Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγώ το διάβασα. Δεν έχω δεί την σειρά αλλα είχα περιέργια. Δεν κατάλαβα γιατι να μην γράψει ο Χ για μία σειρά που έβλεπε; Εσύ δηλαδή γιατι γράφει ςκάθε μέρα σε αυτόν τον τομέα και εγώ διαβάζω την άποψη σου;;;

Επίσης δεν λέει οτι αυτό το άρθρο το έχουν διαβάσει 200000 αλλα κάποιο προηγούμενο. Λογικό δεν σου φαίνεται, θα ήξερε την ώρα που έγραφε πόσοι θα έχουν διαβάσει το άρθεο του;;; Άρα φιλαράκι θα πρέπει να κάτσεις να μετρήσεις αν είναι 200κ αυτοί που διάβασαν το άλλο, ξεκίνα.

Βάλε +1 για μένα γιατι πάω να το βρώ

• Απαντ. 698
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Και εγώ το διάβασα. Δεν έχω δεί την σειρά αλλα είχα περιέργια. Δεν κατάλαβα γιατι να μην γράψει ο Χ για μία σειρά που έβλεπε. Εσύ δηλαδή γιατι γράφει ςκάθε μέρα σε αυτόν τον τομέα και εγώ διαβάζω την άποψη σου;;;

εγω αυτο που δεν καταλαβα ειναι γιατι να μην πει στο θρεντ του λοστ?? και να γινει καινουργιο θρεντ..λες και η αποψη του ειναι κατι το ιδιαιτερο..ειδικα οταν παρουσιαζεται οπως ειπα και πριν σαν "σας τα ελεγα εγω"..

Δημοσ.

το οτι οποισδηποτε στο φορουμ του κινηματογραφου στο ινσομνια ειναι πιο σχετικος απο τον καρπετοπουλο σε θεματα σειρων μηπως αποτελει λογο στο να μην ανοιγουμε θρεντ με το τι πιστευει αυτος για το λοστ??(καλα δεν σχολιαζω οτι ο linuslot το αναιβασε με το υφος "σας τα λεγα εγω")

αν ειναι να ανοιξω και εγω αυριο θρεντ για το τι πιστευει η γιαγια μου για τη "λαμψη" και το "καλημερα ζωη"..

Αν η γιαγιά σου ή κάποιος άλλος εδώ μέσα, ξέρει να γράφει σαν τον Καρπετόπουλο (απλά σαν ιδιότητα, δεν τον ξεχωρίζω από άλλους επαγγελματίες), τότε βεβαίως.

Γιατί μέχρι τότε, εγώ διαβάζω εδώ μέσα απλές αναφορές του τύπου "ε, χάλια είναι, τι να λέμε" ή αντίστοιχα "ε, τα σπάει η σειρά, τι να λέμε". Άντε και κανένα επιχειρηματάκι που και που.

Δημοσ.

Δεν μπορείτε να τροποποιήσετε την πραγματικότητα γράφοντας τα ίδια και τα ίδια και προσπαθώντας να πείσετε (μάλλον τους εαυτούς σας) ότι η σειρά "αντικειμενικά" δεν άρεσε.

Κανεις λαθος, δεν προσπαθω να πεισω κανεναν οτι η σειρα δεν αρεσε. Ισα ισα, αρεσε και παρααρεσε για αυτο και το ολο ιντερνετικο και οχι μονο, hype. Και ακομα και τους επικριτες της σειρας, μεχρι καποιο σημειο τους εξιταρε. Προσπαθω ομως να ΠΕΙΣΩ, οτι ειναι κριμα και αδικο για καποιες αλλες σειρες, το λοστ να προβαλλεται ως η Μεκκα της τηλεορασης και ως επικη σειρα μεγαθηριο, μονο και μονο επειδη απεκτησε πιο mainstream κοινο απο καποιες αλλες, ή επειδη τυποι σαν τον Καρπετοπουλο και τον καθε Καρπετοπουλο περιφερονται στο Ιντερνετ, γραφοντας τετοια πραγματα, χωρις μαλιστα να ειναι σχετικοι με το θεμα. Διοτι αν ηταν σχετικοι, μαλλον θα ειχαν αλλη αποψη, ή τουλαχιστον δεν θα το εκθειαζαν τοσο υπερβολικα.

Δημοσ.

Και εγώ το διάβασα. Δεν έχω δεί την σειρά αλλα είχα περιέργια. Δεν κατάλαβα γιατι να μην γράψει ο Χ για μία σειρά που έβλεπε; Εσύ δηλαδή γιατι γράφει ςκάθε μέρα σε αυτόν τον τομέα και εγώ διαβάζω την άποψη σου;;;

Επίσης δεν λέει οτι αυτό το άρθρο το έχουν διαβάσει 200000 αλλα κάποιο προηγούμενο. Λογικό δεν σου φαίνεται, θα ήξερε την ώρα που έγραφε πόσοι θα έχουν διαβάσει το άρθεο του;;; Άρα φιλαράκι θα πρέπει να κάτσεις να μετρήσεις αν είναι 200κ αυτοί που διάβασαν το άλλο, ξεκίνα.

Βάλε +1 για μένα γιατι πάω να το βρώ

Τρεχα να το βρεις και διαβασε το ολο.

Μετα ανοιξε διαφορετικο θρεντ για την αποψη του καρπετοπουλου για τα βυζια της κειτ.

Αναι ξεχασα εσυ δεν εχεις δει καν το λοστ...

Φιλαρακι

Τι κομπλεξ κουβαλάτε μερικοί ρε παιδιά, ξεκολάττε. ΟΚ, δε σας άρεσε η σειρά, αλλά άρεσε σε εκατομμύρια ανθρώπους. Δεν μπορείτε να τροποποιήσετε την πραγματικότητα γράφοντας τα ίδια και τα ίδια και προσπαθώντας να πείσετε (μάλλον τους εαυτούς σας) ότι η σειρά "αντικειμενικά" δεν άρεσε.

Μια χαρά ήταν το άρθρο. Αν και δεν είμαι σίγουρος ότι ισχύει αυτό που γράφει, ότι δηλαδή αυτοί που ξενέρωσαν ήταν αυτοί που το έβλεπαν εν τάχει.

Εσυ αυτο καταλαβες οτι δεν μας αρεσε η σειρα?

Οτι να ναι.

Δημοσ.

Αν η γιαγιά σου ή κάποιος άλλος εδώ μέσα, ξέρει να γράφει σαν τον Καρπετόπουλο (απλά σαν ιδιότητα, δεν τον ξεχωρίζω από άλλους επαγγελματίες), τότε βεβαίως.

Γιατί μέχρι τότε, εγώ διαβάζω εδώ μέσα απλές αναφορές του τύπου "ε, χάλια είναι, τι να λέμε" ή αντίστοιχα "ε, τα σπάει η σειρά, τι να λέμε". Άντε και κανένα επιχειρηματάκι που και που.

Δηλαδή εσένα το ''δεν έχω δει πολλές σειρές, αλλα σαν το λοστ δεν είναι τίποτα' σου ακούγεται ωραίο επιχείρημα.

Δημοσ.

Ας κρατήσουμε ένα επίπεδο. Μην χαρακτηρίζεστε δημοσίως. Αν θέλετε να τα πείτε σε πιο στολισμένους τόνους προτιμήστε τα π.μ, γιατί ανάβετε τα αίματα και των υπολοίπων (μας).

Δημοσ.

Πολιτισμένα λοιπόν. Αυτό που ανάβει τα αίματα και δεν βοηθάει στην διατήρηση του πολυπόθητου επιπέδου δεν είναι αν το Lost ήταν καλή σειρά ή όχι αλλά το πως κατακρίνουμε και κράζουμε κάποιον δημοσιογράφο έχοντας διαβάσει το άρθρο μέχρι την τρίτη σειρά. Κι αυτό αναφέρεται και σε σένα κύριε Moderator. Μου επιτρέπετε ε? Φιλικά πάντα.

Δημοσ.
Μου επιτρέπετε ε?

Μετα χαράς αγαπητέ μου. Και μην εκνευρίζεστε.

Δεν σχολίασα το ποιόν του δημοσιογράφου. Δύο μηνύματα έγραψα όλα κι όλα στο θέμα. Στο ένα είπα ότι δεν διάβασα το άρθρο μετα απο ένα σημείο και στο άλλο σχολίασα τους φανμποιδες του Λοστ.

Εδιτ: Αν και το πρώτο ποστ μου σχετικά με την τρίτη σειρά ήταν χιουμοράκι. Διάβασα πολύ περισσότερο.

Δημοσ.

Δηλαδή εσένα το ''δεν έχω δει πολλές σειρές, αλλα σαν το λοστ δεν είναι τίποτα' σου ακούγεται ωραίο επιχείρημα.

Μην ξεχνάς ότι δεν έχεις διαβάσει το άρθρο.

Για το συγκεκριμένο, το "σαν το λοστ δεν είναι τίποτα" δεν το λέει ο Καρπετόπουλος. Απλά γράφει ότι το ακούει συνεχώς από πολλούς. Άρα δεν συγκαταλάγεται στα επιχειρήματά του, ούτε συνδέεται με το ότι ο ίδιος δεν έχει δει πολλές σειρές.

Δημοσ.
Για το συγκεκριμένο, το "σαν το λοστ δεν είναι τίποτα" δεν το λέει ο Καρπετόπουλος. Απλά γράφει ότι το ακούει συνεχώς από πολλούς. Άρα δεν συγκαταλάγεται στα επιχειρήματά του, ούτε συνδέεται με το ότι ο ίδιος δεν έχει δει πολλές σειρές.

Νομίζω ότι το λέει ξεκάθαρα:

Εννιά φορές στις δέκα απαντάω και εννιά φορές στις δέκα αυτός στον οποίο απαντάω μου στέλνει την ίδια ανταπάντηση: «ναι αλλά σαν το Lost δεν είναι τίποτα». Δεν είναι, αλλά τα αυτονόητα δεν χρειάζεται να τα συζητάμε.

Μην ξεχνάς ότι δεν έχεις διαβάσει το άρθρο.

Είσαι σίγουρος ότι εσύ το διάβασες?

Δημοσ.

ΟΚ, λάθος. Πάντως δεν ασχολείται με αυτό το θέμα το άρθρο, όπως και να 'χει.

Δημοσ.

Μετα χαράς αγαπητέ μου. Και μην εκνευρίζεστε.

Δεν σχολίασα το ποιόν του δημοσιογράφου. Δύο μηνύματα έγραψα όλα κι όλα στο θέμα. Στο ένα είπα ότι δεν διάβασα το άρθρο μετα απο ένα σημείο και στο άλλο σχολίασα τους φανμποιδες του Λοστ.

Εδιτ: Αν και το πρώτο ποστ μου σχετικά με την τρίτη σειρά ήταν χιουμοράκι. Διάβασα πολύ περισσότερο.

Εντάξει δεν είσασταν εσείς μόνο που ασκήσατε πρόωρη κριτική φίλτατε. Υπήρξαν άλλοι χειρότεροι. Ας μη χαλάσουμε τις καρδιές μας όμως και ας θεωρήσουμε το επεισόδιο λήξαν. Μπορούμε να αφήσουμε τους ιστορικούς του μέλλοντος να σηκώσουν το βάρος της ετυμηγορίας αυτής.

Δημοσ.

Ωραια ο Καρπετοπουλος δεν εχει δει αλλες σειρες και -λογικο- η γνωμη του δεν εχει βαρυτητα ή τελος παντων δεν μετραει τοσο οσο ενος περισσοτερο μυημενου σε σειρες. Οχι το οτι το να δεις απειρες σειρες θα σε κανει γκουρου εφοσον ΠΑΛΙ μιλαμε για υποκειμενικα κριτηρια, αλλα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, εχοντας δει ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ σειρες πλεον, απο καθε λογης κατηγορια, maintstream, "κουλτουριαρικες", βαριες, κλπ, το ξεστομιζω:

Nαι, εχω δει "καλυτερες" σειρες, με περισσοτερη ποιοτητα σεναριακη, με πραγματικα απιθανη αναπτυξη χαρακτηρων, διαλογων που τσακιζουν κλπ ΑΛΛΑ:

ΣΑΝ ΤΟ LOST ΔΕΝ ΕΧΕΙ.

Δημοσ.

Γιατί σαν ποια καλή σειρά "έχει"; Έτσι δεν είναι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...