αρεσει το breaking bad(εσενα μπορει οχι) εσενα το lost ετσι πανε αυτα. Σωστός
DeadOrganPlayer Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Όσοι μιλάνε εναντίον του Lost πρέπει να τους κλείσουν φυλακή. 1
Ahigh_forvalue Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 αυτος που επανεφερε το θεμα τωρα αραζει στον καναπε του με το ενα χερι χαιδευει τη γατα του με το αλλο κραταει το ποπκορν και γελαει σατανικα.. 2
john1987 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Το φιναλε εδειξε οτι η σειρα φτιαχτηκε για τους χαρακτηρες παρα για το μυστηριο.Κι ομως αν και πολλοι δεθηκαμε με τους χαρακτηρες αυτο που μας εξιταρε ηταν το κλιμα μυστηριου που καλλιεργησε τοσο μαεστρικα η ομαδα των σεναριογραφων.Το καταλαβαινω για οσους ηλπιζαν σε απαντησεις οτι τους απογοητευσε,εμενα προσωπικα με συγκινησε γιατι δεν ειχα προσδοκιες οτι ολα τα ερωτηματα θα απαντηθουν στο φιναλε. Αν ισως ειχε παρθει η αποφαση να το πανε μεχρι 4 seasons maximum να ειχαν χτισει ενα οικοδομημα τηλεοπτικο που θα εμενε στην ιστορια. Και παλι παντως,εμενα μου λειπει το Lost ακομα και αν εχουν βγει αξιολογες σειρες εκτοτε (Breaking Bad,Boss,Homeland) διοτι το κλιμα του Lost ΔΕΝ μπορει να αναπαραχθει! 2
linuslost Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 αυτος που επανεφερε το θεμα τωρα αραζει στον καναπε του με το ενα χερι χαιδευει τη γατα του με το αλλο κραταει το ποπκορν και γελαει σατανικα.. Βασικα για μπανιο ημουν σημερα! Στο καναπε για πολυ λιγο καθως το απογευμα προεκυψε και μπασκετακι... Τις γατες δεν, απλα δεν!!!
linkin Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 a) Eχμ, το εξηγησαν http://lostpedia.wikia.com/wiki/Statue_of_Taweret απλα μαλλον δεν σου αρεσε η εξηγηση Βασικα, το προβλημα αρκετων με το Λοστ ειναι οτι περιμεναμε ΟΛΕΣ τις απαντησεις ενω οι δημιουργοι, προκειμενου να μην μπλεξουν με κατι που δεν θα διαχειριστουν, θα εδιναν μονο οσες και στο βαθμο που δεν τους χαλαγε το νοημα της σειρας που θελαν να περασουν [...] c) Εξυπηρετουσε ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗ ΣΕΙΡΑ. Οι παραγωγοι are in the money making business, αν μπορουν λοιπον να σε κανουν να κολλησεις και να ασχολεισαι με τη σειρα με τετοια κολπα - οπου σε ταιζουν ενα δολωμα/μυστηριο του οποιου η απαντηση τελικα δεν ηταν και τοσο σημαντικη για την υποθεση - τοτε κανουν πολυ καλα τη δουλεια τους. [....] α) Ειναι αυτο εξηγηση? Σοβαρολογεις τωρα ή πλακα κανεις? Σε μια σειρα, οπως το lost, ολα παιζουν ρολο, δεν μπορεις να παρουσιασεις ενα στοιχειο και απλα να το δικαιολογησεις "το εχτισαν οι αιγυπτιοι"? Δεν μιλαμε για την καλημερα ζωη εδω, για το lost μιλαμε. β)Το boldαρισμενο ειναι το μεγαλυτερο αυτογκολ που εχω δει εδω και καιρο. Απο την μια προσπαθεις να αντικρουσεις τα λεγομενα μου, απο την αλλη παραδεχεσαι ο ιδιος οτι οι δημιουργοι απο ενα σημειο και μετα ΤΟ ΧΑΣΑΝΕ και αποφασισανε να δωσουν μια απλοϊκη εξηγηση γιατι ειχαν μπλεξει τα μπουτια τους! Εσυ το ειπες, οχι εγω. γ) Ακριβωωωωως!! Οι δημιουργοι ειχαν στα πλανα στην αρχη 1 σεζον, δεχτηκαν πιεση τρελη, το κανανε 3 σεζον και επειδη τα λεφτα δεν σταματησαν να ερχονται το κανανε εν τελη 6 σεζον. Το οτι εξυπηρετουσε να βλεπεις ο κοσμος την σειρα το δεχομαι, ωστοσο αυτοματα δεν δικαιολογει την αποφαση τους να δωσουν αυτο το τελος ουτε κανει το τελος σωστο και ποιοτικο. Συνοψιζοντας, 2 πραγματα μπορεις να υποθεσεις: οι δημιουργοι τρολαρανε τους θεατες οι δημιουργοι δεν ειχαν ιδεα τι γραφανε απο ενα σημειο και μετα Τελος, για να μην παρεξηγηθω, θεωρω το lost σιγουρα μεσα στο ΤΟΠ 3 αγαπημενων μου σειρων. Χαραξε νεα στανταρ στο πως πρεπει να φτιαχνεται μια σειρα και μας ειχε ολους στην τσιτα. Το οτι περιμεναμε ενα φιναλε το οποιο θα ενωνε ολα τα κομματια του παζλ και θα μας αφηνε μλκες δεν ηταν δικια μας απαιτηση, ηταν αποτελεσμα του ολο στησιματος της σειρας και της υψηλης ποιοτητας που ειχε διατηρησει σε ολες τις σεζον. Το οτι ηταν ενα νησι με υψηλη ηλεκτρομαγνητικη ενεργεια στο οποιο παλευε το καλο με το κακο, σε καμια περιπτωση δεν δικαιολογουν και δεν δινουν απαντησεις στα οσα ειδαμε 6 σεζον. 4
rhomio Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 αμα κατσουμε και πιασουμε ενα ενα τι δεν εχει εξηγηθει ή τι εχει εξηγηθει αλλα με αστειο τροπο δεν θα τελειωσουμε ουτε σε 10 χρονια.Αυτο ηταν το lost παιδια η σειρα του ΤΙΠΟΤΑ με πραγματα κ καταστασεις να γινονται χωρις κανενα νοημα,λογικη,εξηγηση κ σχεση μεταξυ τους.Η την λατρευεις γι αυτο το ανεξηγητο κ το ''μαγικο'' η την μισεις(οπως εγω) που χαραμισες 6 χρονια απ την ζωη σου για να δεις κατι που καλα καλα αμα σε ρωστησουν(τι ειναι το lost) δεν μπορεις ουτε να το περιγραψεις Την μισεις αλλα εξι χρονια εβλεπες ε, ας σταματουσες στα τρια ρε φιλε. Χαραμισε λεει εξι χρονια απτην ζωη του.. οτι ναναι! 1
DeadOrganPlayer Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Και 6 από τα καλύτερα χρόνια ε... είναι λυπητερό όπως και να το κάνουμε. Αχ... να 'ταν τα νιάτα δυό φορες... 2
alimentas Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 καταλαβαινετε τι σημαινει το "χαραμισα" σ αυτη την προταση,πιο ξεκαθαρο δεν γινετα.Μην παριστανεται οτι ειστε 5 χρονων απλα κ μονο για να γραψεται κατι.ΟΛΟΙ οσοι κραζουμε το LOST κ ειμαστε ΠΟΛΛΟΙ το εχουμε δει ολο γι αυτο εχουμε κ αποψη αλιως δεν θ ασχολουμασταν καν.Δεν εχετε συνεχισει ποτε να βλεπετε μια σειρα ακομα κι αν εχει σταματησει να σας αρεσει ετσι για την περιεργια??? Κ με το big bang theory το ιδιο συμβαινει αλλα συνεχιζω να το βλεπω που κ που ετσι για την φαση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα